Weenie Pooh Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ljudska tela su izuzetno neefikasna kao baterije, bolje poređenje bi bilo da Fernando Torres zabode taj last minute equalizer against Stoke -_-
aram Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 fudbaleri FC Magdeburga na pet utakmica nisu uspeli da stignu do gola, pa su navijaci resili malo da im pomognu
gervasius twinkleminkleson Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 fudbaleri FC Magdeburga na pet utakmica nisu uspeli da stignu do gola, pa su navijaci resili malo da im pomognu Jel mi se cini ili je isto ovo bilo prije par godina?
gervasius twinkleminkleson Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Aha :D Nego sam vidjeo i na tnjiteru 2 ljudi da to juce-prekjuce stavljaju pa sam zbog toga bio malo zbunjen :) Edited October 18, 2014 by gervasius twinkleminkleson
gervasius twinkleminkleson Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 (edited) https://vine.co/v/ObJKZW0UiJU Edited October 19, 2014 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts