Jump to content
IGNORED

Sirija

Budja

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Krošek said:

AFP kaze 500 ubijenih civila. Broj koji se objavljuje strmoglavo raste.

A cifra je izgleda znacajno veca i meri se hiljadama.. 

TG par minuta jednako uzas. 

Posted

Update on Syria: Lifting asset freezes on 24 entities

The UK has lifted asset freezes on 24 Syrian entities, underscoring our commitment to help Syrians rebuild their country and economy

An FCDO spokesperson said:  

“We are lifting asset freezes on 24 Syrian entities that were previously used by the Assad regime to fund the oppression of the Syrian people, including the Central Bank of Syria, Syrian Arab Airlines, and energy companies.

“At the same time, sanctions on members of the Assad regime and those involved in the illicit trade in captagon remain in place. 

“This approach underscores our commitment to help the people of Syria rebuild their country and economy, including through support for a Syrian-led and Syrian-owned political transition process. We will continue to judge Syria’s interim authorities by their actions, not their words.”

wow

https://www.gov.uk/government/news/update-on-syria-lifting-asset-freezes-on-24-entities

Posted
8 hours ago, Roger Sanchez said:

Ne znam, meni ovo izgleda lažno, ko što je viniju Buča lažna. Mislim da su Assadovi ražalovani specijalci pobili svoje zbog slike u svet. 

Prove me wrong. 

Kakvo si ti govno od čoveka, to je stvarno impresivno.

Ne bi trebalo nikog da iznenađuje, mene ponajmanje, ali ipak uspevaš da otkriješ nove dubine.

• +1 3
  • Tužno 1
Posted
24 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kakvo si ti govno od čoveka, to je stvarno impresivno.

Ne bi trebalo nikog da iznenađuje, mene ponajmanje, ali ipak uspevaš da otkriješ nove dubine.

Awwwwww ...  vinija odjedared duša zaboljela! :cry:Pala je hladnokrvna eshatološka maska. Čuda se događaju zahvaljujući Đolaniju!

Znaš, provodi se i treba se provesti temeljita deasadizacija Sirije. 40 godina korumpiranog & zločinačkog režima. Ljudi ginu zbog toga, jebigasad. Kolateralno. 

Znam da za razliku od kasapljenja Ukrajine vas tenkije pad Asadove Sirije strašno i iskonski boli, jer je ta Sirija od 2012 bila tenkijevska utopija, cause celebre, ali morate malo zagristi za usnu i istrpiti to. Muški. Kao mi shitlibi invaziju Ukrajine.

Eto, ide deasadizacija, Sirija graniči s Turskom a ne s Iranom i Rusijom, bolji je ishod oduvijek bio da Sirija bude turski satelit, a ne iranski ili božemesačuvaj ruski. Brzo će biti gotovo, brže od Ukrajine. Prebolit ćeš ti to.

• +1 2
  • -1 1
Posted

Ako posle ovog posta budeš ikada napisao post na ovom forumu.....

Posted

Naravno da budem. Vi jeste, bezbroj. zašto ne bih ja.

• +1 1
Posted

Radikalizirali ste me. :cry:

• Haha 1
Posted (edited)

38 minutes ago, Roger Sanchez said:

Awwwwww ...  vinija odjedared duša zaboljela! :cry:Pala je hladnokrvna eshatološka maska. Čuda se događaju zahvaljujući Đolaniju!

Prebolit ćeš ti to.

Ne znam odakle ti ideja da me je išta zabolelo, valjda zato što nisam stavio tebi omiljenu "lol" reakciju da izrazim potreban detachement prema tvom besramnom budalisanju?

Nemaš način da mi naneseš ni duševnu ni bilo kakvu drugu bol, žalim slučaj. Ali sama činjenica da si u snimcima brutalnog ponižavanja i masakriranja Sirijaca ti uočio priliku da poentiraš u forumskom prepucavanju ilustruje mnogo toga što se odavno sluti o tebi. 

A u značenje reči "eshatologija" evidentno se razumeš koliko i u chad/chud distinkciju, tj. kao Mara u kriv kurac. 

Edited by Weenie Pooh
Posted

Ne treba se ništa objašnjavati sa nesretnikom. Nisam 5x stisnuo report od kad pišem ovde, ovo je toliko odvratno da je nestvarno. Neka ostane zapisano da je rekao čovek da ovo što se sada radi treba da se radi. A šta se radi, pa pun je internet slika i videa, naravno da ni ne kriju to što rade. 

Posted
32 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nemaš način da mi naneseš ni duševnu ni bilo kakvu drugu bol

Ne nanosim ti je ja, nego Gerasimov predsjednik Jolani

33 minutes ago, Weenie Pooh said:

brutalnog ponižavanja i masakriranja Sirijaca

opa, pridjevi, obojene riječi. Kako lako lete kad nije o Ukrajini riječ

34 minutes ago, Weenie Pooh said:

eshatologija

I tu si se vidim naljutio, pa hiniš. A vidiš, danas smo u here & now odjedared, nije ono svijet ide u kurac, nego zulum oko Latakije

A reporter™, da se prisjetimo kako je pisao o 1 Latakiji Mariupolju, tamo gdje ga srdašce boljelo nije

On 2. 3. 2022. at 13:19, theanswer said:

Što se Mariupolja tiče on bi i mogao biti srsvnjen sa zemljom. Odavno je meta ne Rusima nego lokalcims i ima visoku koncentraciju Azova i stranih boraca.

Pisao sam pred koji tjedan o masakrima u Sudanu, nitko trznuo nije. Ali kad je o olako izgubljenoj Siriji riječ, čuda li čudnoga, brzo stiže roj uplakanih ''vidy, zločyn nad Alavytyma u Sirijy'' postera

• +1 1
Posted (edited)
44 minutes ago, theanswer said:

Ne treba se ništa objašnjavati sa nesretnikom. Nisam 5x stisnuo report od kad pišem ovde, ovo je toliko odvratno da je nestvarno. Neka ostane zapisano da je rekao čovek da ovo što se sada radi treba da se radi. A šta se radi, pa pun je internet slika i videa, naravno da ni ne kriju to što rade. 

"nesretnik" godinama samo drzi ogledalo

istina, ne radi to suptilno, ali taj posao i nije predvidjen da se radi suptilno

e:a zanimljivo roger se povremeno javlja na najvaznijoj temi na forumu i srce mu je apsolutno na pravoj strani, za razliku od najveceg broja onih kojima je ogavna slika koju vide u ogledalu

nisam nikad ni sumnjao, a sad je apsolutno potvrdjeno, da cak i kad je u pitanju ovaj domaci tiranin, njihove simpatije opet na strani tiranina

Edited by pbg12345
  • Haha 1
Posted
11 minutes ago, pbg12345 said:

"nesretnik" godinama samo drzi ogledalo

istina, ne radi to suptilno, ali taj posao i nije predvidjen da se radi suptilno

e:a zanimljivo roger se povremeno javlja na najvaznijoj temi na forumu i srce mu je apsolutno na pravoj strani, za razliku od najveceg broja onih kojima je ogavna slika koju vide u ogledalu

nisam nikad ni sumnjao, a sad je apsolutno potvrdjeno, da cak i kad je u pitanju ovaj domaci tiranin, njihove simpatije opet na strani tiranina

O čemu pričaš? Napiši ko čovek a ne u zagonetkama 

Posted
17 minutes ago, Roger Sanchez said:

I tu si se vidim naljutio, pa hiniš. A vidiš, danas smo u here & now odjedared, nije ono svijet ide u kurac, nego zulum oko Latakije

A reporter™, da se prisjetimo kako je pisao o 1 Latakiji Mariupolju, tamo gdje ga srdašce boljelo nije

Pisao sam pred koji tjedan o masakrima u Sudanu, nitko trznuo nije. Ali kad je o olako izgubljenoj Siriji riječ, čuda li čudnoga, brzo stiže roj uplakanih ''vidy, zločyn nad Alavytyma u Sirijy'' postera

Bez gledanja i traženja posta znam da si uzeo jedan njegov deo u kome sam pisao šta bi rusi mogli a ne trebalo uraditi. Nećeš naći nijedan moj post od ovih 20k gde sam pisao ovo što ti sad pišeš zato što nisam klošarčina neiživljena koja se raduje masovnim ubistvima i silovanjima da bih nekom debilu dokazao poentu na nekom glupom forumu. 

Posted

Kepec iz Kremlja olako je dopustio ovo sirijsko klanje i sumrak civilizacije zato jer se zaglavio u blatu Pripizdinska u Ukrajini, pa pošto jelte ne može da ratuje na dva fronta, onda jbg.

Posted
33 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ne nanosi mi bol ni Jolani, verovao ili ne. Sveži primeri verskog fanatizma nimalo ne menjaju moj pogled na svet.

Ne čini to ni tvoje dubljenje na glavi kojim pokušavaš da ilustruješ nekakvu hipokriziju. 

Svet ide u kurac potpuno nezavisno od toga što ti po hiljaditi put dokazuješ sopstvenu bedastoću. Savršeno si nebitan, možda nađeš neku utehu u tome.

Razlika između situacija u Siriji i Ukrajini je više nego očigledna svakom ko ne glumi pajaca iz komično-moralizirajućih pobuda. 

Otprilike je kao razlika između snimka ona dva nesretnika koja se bore oko noža da jedan drugog zakolju... i snimka egzekutora koji uzjaše žrtvu pa je tera da ga nosi okolo i laje pre nego što je ustreli kao psa.

Monumentalno je glupo stavljati znak jednakosti između rusko-ukrajinskog ratovanja i suni-alavitskog iživljavanja. 

Provalio si nas po ko zna koji put, Srbi sline za Sirijom jer je bila bratska ruska gubernija :cry2: 

• Create New...