Tolaa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 A pehar za bitno takmicenje? Strpi se malo, proslogodisnji pobednik nije hteo da ga vrati dok ga ne izglanca. Sve konfete sam potrosila na Feija, izvini. :(
Feindouno Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Hvala Tolaa. Posljerdnja 3 dvomeca sam dobio sa ukupno 4 razlike
cvrlle Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 nadam se da ce ubrzo da puste u promet fantasy za novu sezonu. prosle godine je negde u ovo doba, tacnije 05.09. pusten. mogli bi i topik da otvaramo polako. jako sam nestrpljiv s obzirom da vec uglavi imam nacrt tima kojim cu da napadnem tron. jos samo da se konsultujem s cenama
Timmi Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ne znam da li ti je jasno da ne mozes da stavis 15 igraca rome?
Tolaa Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 (edited) Otvoricu novi topik cim otvore ovosezonski fantazi. Volim da u prvi post stavim linkove, pravila za H2H koji ne igramo na zvanicnom sajtu i sve ostalo, zato uvek cekam s topikom dok ne otvore. Bice ovih dana. Do tad piskarajte ovde. :) Edit: Bice i nova draft igra http://www.uefa.com/uefachampionsleague/champions-draft/index.html Ako bude zainteresovanih, mozemo i to da igramo. Edited September 3, 2014 by Tolaa
Timmi Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Otvoricu novi topik cim otvore ovosezonski fantazi. Volim da u prvi post stavim linkove, pravila za H2H koji ne igramo na zvanicnom sajtu i sve ostalo, zato uvek cekam s topikom dok ne otvore. Bice ovih dana. Do tad piskarajte ovde. :) Edit: Bice i nova draft igra http://www.uefa.com/uefachampionsleague/champions-draft/index.html Ako bude zainteresovanih, mozemo i to da igramo. upisi me odmah za draft
Tolaa Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 (edited) @Moca: To sam i ja pomislila, ali tesko je odoleti. Nije bas kao nas PL draft, nego cemo, ako sam dobro skontala, morati da se nadmecemo za igace, tj. ko ponudi najvise para, uzima. Zvuci zabavno. @Timmi: :) Edited September 3, 2014 by Tolaa
Moća Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Zvuci i zahtevace bogami bar celo popodne i vece da ga odradimo.
zoki Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Uzeli su nam ideju sa Drafta FPL Deluje zanimljivo..
Moća Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ti da odskakuces! Ko nije na Fpl draftu ne moze ni ovo da igra!
Recommended Posts