black mirror Posted December 8 Posted December 8 erdogan je oduvek bio verno pseto cionista, voleo bih da allah stvarno postoji pa da ovom olosu dzehenem ne gine za noz u ledja palestincima i to bas ono kada su u najgorem stanju u svojoj istoriji 1
Roger Sanchez Posted December 8 Posted December 8 (edited) 9 minutes ago, black mirror said: noz u ledja palestincima Da se prisjetimo kako je Assad podmetao svoja moćna leđa za Palestince Najbolje je kapetanovo objašnjenje™ situacije na 4:20, ko da slušam glasnogovornika IDFa dok priča o Gazi Edited December 8 by Roger Sanchez
black mirror Posted December 8 Posted December 8 2 minutes ago, Roger Sanchez said: Da se prisjetimo kako je Assad podmetao svoja moćna leđa za Palestince Štitio ih ko da ih štiti Izrael nema te cionisticke propagande koje ce da me ubedi da je nekako asad bio gori od ovih cionistickih prostitutki, dzabe i to sminkanje woke glavoseca, sacuvaj to za nekog idiot goyima koji pada na te fore 1
black mirror Posted December 8 Posted December 8 asad je bio jedan od retkih koji nije pokleknuo cionistima i zato im je bio trn u oku, drago mi je da je ostao ziv jer nije zasluzio da zavrski kao gadafi, samo mi je zao sto je otisao kod onih koji su ga prodali za shekele. trebao je u kubi, juznoj africi ili negde slicno 2 1
Popular Post Weenie Pooh Posted December 8 Popular Post Posted December 8 Osnivam Pragmatično radikalnu stranku, javljajte se u inbokst za PRS članske karte sa sitnim brojevima. 1 10
Turnbull Posted December 8 Posted December 8 (edited) 12 hours ago, Nikodije said: Bez obzira na neslavan kraj, predsedniku Asadu se mora odati priznanje za 13 godina otpora mračnom nato-cionističko-džihadističkom agresoru. Daj neko priznanje i Slobi kad vec delis. Znas ono NATO-šiptarska soldateska, taj neki rad. Edited December 8 by Turnbull 7 1
Tribun_Populi Posted December 8 Posted December 8 12 minutes ago, Weenie Pooh said: Osnivam Pragmatično radikalnu stranku Zakasnio si brt, ihahaj. 1
Weenie Pooh Posted December 8 Posted December 8 1 minute ago, Tribun_Populi said: Zakasnio si brt, ihahaj. Astaghfirullah! Kod nas neće biti tog pederskog progresivizma, fuj. Mi ćemo biti pragmatični u drugom smislu - jednom meri triput seci. 6
Sammael Posted December 8 Posted December 8 Posvađao bi se sam sa sobom oko ideologije i podelio na tri struje pre isteka prvog dana. 2 1
Roger Sanchez Posted December 8 Posted December 8 Ruska varijanta anegdote s Napoleonom na povratku s Elbe Quote Посмотрел когда террористы и боевики превратились в вооружённую оппозицию. В 7часов 42 минуты террористы В 8.00 боевики В 8.12 вооружённая оппозиция. За 12 минут из грязи в князи. Крч, победителей не судят. Такова селява. В 21.00 с копейками флаг террористов боевиков вооружённой оппозиции уже висит над консульством Сирии в Питере. Credits fighterbomber telegramđiji, trenutno malo u dertu
Weenie Pooh Posted December 9 Posted December 9 (edited) 32 minutes ago, Sammael said: Posvađao bi se sam sa sobom oko ideologije i podelio na tri struje pre isteka prvog dana. Ne bih, vodi me jedna ideologija, jedna doktrina, jedina prava i istinita, prorokova! Spoiler Edited December 9 by Weenie Pooh 8
Krošek Posted December 9 Posted December 9 2 hours ago, black mirror said: asad je bio jedan od retkih koji nije pokleknuo cionistima i zato im je bio trn u oku, drago mi je da je ostao ziv jer nije zasluzio da zavrski kao gadafi, samo mi je zao sto je otisao kod onih koji su ga prodali za shekele. trebao je u kubi, juznoj africi ili negde slicno globalna jevrejska zavera oce da porobe svet svojim shekelima da nastave da cine zlocine gore od holokausta 2
Popular Post Eleniko Posted December 9 Popular Post Posted December 9 sledeće godine se navršava 10 godina kako radim sa izbeglicama iz sirije. noćas su svi pijani od sreće, bukvalno ne poznajem nijednog koji danas nije poslao delirične poruke ekstaze. čak i oni uhlebljeni u germanistanu najavljuju povratak u svoju zemlju. dok ne dobijem drugačije vesti, biću slobodan da više verujem njima nego forumskim ciničnim drkadžijama - mlatiocima gloginja tuđim penistom. ali nastavite, duga je noć. PS. nabijem vas na proverbijalni kurac. 9 1
Recommended Posts