March 7Mar 7 A pazi tek sve ove oceubice što je pohvatao, slava mu i hvala: Spoiler https://x.com/ricwe123/status/1898067296897139165 Takbir.
March 8Mar 8 Quote and Latakia. Will Western university students protest in solidarity like they do for Gaza? I don’t think so! Edited March 8Mar 8 by vememah
March 8Mar 8 Po profilu bih rekao da je lik "malo" anti-islamski nastrojen, toliko da bi voleo da SAD pokrene novi krstaški rat. Ne kažem da je sve što piše netačno i izmišljotina, ali ne bih se oslanjao na njegove informacije ako ne moram.
March 8Mar 8 26 minutes ago, Engineer said: Po profilu bih rekao da je lik "malo" anti-islamski nastrojen, toliko da bi voleo da SAD pokrene novi krstaški rat. Ne kažem da je sve što piše netačno i izmišljotina, ali ne bih se oslanjao na njegove informacije ako ne moram. Da, pa ti citaj Gardijan I ostale masmedije gde je u toku borba sirijske vojske sa Asadovim lojalistima i masakrirani Alaviti su kolateralna steta antiteroristicke akcije
March 8Mar 8 Ne čitam ni gardijan i masmedije, ali vidim da i oni pišu o tome Syrian security forces accused of executing dozens of Alawites Kažem samo da možda neke stvari sa tvitera nisu tačne
March 8Mar 8 7 hours ago, Engineer said: Ne čitam ni gardijan i masmedije, ali vidim da i oni pišu o tome Syrian security forces accused of executing dozens of Alawites Kažem samo da možda neke stvari sa tvitera nisu tačne Nisu, ima i lazi ali je vecina na zalost tacna jer ovi sami snimaju svoje masakre i postuju na netu.
March 8Mar 8 Ne znam, meni ovo izgleda lažno, ko što je viniju Buča lažna. Mislim da su Assadovi ražalovani specijalci pobili svoje zbog slike u svet. Prove me wrong.
March 8Mar 8 AFP kaze 500 ubijenih civila. Broj koji se objavljuje strmoglavo raste. Edited March 8Mar 8 by Krošek