Jump to content
IGNORED

Sirija

Budja

Recommended Posts

Posted

erdogan je oduvek bio verno pseto cionista, voleo bih da allah stvarno postoji pa da ovom olosu dzehenem ne gine za noz u ledja palestincima i to bas ono kada su u najgorem stanju u svojoj istoriji

• Haha 1
Posted (edited)
9 minutes ago, black mirror said:

noz u ledja palestincima

Da se prisjetimo kako je Assad podmetao svoja moćna leđa za Palestince

Najbolje je kapetanovo objašnjenje™ situacije na 4:20, ko da slušam glasnogovornika IDFa dok priča o Gazi

Edited by Roger Sanchez
Posted
2 minutes ago, Roger Sanchez said:

Da se prisjetimo kako je Assad podmetao svoja moćna leđa za Palestince

Štitio ih ko da ih štiti Izrael

nema te cionisticke propagande koje ce da me ubedi da je nekako asad bio gori od ovih cionistickih prostitutki, dzabe i to sminkanje woke glavoseca, sacuvaj to za nekog idiot goyima koji pada na te fore

• Haha 1
Posted

asad je bio jedan od retkih koji nije pokleknuo cionistima i zato im je bio trn u oku, drago mi je da je ostao ziv jer nije zasluzio da zavrski kao gadafi, samo mi je zao sto je otisao kod onih koji su ga prodali za shekele. trebao je u kubi, juznoj africi ili negde slicno

• Haha 2
  • -1 1
Posted
22 minutes ago, napadaj said:

justaphase.jpg

Posted (edited)
12 hours ago, Nikodije said:

Bez obzira na neslavan kraj, predsedniku Asadu se mora odati priznanje za 13 godina otpora mračnom nato-cionističko-džihadističkom agresoru.

Daj neko priznanje i Slobi kad vec delis.

Znas ono NATO-šiptarska soldateska, taj neki rad.

Edited by Turnbull
  • +1 7
  • Haha 1
Posted
12 minutes ago, Weenie Pooh said:

Osnivam Pragmatično radikalnu stranku

Zakasnio si brt, ihahaj.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Tribun_Populi said:

Zakasnio si brt, ihahaj.

Astaghfirullah! 

Kod nas neće biti tog pederskog progresivizma, fuj. Mi ćemo biti pragmatični u drugom smislu - jednom meri triput seci.

• Haha 6
Posted

Posvađao bi se sam sa sobom oko ideologije i podelio na tri struje pre isteka prvog dana.

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted

Ruska varijanta anegdote s Napoleonom na povratku s Elbe

Посмотрел когда террористы и боевики превратились в вооружённую оппозицию.

В 7часов 42 минуты террористы
В 8.00 боевики
В 8.12 вооружённая оппозиция.

За 12 минут из грязи в князи.
Крч, победителей не судят. Такова селява.

В 21.00 с копейками флаг террористов боевиков вооружённой оппозиции уже висит над консульством Сирии в Питере.

Credits fighterbomber telegramđiji, trenutno malo u dertu

Posted (edited)
32 minutes ago, Sammael said:

Posvađao bi se sam sa sobom oko ideologije i podelio na tri struje pre isteka prvog dana.

Ne bih, vodi me jedna ideologija, jedna doktrina, jedina prava i istinita, prorokova!

Spoiler

Image

Edited by Weenie Pooh
  • Haha 8
Posted
2 hours ago, black mirror said:

asad je bio jedan od retkih koji nije pokleknuo cionistima i zato im je bio trn u oku, drago mi je da je ostao ziv jer nije zasluzio da zavrski kao gadafi, samo mi je zao sto je otisao kod onih koji su ga prodali za shekele. trebao je u kubi, juznoj africi ili negde slicno

globalna jevrejska zavera oce da porobe svet svojim shekelima da nastave da cine zlocine gore od holokausta

• Haha 2
Posted

Biće ovo bolje nego u Libiji.

• Create New...