Indy Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 kupim 1020, prodam svoje klasične fotoaparate, jer mi više neće trebati.
Roger Sanchez Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) Budući da je jeftinjara, i imam 25 GB na SkyDriveu, napravio sam mali kopernikanski obratić.Sent from my ***** using TapatalkDoduše još moram malo ispravljati tapatalkove i svoje greške.. Edited October 7, 2013 by Roger Sanchez
Roger Sanchez Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Eto, sad je bolje. :)Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk
Roger Sanchez Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Kao i obično s Microsoftom, bio sam early adopter.Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk
giuseppe Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ubilo se od earlyadopterisanja :) ta ponuda je bila aktuelna jedno godinu i po za đabe svakome na Hotmailu, ali su je smanjili na 7GB negde kad je Hotmail postajao Outlook.com. Ljudi nisu baš znali puno, nažalost.Rođo, obavezno piši utiske!
fragand Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 prelaz sa simbiana nokie na lumiumislim da ce biti uzbudljivosamo jos da uspem da prebacim 900 brojeva
salkodinamitas Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) greška Edited October 8, 2013 by salkodinamitas
giuseppe Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Fragand, koja Lumia je u pitanju? I ti piši utiske :)Taman za godinu dana, kad padne cena mašala i istekne mi ugovor, možda se počastim nekom jačom.
Frank Pembleton Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 prelaz sa simbiana nokie na lumiumislim da ce biti uzbudljivosamo jos da uspem da prebacim 900 brojevaJa uradio to za ženinu lumiu sa symbiana vrlo lako preko BT.Ima nokia opciju za to fabrički.Poslato sa WC šolje by BVK
fragand Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ja uradio to za ženinu lumiu sa symbiana vrlo lako preko BT.Ima nokia opciju za to fabrički.jea supersvojevremeno sam izgubio 500 brojevalumia510 je u pitanju, jedan kod cere, drugi kod menenema blic, ali moze se posvetliti i nije losea za utiske ce ceru da pitam, ona ga je dosta provalilasad cekam mini sim da ga startujem
Frank Pembleton Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 jea supersvojevremeno sam izgubio 500 brojevalumia510 je u pitanju, jedan kod cere, drugi kod menenema blic, ali moze se posvetliti i nije losea za utiske ce ceru da pitam, ona ga je dosta provalilasad cekam mini sim da ga startujeme pa da to je hebeno jer ne možeš da kopiraš pommoću kartice kako su mnogi navikli, zato što ti onu regularnu oni sprže, kad ti daju mini.Poslato sa WC šolje by BVK
Roger Sanchez Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ja izrezao regularnu, prvi put to radio i odma uspjelo. Nisu mi poslali mikrosim s telefonom ????Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk
Roger Sanchez Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ubilo se od earlyadopterisanja :) ta ponuda je bila aktuelna jedno godinu i po za đabe svakome na Hotmailu, ali su je smanjili na 7GB negde kad je Hotmail postajao Outlook.com. Ljudi nisu baš znali puno, nažalost.Rođo, obavezno piši utiske!Nisu baš svi imali, morao si imati otvoren Skydrive account i nešto uploadano na njega.Trebao mi onaj trik s datumom za "jaku" deinstalaciju i - radi!Inače do sada dobri dojmovi - najjače mi je kako se na Win 7 transkodira video bez ikakvog softvera... ????I naravno, baterija pati, Treskov aksiom je na snazi.Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk
giuseppe Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Skydrive account = Windows Live ID, al aj da ne offtopičimo.Koja jeftinjara, petica? Kako radi tt?
Recommended Posts