Milošica Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Just now, Plajvi said: Eno ga gore, bilo juce Kakva sam ja glavata majmuncina. 1 1
shimpu Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 5 minutes ago, Milošica said: Kakva sam ja glavata majmuncina. Zabranjeno je vredjati sam sebe. Banovan si 7 dana. Imas dovoljno vremena da se urazumis i razmislis o svom samovredjanju 1
Milošica Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 1 hour ago, shimpr said: Zabranjeno je vredjati sam sebe. Banovan si 7 dana. Imas dovoljno vremena da se urazumis i razmislis o svom samovredjanju Izvini, nece se ponoviti.
Joe D Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 moze neko objasnjenje za nas sto nismo gledali fudbal od 2005 ?
levi Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 bzv, ovaj što je došao je štoper za gledaoce jutranjeg programa RTS top priča, nije to sportski podcast
theanswer Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Just now, levi said: bzv, ovaj što je došao je štoper za gledaoce jutranjeg programa RTS top priča, nije to sportski podcast Kakve to veze ima sa bilo čim dal je rekao na jutarnjem programu ili kod moje babe u šupi? 1
mlatko Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Mi ga placamo da ne bude majmun Zašto babe drže majmune u šupi?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Mindaugas Žukauskas Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 1 hour ago, extragluv said: Ovo je malo bez konteksta. Čini mi se da Olmo vraća loptu protivnicima jer su ovi ranije izbacili u aut zbog nečije povrede. U tom slučaju je ovo dosta nekorektan potez, pa tek onda kreativan.
Recommended Posts