Jump to content
IGNORED

Sportski laugh i wtf topic

Recommended Posts

Posted

stevo glogovac petica?

ovo je proslava titule protiv milicionara 2001.

fotku je izbunario neki sportski portal pre mesec dana u vreme ice bucket challengea

Jbt, ne znate ko je Stevo Glogovac i navijate sebe zvezdašima... Sramota. Par kola pred kraj te sezone dao jako bitan gol u Železniku /ladno sam bio na tom gostovanju/ gde smo dobili 1-0 ili 2-1, ne sećam se...

Inače sam bio na toj tekmi protiv milicionara i od tog istog kolca uzeo štucnu posle na terenu.  :cool:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• copkillah

198

• 189-

88

• MiddleClass

85

• katamaran

68

Posted

A pesmica™ "sve nabije na qrac Stevo Glogovac...Stevo Glogovaaaaac, Stevo Glogovaaaaac, sve nabije na qrac Stevo Glogovac"

Posted

Par kola pred kraj te sezone dao jako bitan gol u Železniku /ladno sam bio na tom gostovanju/ gde smo dobili 1-0 ili 2-1, ne sećam se

2:1, mislim da je čak bilo pretposlednje kolo. Zabo u nekom 88. i doneo nam titulu.

Milicionar smo na ovoj tekmi dobili 4:1, a Šmuci je skinuo još jedno deset šansi, i postavio sebe rame uz rame sa Sanibalom Orahovcem i sličnim velikanima koje je Džajin skauting šacovao pomnim praćenjem na jednoj tekmi.

Posted

Kiša padala za sve pare, posle tekme ulazimo u neku pekaru i tražimo burek, ono devojče što radi tamo razgoračila oči kad je videla koliku smo baru iscedili sa sebe, plus onako blatnjavi sa busenom trave :lolol:

Posted

Jbt, ne znate ko je Stevo Glogovac i navijate sebe zvezdašima... Sramota. Par kola pred kraj te sezone dao jako bitan gol u Železniku /ladno sam bio na tom gostovanju/ gde smo dobili 1-0 ili 2-1, ne sećam se...

Inače sam bio na toj tekmi protiv milicionara i od tog istog kolca uzeo štucnu posle na terenu.  :cool:

:mellow:

Posted

ono devojče razgoračila oči

Pa dokle taj rasizam prema gancijima!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Francuska U21 dobija Svedsku 2:0 u prvoj utakmici

U drugoj Svedska vodi 3:0 ali Francuska daje gol par minuta pre kraja

VelvetyGoldenBullmastiff.gif

minut kasnije Svedska ipak daje jos jedan gol za prolaz

Sweden-U21-v-France-U21.jpg

Sweden-U21-v-France-U21.jpg