September 26, 20222 yr Sad će svi dobiti šibanje zbog svetogrđa :mozzartbet:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 27, 20222 yr tako i ja kad sam išao da gledam ono futsal prvenstvo što se kod nas održavalo... i neki baja je zune u noseće grede sa 10m od gola. i lagano se okreće nazad trčara ka svom golu. niko mu ništa ne prikenjava. idemo dalje... mislim se jbt a ja kad ovo uradim na našem fudbalu narednih 5 minuta mi se saigrači najebavaju svega i govore što sam došao kojkurac kad ne znam da šutnem. ko da sam ja profesionalac a ne taj baja. Edited September 27, 20222 yr by Svarog
September 29, 20222 yr Judge home run #61 ove sezone. ta loptica bi vredela par miliona $, ali je lik dropovao
October 5, 20222 yr Sinoć u Dallasu bio home run #62 i dok je loptica letela prema tribinama jedan lik skočio dole da je pokupi ako opet padne dole lol ali otišla je u prvi red publike i uhvatio je 1 lik. Medjutim, taj lik je potpredsednik neke multimilijarderske gigamegakorporacije, žena mu je cowboys beat reporter i instagram model. Koje sranje lol Neka aukcijska kuća je još pre par dana objavila da odmah na ruke plaća 2 miliona za #62 lopticu, a pretpostavljaju da bi mogla da se posle prodaje i za 5+ miliona.
October 8, 20222 yr danas na kosarci zamahnem za pas igracu koji istrcava kontru i cujem saigraca kako vice: "nemoj, neces uspeti" bilo mi smesno jer je saigrac profesor fizike pohvalio sam ga da brzo racuna i da popravi svoju formulu za sutiranje