Jump to content

Champions League Fantasy 2013/2014

Featured Replies

• Author

Pa pusti ih, Moco, sto nas vise, to bolje. Videcemo kad otvore, mozda ce lige na draftu biti ogranicene, posto ne moze da bude u ligi 100 timova u kojima ce svih 15 igraca biti razliciti. Ako tako bude, u krajnjem slucaju mozemo da napravimo vise liga na sajtu, a onda u h2h ubacimo 32 tima. A iskreno sumnjam da cemo imati 32 tima u draftu. Do ove sezone smo jedva uspevali da skupimo 32 aktivna forumasa za obican CL fantazi.

• Replies 670
  • Views 30.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa de ste svi bili na epl draftu?

EPL draft ima neka cudna pravila, koliko sam shvatio neki igraci mogu biti u vise timova. A onda to nije to.

Pa da smo birali sve različite igrače imali bi 150 krugova a to bi potrajalo a i komplikovano je jer mi tamo sve radimo ručno bez pomoći sajta (pitaj nbg-a kako se pravi spisak i moću za gay chat) .. Ovako, pola tima su tvoji a druga polovina može a i ne mora da bude ista..

Da, sve ok, samo mi to nije toliko interesantno kao praaaavi draft :)

Dovoljno mi je muka od Malkina novajlije, samo mi fali jos 1 takav da pametuje po UEFA CL draftu. Dakle samo EPL drafteri :fantom:

Zar tako nakon sto sam ti pustio da me pobedis u 1. kolu Champppionshipa? :(

Dovoljno mi je muka od Malkina novajlije, samo mi fali jos 1 takav da pametuje po UEFA CL draftu. Dakle samo EPL drafteri :fantom:

'ajde bre masoni, otvorite se malo  :fantom:

ionako je tolina poslednja!  :wub:

Uvlacenjem do Draft lige :fantom: .

edip:

Inace za Draft je bogotac Praslin, ovaj gospodin u odelu iza Tole.

1355220385405f1d3675f1637036697_640x385.

Edited by John Coltrane

Tu sam :)

Inace za Draft je bogotac Praslin, ovaj gospodin u odelu iza Tole.

kakav crni prslin, njega i ne zanima nogometna liga prvaka. zna se ko je bozica za kopneni deo saveza. eventualno gospodin fei moze da dodje u obzir

Fei :isuse: slihtase tom nemacu pojma i kukavcu najvecem. On utice na ligu ko Misa Tumbas na upravu partizana.

kakav crni prslin, njega i ne zanima nogometna liga prvaka. zna se ko je bozica za kopneni deo saveza. eventualno gospodin fei moze da dodje u obzir

Pricamo o Draftu kao pojmu, nevezano za LS ili PL.

to ja ne sporim, ali ga ne vidim u ovom koji sledi (a iskreno bih voleo)

• Author

Samo te gledam, Koltrejne.  :nobles: Prvo, Prslin i Liga prvaka... :isuse: Drugo, ne diraj Maucija, inace... A i ti i Moca ste nemaci pojma, pa vas plasi malo konkurencije.

Fei nece upasti u h2h ne bude li se javio. Nemoj da neko pomisli da mi nedostaje, bobe sacuvaj, nego bih da ga tucem na vise frontova ove sezone. 

Drugo, ne diraj Maucija, inace...

:wub: