Tolaa Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Pa pusti ih, Moco, sto nas vise, to bolje. Videcemo kad otvore, mozda ce lige na draftu biti ogranicene, posto ne moze da bude u ligi 100 timova u kojima ce svih 15 igraca biti razliciti. Ako tako bude, u krajnjem slucaju mozemo da napravimo vise liga na sajtu, a onda u h2h ubacimo 32 tima. A iskreno sumnjam da cemo imati 32 tima u draftu. Do ove sezone smo jedva uspevali da skupimo 32 aktivna forumasa za obican CL fantazi.
Mauci Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Pa de ste svi bili na epl draftu? EPL draft ima neka cudna pravila, koliko sam shvatio neki igraci mogu biti u vise timova. A onda to nije to.
zoki Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Pa da smo birali sve različite igrače imali bi 150 krugova a to bi potrajalo a i komplikovano je jer mi tamo sve radimo ručno bez pomoći sajta (pitaj nbg-a kako se pravi spisak i moću za gay chat) .. Ovako, pola tima su tvoji a druga polovina može a i ne mora da bude ista..
Mauci Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Da, sve ok, samo mi to nije toliko interesantno kao praaaavi draft :)
John Coltrane Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Dovoljno mi je muka od Malkina novajlije, samo mi fali jos 1 takav da pametuje po UEFA CL draftu. Dakle samo EPL drafteri
Mauci Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Zar tako nakon sto sam ti pustio da me pobedis u 1. kolu Champppionshipa? :(
cvrlle Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Dovoljno mi je muka od Malkina novajlije, samo mi fali jos 1 takav da pametuje po UEFA CL draftu. Dakle samo EPL drafteri 'ajde bre masoni, otvorite se malo ionako je tolina poslednja!
John Coltrane Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Uvlacenjem do Draft lige . edip: Inace za Draft je bogotac Praslin, ovaj gospodin u odelu iza Tole. Edited September 4, 2014 by John Coltrane
cvrlle Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Inace za Draft je bogotac Praslin, ovaj gospodin u odelu iza Tole. kakav crni prslin, njega i ne zanima nogometna liga prvaka. zna se ko je bozica za kopneni deo saveza. eventualno gospodin fei moze da dodje u obzir
Moća Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Fei slihtase tom nemacu pojma i kukavcu najvecem. On utice na ligu ko Misa Tumbas na upravu partizana.
John Coltrane Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 kakav crni prslin, njega i ne zanima nogometna liga prvaka. zna se ko je bozica za kopneni deo saveza. eventualno gospodin fei moze da dodje u obzir Pricamo o Draftu kao pojmu, nevezano za LS ili PL.
cvrlle Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 to ja ne sporim, ali ga ne vidim u ovom koji sledi (a iskreno bih voleo)
Tolaa Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Samo te gledam, Koltrejne. Prvo, Prslin i Liga prvaka... Drugo, ne diraj Maucija, inace... A i ti i Moca ste nemaci pojma, pa vas plasi malo konkurencije. Fei nece upasti u h2h ne bude li se javio. Nemoj da neko pomisli da mi nedostaje, bobe sacuvaj, nego bih da ga tucem na vise frontova ove sezone.
Recommended Posts