March 3, 20214 yr Jel ima VAR? Realno sudije na parketu mogu tu malo šta [emoji38] Oduvek sam mrzeo tapkanje, ovo je boljeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 6, 20214 yr Uzbudljivih 8:4 za kraj. Mada mi nije jasno kako kad se jasno na snimku vidi jedna trojka da je data.
March 6, 20214 yr 5 minutes ago, Svarog said: Uzbudljivih 8:4 za kraj. Mada mi nije jasno kako kad se jasno na snimku vidi jedna trojka da je data. Nema trojki?
March 6, 20214 yr 23 minutes ago, radisa said: Nema trojki? Druga opcija je da ima slobodnih bacanja. A baš bih voleo da vidim po kriterijumu se to svira
March 20, 20214 yr 55 minutes ago, goofs said: Ne kontam, šta mu je sudija kriv, čist penal je napravio A brate golman je to, ne može biti u vinklo nikako Al morao bi kod Murinja na obuku kako se radi autoritativni slajd, ovo je bilo polutragično, kao da se pokajao na pola klizećeg.
March 20, 20214 yr Malo me podseca kad je Van Nistelroj u zadnjem minutu pucao penal u precku, pa ga nasi iznabadali. Jedan od najlepsih trenutaka ubistoriji fudbala.
March 21, 20214 yr 16 hours ago, omiljeni said: Malo me podseca kad je Van Nistelroj u zadnjem minutu pucao penal u precku, pa ga nasi iznabadali. Jedan od najlepsih trenutaka ubistoriji fudbala. Ima 1 još lepši https://youtu.be/iEWHw90hgr4?t=85