August 23, 20213 yr 23 hours ago, zorglub said: Ovo je ekstra. Slažem se, izbaciti sve sportove za koje je potrebna ocena sudija, ostaviti samo one sa glupo jasnim pravilima i načinom bodovanja. I naravno u vulkan baciti buržoaziju poput jedriličara i onih što maltretiraju konje. I ovo mi je top (saznao da postoji iz kabaddi videa): Ja sam se povredio gledajuci ovo 😂😂😂😂
August 27, 20213 yr On 22.8.2021. at 11:44, zorglub said: Ovo je ekstra. Slažem se, izbaciti sve sportove za koje je potrebna ocena sudija, ostaviti samo one sa glupo jasnim pravilima i načinom bodovanja. I naravno u vulkan baciti buržoaziju poput jedriličara i onih što maltretiraju konje. I ovo mi je top (saznao da postoji iz kabaddi videa): Podseca pomalo na Igre bez granica ko se seca Ko se ne seca ili ne pamti: https://www.danas.rs/zivot/igre-bez-granica-zabavni-tv-sou-u-kojem-su-se-nadmetale-evropske-nacije/
August 27, 20213 yr Ja kad sam bio klinac strasno sam zeleo da jednog dana ucestvujem u tim igrama bez granica..
August 27, 20213 yr Zar nismo svi? Kad nije bilo nasih uvek mi je Portugal (tada Portugalija) bio omiljeni - imali su zelene dresove
August 27, 20213 yr Bio sam uveren da su to igrale samo republike i to mešani timovi... jako sam voleo da gledam.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 27, 20213 yr 3 hours ago, Moonwalker said: Evo kod nas u Donjem Milanovcu i Puli bilo i u beogradu kod hotela yugoslavia se održavale. moji me vodili da gledam, keva nabavila na šljaci neke vip karte, a kako sam bio malji dete i nogama nisam mogao da dohvatim pod tribine dobar deo vremena sam bubecao dražu markovića koji je sedeo u redu ispred, sve dok on nije zamolio roditelje da me smire kad nije bilo naših favoriti su bili iz san marina, nisam ni znao do tada da postoji ta zemlja i nezaboravni sudijski par gvido pankaldi i đenaro olivijeri
August 27, 20213 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gvido pankaldi i đenaro olivijeri bravo
August 27, 20213 yr 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja kad sam bio klinac strasno sam zeleo da jednog dana ucestvujem u tim igrama bez granica.. Zato učestvujemo svi u igri "Vučić Bez Granica".
August 28, 20213 yr Najvise pobjeda je imala njemacka, 6 pa pirtugal, 5. Jugoslavija je ucestvovala 6 puta, 0 pobjeda.
August 28, 20213 yr Uz naše uvek još i za San Marino Ako nisam nešto prezupčio onda je velika statua vrapca na početku šetališta u Vrnjačkoj Banji baš maskota jednog od takmičenja "Igre bez granica".