Mister No Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Kupio Lumiu 630 pa da se zapljunem. Ovo mi je prvo ikustvo sa WP-om pa će trebati malo vremena da pohvatam sve.
Zoe Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 (edited) који, овај files?! и даље то није оно што раја иште, а ако су избацили прави, шеруј :) Pa ne znam. Jel to TO? (kod nas je preveden "DATOTEKE") http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/files/762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e Ehh da... i službeni google je dostupan :D Edited June 19, 2014 by Zoe
Roger Sanchez Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Oslobodio sam danas (zahvaljujući glupostima Lidera Zokyja) svoj Lumijasti mobitel ropstva kletom Vip operateru, sad je tek najebo, koristit ću ga podosta i za telefoniranje..
giuseppe Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Oće li skoro official 8.1 i u naše krajeve?... Imal kakvih informacija?
Roger Sanchez Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Neće još mjesec-dva. Uostalom, može ga i sad svako instalirat, što se Lumija tiče sa oficijalcem dolazi samo bonus prefriškani ROM i drajveraj.
giuseppe Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Hmmm... dvoumim se da ga instaliram na svoj 925, ali se plašim koliko će official (jednom kad bude) da bude rad da pregazi ovog developerskog?...
Dionysos Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 мислим да неће самоиницијативно, али ако искључиш preview, требало би да повуче официјалну верзију... тако бар каже теорија
Roger Sanchez Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Hmmm... dvoumim se da ga instaliram na svoj 925, ali se plašim koliko će official (jednom kad bude) da bude rad da pregazi ovog developerskog?... Developerski je ofišl build, nemaš zime. Samo smo recimo, u usporedbi sa Nokijom 630, koja ima 8.1+Cyan, ispred u OSu a iza u firmwareru. Onda kad se njoj apdejta OS, a nama dveloperima™ firmware, bit ćemo na istom..
giuseppe Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Instalirah, trajalo letnji dan do poslepodne (bukvalno), nadam se da vredi silnog truda... Javim već
Roger Sanchez Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 I got Jon Stewart on my phone! Dakle, došla je službena Comedy Central app kod nas, drugovi! Na prvi pogled, činit će vam se da je ''nedostupna za vaše tržište' :fashisto: . A vi onda prebacite regiju na Land of the Free (ako već nije), instalirajte, vratite na staro (ako oćete) i sve i dalje radi kak treba.
Milosh76 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Ako pustim update za WP8 na WP8.1 svi podaci ce biti sacuvani, podesavanja i slicno? Ne mora bekap kontakata da se radi? Zenina Lumia 720, ne bih da nastradam :D Edited July 5, 2014 by Milosh76
dvb-t manijak Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Bekap kontakata imas u "klaudu" na outlook (live, hotmail) nalogu. Sinhronizacija kontakata i kalendara se vrsi svaki put kad proveris taj mail. Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!
giuseppe Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Utisci sa 8.1, kratko, L925: Pozitiva: Baterija radi kao i pre, zadovoljavajuće Notification center je keva Uveo treću kolonu na start meniju, malo sitno al se čovek navikne. I odjednom puno više apps na manjem prostoru! Puno sitnica koje su ok (zatvaranje apps povlačenjem na dole iz multitasking view, vreme zvonjave sata na live tile za Alarm Clock, bolji preview-er slika koji je deo Nokia Camera, konačno odvojena regulacija glasnoće muzike od poziva i sistemskih zvuka etc) Negativa: Kamera se znaaaačajno sporije startuje FB upload slika iz FB Beta uopšte ne funkcioniše.
Roger Sanchez Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Danase je MicrosmrtMobile pustio i Cyan firmware operaterima. Kad dođe, doć će i novi driveri. @giuseppe Ja sam počeo koristiti Microsoftovu Cameru (OS Cameru, jelte) činila mi se bolja. Al je moja kamera, hardverski, dno bačve..
Recommended Posts