dvb-t manijak Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ??? hotmail.com mi je obrisao celokupni adresbuk. Ulogovao sam se iz eksplorera i kaze 0 I preko one opcije za restore isto 0 ...imam eksportovan fajl sa kontaktima, pa cu da ga dignem u oblake cim se domognem pc-a, ali me ovo strasno nervira. I na telefonu isto, videcu na win8, mozda ga zeznem, ako ga dignem bez mreze Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!
wall Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Stavio 8.1 Dobro... Do 8.5 biće sve onako kako ja volim ^_^ Sviđa mi se veći ekran i što konačno mogu jačinu zvuka različito podesiti... Mogli su razdvojiti poziv, sms, email ali aj.
Lezilebovich Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) čini mi se da baterija mnogo brže curi na 8.1. na primer, sinoć sam napunio do 100%, noćas je odmarao, danas 1-2 razgovora, internet možda pola sata da sam aktivno koristio, uključen wi-fi i notifikacije i sada je na 65%. edit: lumia 925 je u pitanju Edited July 18, 2014 by Lezilebovich
Lezilebovich Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 a najviše mrzim kada neko upadne na topik i pita nešto što je bilo pre 3 posta i sada sam ja taj magarac. hvala
banecare1 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 mene nervira ludilo sa vremenima na sms. posaljem poruku u 8pm i dobijem odgovor za minut, a na porukama mi pokazuje da sam svoju poslao u 9pm i dobio odgovor u 9am. nidjeveze
giuseppe Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Neko preuzeo Cyan?... dosta se piše o bricked phones, ako je upgrade rađen sa dev. preview 8.1.
banecare1 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 a najviše mrzim kada neko upadne na topik i pita nešto što je bilo pre 3 posta i sada sam ja taj magarac. hvala na mozes ni za svako pitanje citati sve sto je napisano. ovo se diskutovalo nedavno, lako ces naci. ponudjena meni resenja su bila da se gasi telefon tokom noci ili prebacije na eko-rezim, tako da dzaba ces kopati :D
Lezilebovich Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) Neko preuzeo Cyan?... dosta se piše o bricked phones, ako je upgrade rađen sa dev. preview 8.1. ja , ali nisam imao dev izdanje Edited July 18, 2014 by Lezilebovich
giuseppe Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ah http://www.wpcentral.com/microsoft-users-windows-phone-81-preview-developer-should-return-normal-software-getting-lumia-cyan
Roger Sanchez Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) Bez živciranja. Ostanite mirno na WP 8.1 DuPetu, ovo je samo klasičan Mikrosmrt/Bitlocker fuckup, pustili su jedan update za DP koji je bricknuo telefone koji su imali uključenu enkripciju storiđa. Update je maknut, a 99% ljudi to ionako nema na telefonima. Oni koji moraju imati ne bi ni smjeli biti na DuPetu, ali fala bobu da su bili, inače se ne bi ni saznalo. Jer Mikrosmrt ima sjajan QA odjel. Edited July 18, 2014 by Roger Sanchez
Roger Sanchez Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 mene nervira ludilo sa vremenima na sms. posaljem poruku u 8pm i dobijem odgovor za minut, a na porukama mi pokazuje da sam svoju poslao u 9pm i dobio odgovor u 9am. nidjeveze Ne vidjeh tako nešto, možda i nije do OSa. Kakve su ti postavke za Date/Time? Automatika?
Roger Sanchez Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 ja , ali nisam imao dev izdanje Tek si preuzeo Cyan+8.1? Pričekaj dan, prvi dan nakon velikog updejta srče bateriju kao lud, u mom slučaju se i dosta napalio™, valjda nešto preslaguje.
banecare1 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ne vidjeh tako nešto, možda i nije do OSa. Kakve su ti postavke za Date/Time? Automatika? auto/24h clock. kakve god da su, treba da pise vreme poruke prema satu aparata. unosi pometnju. ja cesto propustim poruku i kada procitam npr "u bolnici sam" bitno mi je da znam kada je to napisano, da li da zovem u sitne sate i sl.
Zoe Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Ja sam ostala na dev prev., ali nisam dobila Cyan jer sam u Vipu, a kod njih je update još u fazi "testing". Dakle, ako se i maknem sa developera i vratim na 8.0 opet me čeka isto. Pravit ću se da se ništa ne događa, pa će se valjda riješiti samo... :D
Recommended Posts