Budja Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago 1 hour ago, theanswer said: Ako posle ovog posta budeš ikada napisao post na ovom forumu..... U cemu je problem? Rodja jeste priznao da postoji progon Alavita i da je to humanitarni zlocin. Da nije, ne bi bilo ni ironije ni relativizacije. Klasicna skola propagandne komunikacije - kada je neka akcija ili izjava politicara/kluba za koji navijas neodbranjiva neces je braniti, vec napadas protivnika da radi to isto. Jeste skretanje paznje, ali i priznanje. 1
Budja Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Inace, steta. Imao je Jolani priliku, ali je nije iskoristio. The Economist pise da je jedini spas da se sipa para u rezim da Sirija ne postane failed state. https://www.economist.com/leaders/2025/03/06/lifting-sanctions-on-syria-seems-mad-until-you-consider-the-alternative
kipo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 hours ago, Roger Sanchez said: Awwwwww ... vinija odjedared duša zaboljela! Pala je hladnokrvna eshatološka maska. Čuda se događaju zahvaljujući Đolaniju! Znaš, provodi se i treba se provesti temeljita deasadizacija Sirije. 40 godina korumpiranog & zločinačkog režima. Ljudi ginu zbog toga, jebigasad. Kolateralno. Znam da za razliku od kasapljenja Ukrajine vas tenkije pad Asadove Sirije strašno i iskonski boli, jer je ta Sirija od 2012 bila tenkijevska utopija, cause celebre, ali morate malo zagristi za usnu i istrpiti to. Muški. Kao mi shitlibi invaziju Ukrajine. Eto, ide deasadizacija, Sirija graniči s Turskom a ne s Iranom i Rusijom, bolji je ishod oduvijek bio da Sirija bude turski satelit, a ne iranski ili božemesačuvaj ruski. Brzo će biti gotovo, brže od Ukrajine. Prebolit ćeš ti to. Dok je klanje sveprisutno, ti se bas zajebavas.
Roger Sanchez Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Weenie Pooh said: Provalio si nas po ko zna koji put, Srbi sline za Sirijom jer je bila bratska ruska gubernija Tenkiji, ne Srbi.\\\ vini, proziran si. Nikad nigdje ne ulijećeš s novim vijestima da bi poentirao, osim ovdje. Starog Đumblata sam ti ostavio ja nebitan kao mamac, i to da si zagrizao mi je jedno od najmanjih iznenađenja ikad. 3 hours ago, Weenie Pooh said: priliku da poentiraš u forumskom prepucavanju Pa zato smo ovdje, neće situacija postati ni bolja ni lošija zato što se prepucavamo, to i sam voliš reći. 1
theanswer Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, Budja said: U cemu je problem? Rodja jeste priznao da postoji progon Alavita i da je to humanitarni zlocin. Da nije, ne bi bilo ni ironije ni relativizacije. Klasicna skola propagandne komunikacije - kada je neka akcija ili izjava politicara/kluba za koji navijas neodbranjiva neces je braniti, vec napadas protivnika da radi to isto. Jeste skretanje paznje, ali i priznanje. Jebo te Vučić u dupe. 1
vememah Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Objava je dobila belešku zajednice, ali je ona u međuvremenu izbrisana. Edited 13 hours ago by vememah 3
Weenie Pooh Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago EEAS pustio mamac a tenkisti i fašisti i putinisti zagrizli. Aww, duša boli, maske padaju, are you triggered chads, plačete tu nešto "zločiny nad alavityma u sirijy", gde vam je eshatologija, što niste postovali o Buči i Južnom Sudanu, prozirni ste!
Budja Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 10 hours ago, theanswer said: Jebo te Vučić u dupe. Ne kapiram. 1
vememah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Quote stands with Syria’s religious and ethnic minorities, including its Christian, Druze, Alawite, and Kurdish communities, and offers its condolences to the victims and their families. Syria’s interim authorities must hold the perpetrators of these massacres against Syria’s minority communities accountable. Edited 3 hours ago by vememah
Recommended Posts