keljans Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 23 hours ago, zorglub said: Ovo je ekstra. Slažem se, izbaciti sve sportove za koje je potrebna ocena sudija, ostaviti samo one sa glupo jasnim pravilima i načinom bodovanja. I naravno u vulkan baciti buržoaziju poput jedriličara i onih što maltretiraju konje. I ovo mi je top (saznao da postoji iz kabaddi videa): Ja sam se povredio gledajuci ovo 😂😂😂😂
Moonwalker Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 On 22.8.2021. at 11:44, zorglub said: Ovo je ekstra. Slažem se, izbaciti sve sportove za koje je potrebna ocena sudija, ostaviti samo one sa glupo jasnim pravilima i načinom bodovanja. I naravno u vulkan baciti buržoaziju poput jedriličara i onih što maltretiraju konje. I ovo mi je top (saznao da postoji iz kabaddi videa): Podseca pomalo na Igre bez granica ko se seca Ko se ne seca ili ne pamti: https://www.danas.rs/zivot/igre-bez-granica-zabavni-tv-sou-u-kojem-su-se-nadmetale-evropske-nacije/ 2 2 1
Jimmy Kowalski Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Ja kad sam bio klinac strasno sam zeleo da jednog dana ucestvujem u tim igrama bez granica.. 5
goofs Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Zar nismo svi? Kad nije bilo nasih uvek mi je Portugal (tada Portugalija) bio omiljeni - imali su zelene dresove
Moonwalker Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) Evo kod nas u Donjem Milanovcu i Puli Edited August 27, 2021 by Moonwalker 1
189- Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 ja se samo secam da su italijani bili beli a madjari zuti iz nekog razloga
levi Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 meni je ostalo da su naši bili bež, do tad nisam čuo za tu boju
mlatko Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Bio sam uveren da su to igrale samo republike i to mešani timovi... jako sam voleo da gledam.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 3 hours ago, Moonwalker said: Evo kod nas u Donjem Milanovcu i Puli bilo i u beogradu kod hotela yugoslavia se održavale. moji me vodili da gledam, keva nabavila na šljaci neke vip karte, a kako sam bio malji dete i nogama nisam mogao da dohvatim pod tribine dobar deo vremena sam bubecao dražu markovića koji je sedeo u redu ispred, sve dok on nije zamolio roditelje da me smire kad nije bilo naših favoriti su bili iz san marina, nisam ni znao do tada da postoji ta zemlja i nezaboravni sudijski par gvido pankaldi i đenaro olivijeri 5
Skyhighatrist Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gvido pankaldi i đenaro olivijeri bravo
Mil@n Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja kad sam bio klinac strasno sam zeleo da jednog dana ucestvujem u tim igrama bez granica.. Zato učestvujemo svi u igri "Vučić Bez Granica".
kud u maglu Simoviću Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 24 minutes ago, Skyhighatrist said: bravo 1 1
borris_ Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Najvise pobjeda je imala njemacka, 6 pa pirtugal, 5. Jugoslavija je ucestvovala 6 puta, 0 pobjeda.
Svarog Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Uz naše uvek još i za San Marino Ako nisam nešto prezupčio onda je velika statua vrapca na početku šetališta u Vrnjačkoj Banji baš maskota jednog od takmičenja "Igre bez granica".
Recommended Posts