July 21, 20222 yr 5 minutes ago, Milošica said: Kakva sam ja glavata majmuncina. Zabranjeno je vredjati sam sebe. Banovan si 7 dana. Imas dovoljno vremena da se urazumis i razmislis o svom samovredjanju
July 21, 20222 yr 1 hour ago, shimpr said: Zabranjeno je vredjati sam sebe. Banovan si 7 dana. Imas dovoljno vremena da se urazumis i razmislis o svom samovredjanju Izvini, nece se ponoviti.
July 21, 20222 yr bzv, ovaj što je došao je štoper za gledaoce jutranjeg programa RTS top priča, nije to sportski podcast
July 21, 20222 yr Just now, levi said: bzv, ovaj što je došao je štoper za gledaoce jutranjeg programa RTS top priča, nije to sportski podcast Kakve to veze ima sa bilo čim dal je rekao na jutarnjem programu ili kod moje babe u šupi?
July 21, 20222 yr Mi ga placamo da ne bude majmun Zašto babe drže majmune u šupi?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 1, 20222 yr 1 hour ago, extragluv said: Ovo je malo bez konteksta. Čini mi se da Olmo vraća loptu protivnicima jer su ovi ranije izbacili u aut zbog nečije povrede. U tom slučaju je ovo dosta nekorektan potez, pa tek onda kreativan.