Jump to content
IGNORED

Sirija

Budja

Recommended Posts

Posted

kako ide ona prica o tome kako je sonja karadzic, kao sef press tima svoga oca, trcala po palama deruci se 'dje mi je kristijana?' trazeci doticnu :D

Posted

Ako jos jednom mogu da zamolim da se drzimo teme... zavrsicemo (ponovo) sa CvP dok si rek'o keks.

Posted

Nisam ukapirao u čemu je posebnost nastupa ovog Mudd-a. Rendition, "excessive" interrogation, sve smo znali a bar nije negirao i ekivirao temu, za stanje AQ je manje više u pravu (nema više planera 9/11, postala je ideja vodilja više nego strukturisani pokret), a ne mogu da procenim kakva je teroristička pretnja od takve AQ da bih za to napušavao.

Posted
Nisam ukapirao u čemu je posebnost nastupa ovog Mudd-a. Rendition, "excessive" interrogation, sve smo znali a bar nije negirao i ekivirao temu, za stanje AQ je manje više u pravu (nema više planera 9/11, postala je ideja vodilja više nego strukturisani pokret), a ne mogu da procenim kakva je teroristička pretnja od takve AQ da bih za to napušavao.
Ma, ne zezaj. Ovo sa odustajanjem od mucenja zatvorenika jer je u medjuvremenu americki narod debatovao o tome i zakljucio da je to no-no je hillarious. Treba stvarno imati obraz k'o djon pa javno reci tako nesto.
Posted
Cisto sumnjam da bi HRW izmisljao dokaze. Uz to ne verujem bas u price o namestaljkama tipa Markale, Racak itd tako da posto je neko pobio te ljude sve su sanse da je to Asad.
kredibilnih dokaza za sad nema, sve ostalo je spin
Posted

^^Otkud znam, retko čujem neki komentar od američkih zvaničnika a da ne sadrži bar nešto za fejspalm. Meni je luđa ispala drugarica Kristijana nego ovaj counterterror buff.

Posted

Pogledaj mu stav, intonaciju, arogantnu facu, i skapiraj da je to osoba koja je zadužena za counterintelligence, koja se dernja pre nego što voditelj i završi pitanje da treba udariti na Siriju, odjebati Ruse i slično. O tome se radi. Čitaj ga po špijunski, a ne po gospodski, čekajući i pažljivo vagajući šta će reći i sa kojom argumentacijom, kao da si pravnik ili književni kritičar...

Posted

IMO, njemu je posao da bude takav, napržen na izuzetnost 1 nacije i njenu vaskoliku bezbednost, a na njegovim šefovima je da duvaju i 'lade supu. Nije valjda politička mudrost nešto imanentno CT/intell operativcima?Veći je fejl što je on, takav kakav je, doveden da priča o politici, ko Milomir Marić kad dovuče neke no-name ludaje da nam otkrivaju istinu i dele savete.

Posted (edited)

Brat bratu, ne verujem ni da su komunistički đenerali i bezbednjaci na svaku pretnju odgovarali sa "pobij sve to", "sravni tamo" i "sruši sve do poslednjeg" uz "ma odjebi te Bugare" ili "ko šiša šta kažu Mađari", čak ne verujem ni da su mislili tako a nisu smeli da kažu. Ne znam, tačno zamišljam ovog bolesnika kako deli memoe i izveštaje i predloge policy makerima šta treba uraditi na terenu i sve mi je jasno.

Edited by Filipenko
Posted
Brat bratu, ne verujem ni da su komunistički đenerali i bezbednjaci na svaku pretnju odgovarali sa "pobij sve to", "sravni tamo" i "sruši sve do poslednjeg" uz "ma odjebi te Bugare" ili "ko šiša šta kažu Mađari", čak ne verujem ni da su mislili tako a nisu smeli da kažu.
Ja baš verujem obratno, i da su mislili i da su govorili a bogami i radili...
Posted

Vrlo sam zainteresovan da nakon klika na temu o Siriji čitam reference na Markale, Račak i komunističke đenerale od pre isusa hrista. :fur:

• Create New...