Jump to content

Sportski laugh i wtf topic

Featured Replies

Sjajan teren, samo mi i dalje nije baš najjasnije kako je na ovom terenu lakše dati gol iz kornera nego inače, s obzirom da gol-aut linije liče na prave linije ... Al' ajd', da ne kvarimo zabavu  :fantom:

• 3 weeks later...
  • Author

92e8647agw1f97uzzcdgxg20bp06k7wn.gif

:lol:

85180386.gif

rocket.0.gif

Edited by KennyDalglish

Zadnja tri komada [emoji23]

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

• 2 weeks later...

• Author

:lol:

:lolol:

Vrh. :D

Nemam gif da to i dokazem, ali gledam nocas Cikago i Majami i na svakoj pauzi ide neka idiotska rep muzika i podsticanje gledalaca da se ponasaju u skladu sa tim, dakle kao idioti. Uz to, mec je bio posvecen i vojnim licima, pa su onda hvatali u publici i uniformisana vojna lica koja se ponasaju kao debili dok u pozadini ide debilna melodija. Prvo mi je bilo uzasno i gledao sam polovinom jednog oka, ali na kraju sam ispratio svaki sekund takvih pauza. Ne znam zasto mi se pojavio eureka momenat kad sam shvatio Trampovu pobedu.

Video ovo i ranije i slabo sta mi je jasno. I zapisnickom stolu je trebalo par minuta da skontaju kome da upisu onaj kos posle bacanja.

edit: u komentarima jos gori hrkljus

edit 2: pogledao original hrkljus da se podsetim i ovi su apsolutno hrkjlus profesionalci (0:45-0:57 prva partija)

Edited by katamaran

Pa autokoš slovakinja. Posle mučene meksikanke nastavile da napadaju na svoj koš :lolol:

Da je bar kraj pa da kazes da je stelovanje razlike. Neverovatno mi je da deset igracica zajedno brejnfartuju