Jump to content
IGNORED

Sirija

Budja

Recommended Posts

Posted

Neki neobavešteni antizapadnjak zalutao među slavodobitne revolucionare, morali da ga ućutkaju.

Odmah je potom snimio video gde objašnjava kako revoluciju žele da preuzmu korumpirane & nemoralne sluge Velikog Šejtana, kom je služio i Bašar lično :D 

• Haha 5
Posted
16 minutes ago, Weenie Pooh said:

Neki neobavešteni antizapadnjak zalutao među slavodobitne revolucionare, morali da ga ućutkaju.

Odmah je potom snimio video gde objašnjava kako revoluciju žele da preuzmu korumpirane & nemoralne sluge Velikog Šejtana, kom je služio i Bašar lično :D 

ovo ko PPP a aram kancelovao ovog sto je poceo mnogo da flejmuje protiv Amerike. Ako, ako su Amerikanci nasli neke koji se mozda nece otrgnuti sa uzice, to moze samo bonus Sirijcima da bude.

• Wub 1
Posted
Just now, Mel said:

ovo ko PPP a aram kancelovao ovog sto je poceo mnogo da flejmuje protiv Amerike

Realno, valjalo bi uvesti pppravilo da se svaki topić ima započinjati sa la ilahe illallah...

A ako neko napiše "Death to America", da automatski sledi lock i permaban :sleep:

• Haha 5
Posted
3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Realno, valjalo bi uvesti pppravilo da se svaki topić ima započinjati sa la ilahe illallah...

A ako neko napiše "Death to America", da automatski sledi lock i permaban :sleep:

:ilija:

kapiram da si ironican ali deluje kao solidna ideja. elem nadacemo se da ovo nije samo na nivou dok dodjemo na vlast a posle cemo malo drugacije.

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

nije samo antizapadnjak. 

meni deluje da bi krenuo da objašnjava i o ćafirima, pa je bolje ne pružiti mu priliku. neke salafije i džihadisti već kukaju kako će da ispadne sekularna i demokratska država koja toleriše prisustvo ćafira. jedan od indikatora je tolerantan odnos prema šiitima i posebno Alavitima.

a lik koji je to okačio u jednom od tvitova izgleda oplakuje sudbu pripadnika ISIS i AQ koji trunu u HTS zatvoru.

Posted

Naravno, ako im je do sekularne multietničke države, nju su već imali. Džabe su krečili rušili.

Ali čovek jasno objašnjava šta ga žulja - strani uticaji koji bi da kvare njihovu slavnu i totalno autohtonu revoluciju. 

Nema potrebe da se nagađa šta bi možda rekao da mu nisu oteli mikrofon, bitno je to što je  stigao da kaže.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ali čovek jasno objašnjava šta ga žulja - strani uticaji koji bi da kvare njihovu slavnu i totalno autohtonu revoluciju.

u videu koji je snimio, takođe ga žulja što neće ići ka uspostavljanju kalifata.

što će reći, tebi krivo što ne pružaju priliku manijacima da se odraze.

• +1 2
Posted
8 minutes ago, Weenie Pooh said:

Naravno, ako im je do sekularne multietničke države, nju su već imali. Džabe su krečili rušili.

Nema potrebe da se nagađa šta bi možda rekao da mu nisu oteli mikrofon, bitno je to što je  stigao da kaže.

Pa mislim jasno da je u pitanju mix nekih fanatika i nekih kojima je bitno da se dokopaju vlasti i svega sto uz to ide i nije im nuzno cilj da zamotaju svaku zenu i ubiju svakog hriscanina. E sad kakva tacno smesa je u pitanju mislim da ce biti jasno relativno ubrzo.

Posted

Plus snimak je iz jebenog Čikaga (jos jedan stereotipni anti-zapadnjak koji zivi na zapadu) - jos samo treba da kaze smrt americi pa da toj grupici tamo prikace neke FBI/CIA agente da ih prate i smatraju teroristima.
I kakve veze interakcija govornika na nekom skupu u cikagu ima sa desavanjima u Siriji i kako cak i ako neko (organizator mozda) na nekom skupu u americi ne zeli da neki random govornik govori protiv amerike dokazuje bilo sta o finansiranju i motivima amerike pobune desetinama hiljada km daleko od njih.

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

"Revolucionare", pošto se sve dešava u Čikagu.

• Haha 3
Posted (edited)
8 minutes ago, Spooky said:

Plus snimak je iz jebenog Čikaga...

ja mislio da je u pitanju Sirija, sada tek videh da se pominje Čikago.:rolf: 

Edited by Gandalf
Posted
7 minutes ago, Spooky said:

Plus snimak je iz jebenog Čikaga (jos jedan stereotipni anti-zapadnjak koji zivi na zapadu) - jos samo treba da kaze smrt americi pa da toj grupici tamo prikace neke FBI/CIA agente da ih prate i smatraju teroristima.
I kakve veze interakcija govornika na nekom skupu u cikagu ima sa desavanjima u Siriji i kako cak i ako neko (organizator mozda) na nekom skupu u americi ne zeli da neki random govornik govori protiv amerike dokazuje bilo sta o finansiranju i motivima amerike pobune desetinama hiljada km daleko od njih.

Da sam "neko" u sluzbi sam bi stavio tog lika za govornicu,... A posle pratio sve koji ga podrzavaju.

Naravno da su ga skinuli, mene uopste cudi da lik ovo govori u Cikagu. 

Kakvi su ovi onda u Siriji? Mozda ljudi ne znaju ali HTS je sastavljena iz nekih 24 grupa, domacih i stranih.. I gomila onog sto do mene dolazi i jesu ovakvi likovi...

Progresivni teroristi ce imati probleme cak i da sami imaju najplemenitije zelje.. 

Posted
13 minutes ago, black mirror said:

ovakvi nazivaju sebe muslimanima!!??

type set GIF

• Create New...