Jump to content
IGNORED

Sportski laugh i wtf topic

Recommended Posts

Posted

Onside nije baš da izbije oči, bilo je blizu tako da bih rekao da je obična greška pre nego neki skandal.

A start... Jbg, kod devojaka postoji ta neka doza iskrenosti, znači kad moram da te skrljam onda ću da te skrljam sa jasnom namerom i bez ikakvog truda da to predstavim kao neki start na loptu koji se malkice otegao kontroli. Jok, more, šakom uglavu i to je to.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• copkillah

198

• 189-

88

• MiddleClass

85

• katamaran

68

Posted

Onside nije baš da izbije oči, bilo je blizu tako da bih rekao da je obična greška pre nego neki skandal.

A start... Jbg, kod devojaka postoji ta neka doza iskrenosti, znači kad moram da te skrljam onda ću da te skrljam sa jasnom namerom i bez ikakvog truda da to predstavim kao neki start na loptu koji se malkice otegao kontroli. Jok, more, šakom uglavu i to je to.

A bio je u liniji sudija, daleko od toga da je skandal ali pola metra je morao videti, meni je smesno. Ovo drugo se slazem, one su mnogo direktnije od muskaraca, i brutalnije.

Posted

Mozda ima ugovor pod klauzulom da igrace moze pregledati samo na terenu.

Posted

A ovaj iz Sampdorije kao ne moze da servira ako nema mir i tisinu.

Posted

Ne znam, iznenadio se valjda i on :D

Posted

Cekajte, jel ovo neko ludilo pocelo, sta? Nije prvi put a nemoguce mi je da je neko toliko lud ili glup.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

:Hail: :hail:

mohamed abdi

It's amazing goal but can he do it on a cold rainy night at stoke city

:lolol: