Jump to content
IGNORED

windows phone(s)...

Zoe

Recommended Posts

Posted
kupim 1020, prodam svoje klasične fotoaparate, jer mi više neće trebati.
:fantom:
  • 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zoe

204

• katamaran

112

• wall

106

• Roger Sanchez

103

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Budući da je jeftinjara, i imam 25 GB na SkyDriveu, napravio sam mali kopernikanski obratić.Sent from my ***** using TapatalkDoduše još moram malo ispravljati tapatalkove i svoje greške.. :lolol:

Edited by Roger Sanchez
Posted

Eto, sad je bolje. :)Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk

Posted

Kao i obično s Microsoftom, bio sam early adopter.Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk

Posted

Ubilo se od earlyadopterisanja :) ta ponuda je bila aktuelna jedno godinu i po za đabe svakome na Hotmailu, ali su je smanjili na 7GB negde kad je Hotmail postajao Outlook.com. Ljudi nisu baš znali puno, nažalost.Rođo, obavezno piši utiske!

Posted

prelaz sa simbiana nokie na lumiumislim da ce biti uzbudljivosamo jos da uspem da prebacim 900 brojeva

Posted (edited)

greška

Edited by salkodinamitas
Posted

Fragand, koja Lumia je u pitanju? I ti piši utiske :)Taman za godinu dana, kad padne cena mašala i istekne mi ugovor, možda se počastim nekom jačom.

Posted
prelaz sa simbiana nokie na lumiumislim da ce biti uzbudljivosamo jos da uspem da prebacim 900 brojeva
Ja uradio to za ženinu lumiu sa symbiana vrlo lako preko BT.Ima nokia opciju za to fabrički.Poslato sa WC šolje by BVK
Posted
Ja uradio to za ženinu lumiu sa symbiana vrlo lako preko BT.Ima nokia opciju za to fabrički.
jea supersvojevremeno sam izgubio 500 brojevalumia510 je u pitanju, jedan kod cere, drugi kod menenema blic, ali moze se posvetliti i nije losea za utiske ce ceru da pitam, ona ga je dosta provalilasad cekam mini sim da ga startujem
Posted
jea supersvojevremeno sam izgubio 500 brojevalumia510 je u pitanju, jedan kod cere, drugi kod menenema blic, ali moze se posvetliti i nije losea za utiske ce ceru da pitam, ona ga je dosta provalilasad cekam mini sim da ga startujem
e pa da to je hebeno jer ne možeš da kopiraš pommoću kartice kako su mnogi navikli, zato što ti onu regularnu oni sprže, kad ti daju mini.Poslato sa WC šolje by BVK
Posted

Ja izrezao regularnu, prvi put to radio i odma uspjelo. Nisu mi poslali mikrosim s telefonom ????Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk

Posted
Ubilo se od earlyadopterisanja :) ta ponuda je bila aktuelna jedno godinu i po za đabe svakome na Hotmailu, ali su je smanjili na 7GB negde kad je Hotmail postajao Outlook.com. Ljudi nisu baš znali puno, nažalost.Rođo, obavezno piši utiske!
Nisu baš svi imali, morao si imati otvoren Skydrive account i nešto uploadano na njega.Trebao mi onaj trik s datumom za "jaku" deinstalaciju i - radi!Inače do sada dobri dojmovi - najjače mi je kako se na Win 7 transkodira video bez ikakvog softvera... ????I naravno, baterija pati, Treskov aksiom je na snazi.Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk
Posted

Skydrive account = Windows Live ID, al aj da ne offtopičimo.Koja jeftinjara, petica? Kako radi tt?