Jump to content

Sportski laugh i wtf topic

Featured Replies

:lol:

:D

Al koji retard je tu stavio kofu :isuse:

Kofa s vodom stoji tu oduvek, danas doduše samo na nižim ligama.

Cini mi se da su te kofe uvek stajale oko centra. Jednom je Sasa Zoric proslavio gol tako sto se polio tom kofom :)

sasa-zoric-sasa-zoric-polivanje-vodom-ko

koliko se secam u sred zime

Čemu ta kofa, zna li neko?

Za vodu valjda. Tj za osveženje

Za sušenje terena?

Moj masturbacioni materijal za večeras: budućnost u kojoj će Taštin Osmeh prenositi samo utakmice ovog nivoa.

Ne verujem ti.

Cini mi se da su te kofe uvek stajale oko centra. Jednom je Sasa Zoric proslavio gol tako sto se polio tom kofom :)

sasa-zoric-sasa-zoric-polivanje-vodom-ko

koliko se secam u sred zime

Uglavnom svaki svoj gol je tako proslavio. Nije ih bilo mnogo.

U Zvezdi, ako se ne varam, ukupno dva :)

Nego, ko su ovi pored njega, pokusavam da se sjetim. Mislim, Boskovica i Acimovica prepoznajem, ova petica bi mogao biti Bjegovic, ali nisam siguran. Ovaj poslednji? Onaj spic sto je dosao iz Rada, Stevanovic mozda?

stevo glogovac petica?

ovo je proslava titule protiv milicionara 2001.

fotku je izbunario neki sportski portal pre mesec dana u vreme ice bucket challengea

Ivan Vukomanovic, sada pomocni trener u Standardu. Ovo ispred njega jeste Stevo Glogov Kolac

Nadimak Kolac je smešniji od 90% teme.

Sve ste pogodili. Kofa je došla krajem juna posle gola sa kreča, mada je bilo hladno, padala i kiša za vreme proslave. 4:0 ako se dobro sećam. Uprkos ubedljivoj pobedi, Ranđelović odbranio za transfer.

Venger: Ko zna, možda osvojimo LŠ

Menadžer Arsenala Arsen Venger ocenio je da bi njegova ekipa ove sezone mogla da napravi iznenađenje i osvoji Ligu šampiona.