levi Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 a i ovaj Berbin video se pojavljuje sporadično svake 2 - 3 godine
Zli Gli Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Ali ne i tezeg, realno ga sije makar u kilaziSent from my M2012K11G using Tapatalk
banecare1 Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 mozda je bilo. moze da se doda i makedonija kao opcija 1
Filozof manijak Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Car Nedostaju mi ovi nefer-plej potezi u današnjem sportu, da malo razbiju učmalost sportsmanship-a i ostalih foliranja. Zato su beton lige u sportovima izvor prave zabave za publiku 3 1
SNARC Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 19 minutes ago, Filozof manijak said: Car Nedostaju mi ovi nefer-plej potezi u današnjem sportu, da malo razbiju učmalost sportsmanship-a i ostalih foliranja. Zato su beton lige u sportovima izvor prave zabave za publiku Poznajes li nekog sudiju koji je radio kukuruz lige..naslusao bi se svega.
Filozof manijak Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 (edited) Par mojih poznanika je nastavilo sa sudijskom karijerom, nakon što su završili sa igračkom. Kao i svi početnici, kretali sa suđenjem od beton lige. Nazanimljiviji doživljaji su dolazili iz Sečnja, Jaše Tomića, Čuruga i Kljajićeva Edited April 12, 2022 by Filozof manijak
Recommended Posts