Renegade Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Kofa s vodom stoji tu oduvek, danas doduše samo na nižim ligama.
katamaran Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Cini mi se da su te kofe uvek stajale oko centra. Jednom je Sasa Zoric proslavio gol tako sto se polio tom kofom :) koliko se secam u sred zime
Weenie Pooh Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Za sušenje terena? Moj masturbacioni materijal za večeras: budućnost u kojoj će Taštin Osmeh prenositi samo utakmice ovog nivoa.
ljakse Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Cini mi se da su te kofe uvek stajale oko centra. Jednom je Sasa Zoric proslavio gol tako sto se polio tom kofom :) koliko se secam u sred zime Uglavnom svaki svoj gol je tako proslavio. Nije ih bilo mnogo.
gervasius twinkleminkleson Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 U Zvezdi, ako se ne varam, ukupno dva :) Nego, ko su ovi pored njega, pokusavam da se sjetim. Mislim, Boskovica i Acimovica prepoznajem, ova petica bi mogao biti Bjegovic, ali nisam siguran. Ovaj poslednji? Onaj spic sto je dosao iz Rada, Stevanovic mozda?
Ryan Franco Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 stevo glogovac petica? ovo je proslava titule protiv milicionara 2001. fotku je izbunario neki sportski portal pre mesec dana u vreme ice bucket challengea
pantelia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ivan Vukomanovic, sada pomocni trener u Standardu. Ovo ispred njega jeste Stevo Glogov Kolac
kralj Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Nadimak Kolac je smešniji od 90% teme. Sve ste pogodili. Kofa je došla krajem juna posle gola sa kreča, mada je bilo hladno, padala i kiša za vreme proslave. 4:0 ako se dobro sećam. Uprkos ubedljivoj pobedi, Ranđelović odbranio za transfer.
borris_ Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Venger: Ko zna, možda osvojimo LŠMenadžer Arsenala Arsen Venger ocenio je da bi njegova ekipa ove sezone mogla da napravi iznenađenje i osvoji Ligu šampiona.
Recommended Posts