borris_ Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Prepade me sa ovom slikom :)Ne znam zasto meni nije radilo.
Lezilebovich Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 možda je promo kampanja za upotrebu steorida u sportu "pogodite ko je osvojio zlatnu medalju" ?
borris_ Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Meni je slika wtf momenat. Nisam ni zamisljao da nesto ovako moze postojati.
Lezilebovich Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ovi levo i desno su biciklisti, imaju i one patike sa kojima mi amateri lakše padamo. čije su noge u sredini ?
Renegade Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 I u sredini je biciklista. Velodromski biciklista. :D Robert Fersteman http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Förstemann
Mauci Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Cek, zasto im je jedna noga mnogo veca od druge?
Mauci Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ja sam shvatio da je ovaj levo Greipel, a on bogami ne kruzi samo u jednu stranu.
copkillah Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Ja se takvih stvari plašim na kuglanju pa imam neku malčice drugačiju tehniku od uobičajene, ovome svaka čast :D
Recommended Posts