Jump to content

Sportski laugh i wtf topic

Featured Replies

Onside nije baš da izbije oči, bilo je blizu tako da bih rekao da je obična greška pre nego neki skandal.

A start... Jbg, kod devojaka postoji ta neka doza iskrenosti, znači kad moram da te skrljam onda ću da te skrljam sa jasnom namerom i bez ikakvog truda da to predstavim kao neki start na loptu koji se malkice otegao kontroli. Jok, more, šakom uglavu i to je to.

• Replies 1.8k
  • Views 239.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Onside nije baš da izbije oči, bilo je blizu tako da bih rekao da je obična greška pre nego neki skandal.

A start... Jbg, kod devojaka postoji ta neka doza iskrenosti, znači kad moram da te skrljam onda ću da te skrljam sa jasnom namerom i bez ikakvog truda da to predstavim kao neki start na loptu koji se malkice otegao kontroli. Jok, more, šakom uglavu i to je to.

A bio je u liniji sudija, daleko od toga da je skandal ali pola metra je morao videti, meni je smesno. Ovo drugo se slazem, one su mnogo direktnije od muskaraca, i brutalnije.

Mozda ima ugovor pod klauzulom da igrace moze pregledati samo na terenu.

• Author

13007301_10156794874365057_4516862486598

A ovaj iz Sampdorije kao ne moze da servira ako nema mir i tisinu.

Ne znam, iznenadio se valjda i on :D

A joj :lolol:

Cekajte, jel ovo neko ludilo pocelo, sta? Nije prvi put a nemoguce mi je da je neko toliko lud ili glup.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

• Author

:Hail: :hail:

mohamed abdi

It's amazing goal but can he do it on a cold rainy night at stoke city

:lolol: