black mirror Posted December 12 Posted December 12 snimak je jedan od onih koji te na trenutak tera da pomislis da nuklearni holokaust i nije losa ideja ali nekima ovde je smesno sutiranje krvavog tela vojnika u narucju svoje majke koja place i moli, definitivno treba bataliti ovaj forum
Tsai Posted December 12 Posted December 12 On 11. 12. 2024. at 3:06, black mirror said: ne znam za ostale ali za sebe ne secam se da sam kukako, a da podrzavam asada protiv cionisticke mafije i njihovog harema tu nema nikakve dileme, 110% i to ponosno Lepo je to sto podrzavas masovnog decoubicu. 1 doslednost
barba Posted December 12 Posted December 12 . Kako sam napisao ranije, velike su sanse da ovo izadje iz Sirije.. Iran, Kavkaz, Srednja Azija.. IAF CONTINUES PREPARATIONS FOR POTENTIAL STRIKES IN IRAN IDF sees chance for strikes on Iran nuke sites after knocking out Syria air defenses Over 85% of Assad regime’s anti-aircraft systems destroyed in strikes, giving Israeli jets, drones total air superiority .
Weenie Pooh Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, Spooky said: I kakve veze interakcija govornika na nekom skupu u cikagu ima sa desavanjima u Siriji Iste veze kao što je imalo slavlje na ulicama Berlina ili Belfasta. Milioni Sirijaca van zemlje imaju svoja tumačenja situacije, prilično raznorodna. Meni je ovaj što upozorava da se treba paziti američkog uticaja u rangu sa Erdoganom koji najoštrije osuđuje izraelsku invaziju.
Weenie Pooh Posted December 12 Posted December 12 4 minutes ago, barba said: IAF CONTINUES PREPARATIONS FOR POTENTIAL STRIKES IN IRAN IDF sees chance for strikes on Iran nuke sites after knocking out Syria air defenses Over 85% of Assad regime’s anti-aircraft systems destroyed in strikes, giving Israeli jets, drones total air superiority Pa jeste, Bašar je branio Iran sa svojih deset prstiju, šiitska sirotilja nema nikakav PVO na sopstvenoj teritoriji
jms_uk Posted December 12 Posted December 12 18 hours ago, Weenie Pooh said: 2) "Bismillah, odosmo da oslobađamo Siriju, neka se spremi Istočni Turkmenistan" varijanta? Nemojte bar jos jedno dve nedelje, da mogu da izadjem bez problema. 1
Lord Protector Posted December 12 Posted December 12 32 minutes ago, barba said: . Kako sam napisao ranije, velike su sanse da ovo izadje iz Sirije.. Iran, Kavkaz, Srednja Azija.. IAF CONTINUES PREPARATIONS FOR POTENTIAL STRIKES IN IRAN IDF sees chance for strikes on Iran nuke sites after knocking out Syria air defenses Over 85% of Assad regime’s anti-aircraft systems destroyed in strikes, giving Israeli jets, drones total air superiority . Ovo je idealan tajming za svodenje racuna na BI i SI, u Americi je prelazni period do inauguracije, Rusija je do grla u Ukrajini, Hamas i Hezbolah nokautirani, Sirija neutralisana, svet oguglao na zlocine i haos... 2
black mirror Posted December 12 Posted December 12 2 hours ago, Tsai said: Lepo je to sto podrzavas masovnog decoubicu. 1 doslednost ono sto me ubija oko zla u gazi je da skoro pa niko ne negira to zlo, u rl, ovde u forumu, uglavnom po svetu, cak i vecina cionista ne negira. imas mnoge koji kazu da je to lose ali it is what it is, imas one koji kazu da je to normalno jer tako izgleda samoodbrana, onda imas one koji se prave da ne vide, pa one koji okrecu glavu i namerno nece da vide ali veoma mali broj koji negira da se zlo desava. mislim da je gaza danas jedinstven slucaj gde se vecina sveta slaze da se masovni zlocini desavaju e sad za asada, to da je asad ciljano ubijao decu masovno tu nemam nikakve dileme i ne verujem da postoji neka druga organizacija, sekta, nacija ili religija koje moze uraditi tako nesto, do pre godinu dana ne bih verovao ni da cionisticka mafija moze uraditi tako nesto iako sam imao veoma lose misljenje o njima. za ostale navodne zlocine asada ja jednostavno ne verujem u to (naravno uvek ostavljam prostora da debelo gresim i naravno da bih drugacije reagovao), ne verujem jer vecina tih informacija dolazi direktno iz cionistickih medija ili asadovih ideoloskih protivnika (citaj: glavoseca) koji indirektno rade za interese cionisticke mafije. ne verujem njima jer su absolutni sampioni lazi, obmane i manipulacije, trebas biti slep i ne videti to. kratko, da mi oni kazu da u januaru vani pada sneg naravno da ne bi im verovao, da izadjem vani i vidim sneg prvo sto bih pomislio je da je to artificialni sneg. nego mislim da si ti sve to znao kada si napisao gornji post, ali evo nije me mrzelo da ti odgovorim 1 1
Tsai Posted December 12 Posted December 12 lepo si ti to sebi podelio, u ovo verujem, u ovo ne verujem pa sve i da je sneg u januaru. oprosti, ali tu bilo kakve smislene diskusije nema. pozdrav 1
black mirror Posted December 12 Posted December 12 kao sto rekoh mislim da si ti to vec znao, mogao si to da zakljucis od mojih postova. a zasto si se javio kada si znao da tu smislene diskusije ne moze da bude to ne znam
black mirror Posted December 12 Posted December 12 btw vecina vas u ovom forumu ne bi verovali vucicu da vam kaze da pada sneg u januaru, mislim da svi znamo zasto
namenski Posted December 12 Posted December 12 8 hours ago, Gandalf said: Borba protiv tiranina, njegovo obaranje, imaju pravog uspeha, nikome nista ne duguju samo ako su autenticni i, u slucaju strane pomoci, dovoljno izvorni i jaki da se na pomoci uredno zahvale... kud ćeš veće autentičnosti od nemačkih vozova. za tu pogodnost i komfor se u Brest Litovsku uredno zahvališ. Tvoj primitivni, priuceni, akademski antikomunizam, moze po ogromnosti da se meri sa tvojim neznanjem... Ovom budalastinom o Brest Litovskom miru kao cilju i benefitutm Nemacke postignutim pustanjem cuvenog voza, a ne pravim i Nemackoj zivotno potrebnim oslobadjanjem miliona vojnika za Zapadni front, dosezete nove dubine... O stvarnom znacenju mira, narocito za uspeh Revolucije, nema sa vama svrhe... O Vozu jos manje, u to vam antikomunjarsko ortopedsko pomagalo ne vredi dirati... Pozdravio te jedini, pravi i retki americki antikomunista Rambo. Treći.
Gandalf Posted December 13 Posted December 13 (edited) 1 hour ago, namenski said: O stvarnom znacenju mira, narocito za uspeh Revolucije, nema sa vama svrhe... hoćeš da kažeš da je Lenjin bio autentičan uprkos tome što su mu Nemci pružili pomoć u kritičnom trenutku? mogao je biti najbolji nemačkih potez u 20-om veku, da su Lenjinovo plaćanje za učinjenu uslugu iskoristili da ispregovaraju čak i nepovoljan mir na zapadnom frontu. nema logike, nemoguće je biti autentični revolucionar u takvim uslovima. Obaska sto strani dusebriznik po pravilu nikada ne pomaze zbog ljubavi prema slobodi i mrznje prema tiraninu, nego zarad svojih interesa... I sto jos pravilnije - za svoju uslugutm ispostavi racun... Edited December 13 by Gandalf
mackenzie Posted December 13 Posted December 13 The Minister of Local Administration in the ISIS government in Syria does not accept publishing his picture and he sits masked 😁 1
Recommended Posts