August 13, 20186 yr pa ja sam bukvalno tako shvatio timijev post kakve bre ima veze (za ovu temu) dal lik inace skace ovako ili je sampion u ovim zajebancijama?
August 13, 20186 yr Pa da otklonimo dilemu o kojoj se pricalo. Jel debil ili se samo u trenutku zajebo
August 14, 20186 yr Meni je fascinantno sto je oba skoka sjebao na potpuno isti nacin. Treba mu udeliti bar bodove za kontinuitet.
August 14, 20186 yr opet domanović dominira. čova na ep dvaput upao ko kamen. ne nije smešno. potresno je?
August 26, 20186 yr Nije za laugh, ne toliko ni za wtf, ali ne znam gdje ću. Čitam na nekom portalu, nekog klinca, hrvatskog vatrogasca, nakon povrede oka operisao jedan od braće Skelin, osvajač dvije medalje na OI. Znači pored duge i fantastične karijere (tri OI) lik je stigao i da postane specijalista oftalmologije, pa
September 12, 20186 yr nemam pojma ko je tu kome šta rekao i zbog čega mere palamare, al baja Gilbert je upravo ispucao 95/100 za 3 poena i to 4 godine nakon penzionisanja...
September 18, 20186 yr On 12.9.2018. at 12:18, Svarog said: nemam pojma ko je tu kome šta rekao i zbog čega mere palamare, al baja Gilbert je upravo ispucao 95/100 za 3 poena i to 4 godine nakon penzionisanja... Au jbt, kakav ludak