Indy Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 When it comes to Syria, I do understand the appeal of putting the world on notice that if you use poison gas, theUnited States of America will personally fuck you up: we will seek out the counsel and support of the entire family of nations, and then, no matter what they say, we will go ahead and fuck you up.But however valid that argument may be, it is, I believe, outweighed by the fact that we have to stop bombing Muslim countries if we ever want to feel safe from terrorism in our own. The Chemical Weapons Convention is important, but to the jihadi in the street, it just looks like we're always looking for a new reason to bomb them. We keep calling this part of the world a tinderbox – and we keep lighting fires there.Even worse, bombing seems to be our answer for everything.
gagorder Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 majko moja milahttp://www.youtube.com/watch?v=jDnKdEem8FA#t=94
kim_philby Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 kako ide ona prica o tome kako je sonja karadzic, kao sef press tima svoga oca, trcala po palama deruci se 'dje mi je kristijana?' trazeci doticnu :D
Indy Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ako jos jednom mogu da zamolim da se drzimo teme... zavrsicemo (ponovo) sa CvP dok si rek'o keks.
Filipenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Sunce ti jebem, kakav je bolesnik bio kod Colberta u četvrtak da promoviše knjigu, Philip Mudd Psihopata par ekselans. U odnosu na ovo su toliko prezreni politički komesari male mace.Negde od 14:30...http://www.youtube.com/watch?v=nF6Ajwjq2So
Prospero Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Nisam ukapirao u čemu je posebnost nastupa ovog Mudd-a. Rendition, "excessive" interrogation, sve smo znali a bar nije negirao i ekivirao temu, za stanje AQ je manje više u pravu (nema više planera 9/11, postala je ideja vodilja više nego strukturisani pokret), a ne mogu da procenim kakva je teroristička pretnja od takve AQ da bih za to napušavao.
harper lee Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Nisam ukapirao u čemu je posebnost nastupa ovog Mudd-a. Rendition, "excessive" interrogation, sve smo znali a bar nije negirao i ekivirao temu, za stanje AQ je manje više u pravu (nema više planera 9/11, postala je ideja vodilja više nego strukturisani pokret), a ne mogu da procenim kakva je teroristička pretnja od takve AQ da bih za to napušavao.Ma, ne zezaj. Ovo sa odustajanjem od mucenja zatvorenika jer je u medjuvremenu americki narod debatovao o tome i zakljucio da je to no-no je hillarious. Treba stvarno imati obraz k'o djon pa javno reci tako nesto.
Peter Fan Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Cisto sumnjam da bi HRW izmisljao dokaze. Uz to ne verujem bas u price o namestaljkama tipa Markale, Racak itd tako da posto je neko pobio te ljude sve su sanse da je to Asad.kredibilnih dokaza za sad nema, sve ostalo je spin
Prospero Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ^^Otkud znam, retko čujem neki komentar od američkih zvaničnika a da ne sadrži bar nešto za fejspalm. Meni je luđa ispala drugarica Kristijana nego ovaj counterterror buff.
Filipenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Pogledaj mu stav, intonaciju, arogantnu facu, i skapiraj da je to osoba koja je zadužena za counterintelligence, koja se dernja pre nego što voditelj i završi pitanje da treba udariti na Siriju, odjebati Ruse i slično. O tome se radi. Čitaj ga po špijunski, a ne po gospodski, čekajući i pažljivo vagajući šta će reći i sa kojom argumentacijom, kao da si pravnik ili književni kritičar...
Prospero Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 IMO, njemu je posao da bude takav, napržen na izuzetnost 1 nacije i njenu vaskoliku bezbednost, a na njegovim šefovima je da duvaju i 'lade supu. Nije valjda politička mudrost nešto imanentno CT/intell operativcima?Veći je fejl što je on, takav kakav je, doveden da priča o politici, ko Milomir Marić kad dovuče neke no-name ludaje da nam otkrivaju istinu i dele savete.
Filipenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) Brat bratu, ne verujem ni da su komunistički đenerali i bezbednjaci na svaku pretnju odgovarali sa "pobij sve to", "sravni tamo" i "sruši sve do poslednjeg" uz "ma odjebi te Bugare" ili "ko šiša šta kažu Mađari", čak ne verujem ni da su mislili tako a nisu smeli da kažu. Ne znam, tačno zamišljam ovog bolesnika kako deli memoe i izveštaje i predloge policy makerima šta treba uraditi na terenu i sve mi je jasno. Edited September 15, 2013 by Filipenko
Tutankamon Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Brat bratu, ne verujem ni da su komunistički đenerali i bezbednjaci na svaku pretnju odgovarali sa "pobij sve to", "sravni tamo" i "sruši sve do poslednjeg" uz "ma odjebi te Bugare" ili "ko šiša šta kažu Mađari", čak ne verujem ni da su mislili tako a nisu smeli da kažu. Ja baš verujem obratno, i da su mislili i da su govorili a bogami i radili...
Prospero Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Vrlo sam zainteresovan da nakon klika na temu o Siriji čitam reference na Markale, Račak i komunističke đenerale od pre isusa hrista.
Recommended Posts