Tolaa Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Rezultati ce biti uneti veceras, a zreb cu verovatno stici da odradim za vikend, mada ne mogu da obecam. Najkasnije u toku sledece nedelje.
Tolaa Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Rezultati 6. kola i konacan plasman po grupama su ovde: http://www.haxball.gr/group/view/9026Sve je onako kako stoji u tabelama, osim u grupi F, gde je zbog boljeg skora u medjusobnim susretima, SPark na prvom mestu ispred Mjukija. Ovaj automatski zreb na datom linku izvucen za 1/8 finala se NE RACUNA, nego cu da napravim novi zreb gde ce u jednom sesiru biti prvoplasirani, a u drugom drugoplasirani, pa cu nakon toga da napravim i novu ligu.
*edited by mod Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Zasrase mi 15 cistih bodova Adriano i Ronaldo u zavrsnim minutima. Ovaj prvi izgubio CS zbog Samarasa (mada je lepo dao gol) a ovaj drugi mi je bio kapiten koji je nasao da se kurci sa izvodjenjem penala u 90om.Ali ne mogu da se zalim. 18 bodova iz grupe i prvo mesto u globalu, mada mi Spark prilicno dise za vratom.
Hudersfield Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Moli se Tolaa da objavi ždrebe. Sutra počinje nokaut faza, a mi još protivnike ne znamo.
Tolaa Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 (edited) Edit: Greska, link za pravu ligu u nekom od narednih postova. Edited February 17, 2014 by Naa
Timmi Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 sta je ovo kog djavola? ovo ti je s nekim repesazima i cudima. moraces opet da pravis, a muceni moca opet na mene naletio.
Tolaa Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 sta je ovo kog djavola? ovo ti je s nekim repesazima i cudima. moraces opet da pravis, a muceni moca opet na mene naletio. Ti repesazi su samo za one koji izgube, a oni se ionako ne racunaju. Pobednici idu dalje normalno i to je jedino bitno, ovo drugo necu ni da unosim. Izbrisala sam malopre 5 neuspesnih liga, nisam mogla da pronadjem kako se namesti da ima i revans, pa je to valjda ovaj double elimination.
Timmi Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 (edited) nije. double elimination ti je ovo s gubitnicima. kao sto samo ime kaze double elimination, moras dva puta da izgubis da bi ispao. Edited February 17, 2014 by Timmi
Tolaa Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 (edited) OK, hvala, nisam znala kako funkcionise, menjam sada. :) Odmah cu da izbrisem i link iz gornjeg posta, da se neko ne bi zbunjivao. Edit: Zbunilo me to sto nisam nasla opciju za kup utakmice s revansom, pa sam mislila da je ovo sa double elimination mozda to. Edited February 17, 2014 by Naa
Tolaa Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Sad je OK: http://challonge.com/pppchleague
Daddy Cool Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Potpuno sam zaboravio da sam igrao ovu ligu :-) namestih tim malopre, sve je spremno za spektakl
Tolaa Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Ti i tvoj namesteni tim igrate protiv mene, a meni ne otvara sajt. :o
Tolaa Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 E, radi mobilna verzija, ja sam preko nje namestila tim. http://m.en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15809/clienthome.do Mada meni sada radi i ova standardna.
Recommended Posts