Prospero Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Meni je zakucao touchscreen prvog dana, ali je običan restart na dugme sa strane rešio problem, nije se više ponovilo.
wall Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Čekam ga još jednom i onda ide recovery. Dva puta za 5-6 dana. A nije bilo toga do sada...
wall Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 OK, ubio ga, reinstalirao. Ide restore pa da vidim dalje. <_<
wall Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Valjda je gotovo. Liči da je vratio sve gde treba, dok je ponovo instalirao sve app trebalo je... Sada nalazi neke update pa kljuca install/restart.
dvb-t manijak Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Skype za WP 7.x vise ne radi. Nek jedu govna ovi iz majkrosofta! Moj telefon je star 3 godine i radi odlicno. Skajp na telefonu ne koristim cesto, ali u inostranstvu je bas koristan. I sta sad treba, da menjam telefon??? ...na wp8.x radi, naravno Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!
Prospero Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 :( http://www.pcworld.com/article/2463260/win-phone-7-users-aghast-microsoft-axed-skype-for-their-phones.html
giuseppe Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Pređi na Viber... koji je inače katastrofalno spor na WP, al šta da gi radimo. Čini se da su sve "kompleksnije" apps monumentalno spore - FB, Viber, Skype... Viber mi je na Android tabletu živahniji 700%.
Zoe Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 (edited) Facebook beta - brz, ja nemam nikakvih problema. Viber mi je isto sasvim ok. Ali, nemojte slučajno da vam padne na pamet raditi downgrade sa developer preview 8.1 GDR1 na 8.0 KATASTROFA, skinula sam taj recovery tool (kao, nervozna što još nema Cyana) i vratio mi je na prijašnju verziju + sačuvao mi postavke i aplikacije, ali naravno pola njih sad nije radilo jer su za 8.1, pa mi je vratio neke koje već odavno nemam instalirane, nije zapamtio nove mi accounte za facebook, itd. Totalna zbrka. I nikakav novi update nije htio povući. I ništa, natrag na developer preview, sad sam u fazi skidanja i ažuriranja. Nadam se jedino da će se sve vratiti u normalu prije "downgrade" potopa. Totalni mrz <_< Edited August 19, 2014 by Zoe
LudiKure Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 DP 8.1 Gdr1 je dobio novi update danas. Skinuo sam, ništa novo ne primećujem... L920
dvb-t manijak Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Pređi na Viber... koji je inače katastrofalno spor na WP, al šta da gi radimo. Čini se da su sve "kompleksnije" apps monumentalno spore - FB, Viber, Skype... Viber mi je na Android tabletu živahniji 700%. Viber je oduvek bio sporiji na wp narocito na 7.x dok nisu odvojili verzije za 7.x i 8.x Skype mi je malo sporije otvarao, ali je radio odlicno, bez seckanja slike. Jebiga... Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!
LudiKure Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Stigao Cyan update za Lumia 920. Telenor Srbija, a evo čitam i na drugim operaterima stiglo™ večeras. Instalirao, sve šljaka kul. Morao sam prethodno da zgazim 8.1 DP sa Nokia Recovery Tool. http://wp-srbija.com/Vesti/ArtMID/481/ArticleID/1254/Nokia-Lumia-telefoni-koji-su-dobili-Cyan-nadogradnju-u-Srbiji
Zoe Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 (edited) Kako rekoh, tko je na DP, ne mrcvarite se bez veze sa downgradeom. Cyan ne donosi nikakve novosti, a sve šljaka i ovako+ Cyan će stići i na DP uređaje. Edited August 19, 2014 by Zoe
Recommended Posts