Ros Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 (edited) 2 minutes ago, Lezilebovich said: aumann sagt danke Edited September 17, 2021 by Ros
Filozof manijak Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Što bi rekao kolega Ćopi Quote ...engleski inbredi... Quote Legenda Mančester Junajteda Pol Skouls ovih dana dospeo je u centar pažnje i to jer je glavni aktor prilično bizarnog snimka koji kruži društvenim mrežama. Snimak je podelila njegova ćerka Alisija na svom Instagram profilu, a prikazuje Skoulsa dok joj gricka nokte na nogama. Ova 20-godišnjakinja video je prokomentarisala sa dve reči: "Prava ljubav", ali očigledno se njena perspektiva razlikuje od one koju ima većina Internet korisnika. "Ja sam medicinska sestra i u životu sam videla punog roznih stvari - fekalije i povraćanja, ali dragi Bože, nema ničeg groznijeg od ovoga", "Mikrosekunda ovog klipa dovoljna je da se ispovraćam", "Nikada neću zaboraviti ovaj odvratan prizor", "Ovo je jedna od najčudnijih stvari koje sam ikada video", Ovo jednostavno nije normalno", "Pogrešno je na toliko načina", "Ako se ovo postavlja javno, šta se tek dešava kada se kamere ugase", samo su neki od hiljade i hiljade komentara na portalima i društvenim mrežama. Proslavljeni fudbaler je u braku sa Kler Frogat od 1999, a par ima troje dece - pomenutu ćerku Alisiju i sinove Arona i Ejdena. Link 1
copkillah Posted October 25, 2021 Author Posted October 25, 2021 18 minutes ago, Filozof manijak said: Što bi rekao kolega Ćopi Link
Mark Rothko Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Kimi i Četnici sever da pozavide. I smešno i tužno.
James Marshall Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Ti BH Fanaticosi su vjerovatno jedina skupina jadnija od naših divljaka ovdje, pola su neka jadna iskompleksirana dijaspora, golje i paćenici, ovi naši su profi zlotvori
Recommended Posts