Jimmy Kowalski Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 - Jel je mogu bacit kako je primim? Jel je mogu bacit gore? - Nemoj, nemoj... Imas dva bacanja - (grimasa) Uh, sto mi ne das bacit.. 3 1
ducca Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Ne znam na koju temu bih ovo okačio, spektakl https://fakenews.rs/2023/04/01/domastana-biografija-petra-puace-sest-klubova-demantovalo-njegove-navode/ 1
Ratamahatta Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Pustio sam jednom dok sam radio, Balkaninfo intervju... 20 minuta sam izdrzao Bojankrkicovao™ je u mladjim kategorijama, najbolji deciji spic Evrope, jedino su on i Milko Djurovski presli direktno iz jednog u drugi... Guglao sam i ja to sve, kakav bog
Кристофер Лумумбо Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 hakimi je optuzen za silovanje pre mesec dana
omiljeni Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 nije šećer u vodu. treba samo sačekati da mamička zakovrne i ovaj nasledi imovinu, pa će da se naplati. und kamaten!
John Coltrane Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 26 minutes ago, omiljeni said: nije šećer u vodu. treba samo sačekati da mamička zakovrne i ovaj nasledi imovinu, pa će da se naplati. und kamaten! Ako mamička poživi preko sudskog rešenja o razvodu, bivša može da duva u prste.
aram Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 20 minutes ago, Zli Gli said: Ali te zene fudbalera, koja je to stoka odvratna Da jbte, a oni sve fini momci, romantične dušice 2
omiljeni Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 23 minutes ago, John Coltrane said: Ako mamička poživi preko sudskog rešenja o razvodu, bivša može da duva u prste. pa to ako je njen advokat tudum. ali verovatno nije, pa će malo da promeni te zahteve da to ne bude prosto daj pola do ovog trenutka, nego budu neke alimentacije, tranšeTM na mesečnom/godišnjem nivou itd itd. pa uslov da se to u slučaju neplaćanja akumulira uz kamate i tako te fore. sudija, kad vidi krelca koji je optuživan za silovanje i napravio ribi dvoje djece a pare sklanja na mamičkin račun, bi verovatno mogao izaći u susret takvih zahtevima.
Zli Gli Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 (edited) 2 hours ago, aram said: Da jbte, a oni sve fini momci, romantične dušice Naravno da nisu, vecina bezmozgovici tupavi, nego sam ciljao na udaju zbog para Edited April 15, 2023 by Zli Gli
levi Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 živi s majkom nemaju dece. mada koliko je majka brižna može i da mu rodi jedno
copkillah Posted April 16, 2023 Author Posted April 16, 2023 On 15. 4. 2023. at 8:59, omiljeni said: nije šećer u vodu. treba samo sačekati da mamička zakovrne i ovaj nasledi imovinu, pa će da se naplati. und kamaten! ako je majčino, ide ocu i deci
Recommended Posts