zgembo Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Sjajan teren, samo mi i dalje nije baš najjasnije kako je na ovom terenu lakše dati gol iz kornera nego inače, s obzirom da gol-aut linije liče na prave linije ... Al' ajd', da ne kvarimo zabavu
KennyDalglish Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Edited November 3, 2016 by KennyDalglish
Zli Gli Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Zadnja tri komada [emoji23] Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Malvo Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Nemam gif da to i dokazem, ali gledam nocas Cikago i Majami i na svakoj pauzi ide neka idiotska rep muzika i podsticanje gledalaca da se ponasaju u skladu sa tim, dakle kao idioti. Uz to, mec je bio posvecen i vojnim licima, pa su onda hvatali u publici i uniformisana vojna lica koja se ponasaju kao debili dok u pozadini ide debilna melodija. Prvo mi je bilo uzasno i gledao sam polovinom jednog oka, ali na kraju sam ispratio svaki sekund takvih pauza. Ne znam zasto mi se pojavio eureka momenat kad sam shvatio Trampovu pobedu.
katamaran Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) Video ovo i ranije i slabo sta mi je jasno. I zapisnickom stolu je trebalo par minuta da skontaju kome da upisu onaj kos posle bacanja. edit: u komentarima jos gori hrkljus edit 2: pogledao original hrkljus da se podsetim i ovi su apsolutno hrkjlus profesionalci (0:45-0:57 prva partija) Edited November 13, 2016 by katamaran
renne Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Pa autokoš slovakinja. Posle mučene meksikanke nastavile da napadaju na svoj koš
katamaran Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Da je bar kraj pa da kazes da je stelovanje razlike. Neverovatno mi je da deset igracica zajedno brejnfartuju
Recommended Posts