Tolaa Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Izvinjavam se, nije do mene, izmenili su bodove. Nije bilo samo kod tebe, nego su kod jos 5-6 timova dodali po 2 ili 3 poena, ali samo je kod tebe uticalo na rezultat. Sad sam ponovo proverila i ispravila, trebalo bi da je sve ok. http://www.haxball.gr/group/view/9026
Moća Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Napravio izmene al prvi put sam nekako nezadovoljan. Odradio 4 transfera ko i prosli put otisao -6 ali isplatice se valjda.
Moća Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Otisao u minus da bi doveo Nastasica i Panteleimona
nbg4ever Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Buhahahah :lol:Mada, i nemam bas razloga za smeh sa Ronijem, Ibrom©, Riberijem, Klaudemirom, Tekseirom
Moća Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Evo ga Slinavi a Ibra jos nista <_< kakav transfer
nbg4ever Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Da, jos sam cekao da vidim da li ce igrati, posto je kao bio doubtful >_>Ako proda Ibra, mora sutra Diego Kosta da vadi kestenje iz vatreSent from my Nexus 4
*edited by mod Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ni ovde nista za sad. jedino sisa i vidal. ako ga primi bajern bice zajebano
nbg4ever Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) Najjace je to sto sam ja, za odlucujuci mec za plasman u drugi krug, iskoristio wc. U poslednjem trenutku sam maknuo Mesija, skinuo traku Roniju, ubacio Ibru i dao mu ©. Rival mi je poslednji u grupi, nije odradio ni jedan transfer, niti je namestio tim, a kapiten mu je Ronaldo. Aj sad da izgubim ovo, pa da si jebem mater*Anderleht vodi **A evo ga i Ibra ^_^Sent from my Nexus 4 Edited November 5, 2013 by nbg4ever
zoki Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Opet im zabagovao sajt Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Tolaa Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Rakitskiy, Bravo i Alaba CS, Vidal i CR7©. Protivnik nema nikog od njih, mada ima i on 2 CS-a, ali za sada sam zadovoljna. Valjda ce da ubace poene do deadline-a sutra, da znam koga da isteram.
Moća Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 KAtastrofalne izmene na kojim sam ja drogama bio danas???
Recommended Posts