dragance Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Bolja kontrola lopte od Srnića i odbrana od Gobelje! 1
mlatko Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Sad će svi dobiti šibanje zbog svetogrđa :mozzartbet:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Svarog Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 (edited) tako i ja kad sam išao da gledam ono futsal prvenstvo što se kod nas održavalo... i neki baja je zune u noseće grede sa 10m od gola. i lagano se okreće nazad trčara ka svom golu. niko mu ništa ne prikenjava. idemo dalje... mislim se jbt a ja kad ovo uradim na našem fudbalu narednih 5 minuta mi se saigrači najebavaju svega i govore što sam došao kojkurac kad ne znam da šutnem. ko da sam ja profesionalac a ne taj baja. Edited September 27, 2022 by Svarog
omiljeni Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Judge home run #61 ove sezone. ta loptica bi vredela par miliona $, ali je lik dropovao
bags Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Dobro je da nije spao sa terase, jebes milione...
omiljeni Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Sinoć u Dallasu bio home run #62 i dok je loptica letela prema tribinama jedan lik skočio dole da je pokupi ako opet padne dole lol ali otišla je u prvi red publike i uhvatio je 1 lik. Medjutim, taj lik je potpredsednik neke multimilijarderske gigamegakorporacije, žena mu je cowboys beat reporter i instagram model. Koje sranje lol Neka aukcijska kuća je još pre par dana objavila da odmah na ruke plaća 2 miliona za #62 lopticu, a pretpostavljaju da bi mogla da se posle prodaje i za 5+ miliona.
banecare1 Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 danas na kosarci zamahnem za pas igracu koji istrcava kontru i cujem saigraca kako vice: "nemoj, neces uspeti" bilo mi smesno jer je saigrac profesor fizike pohvalio sam ga da brzo racuna i da popravi svoju formulu za sutiranje
Recommended Posts