vememah Posted December 8 Posted December 8 (edited) Kineska propagandistkinja: Quote Good luck convincing the Kurds to give up their de facto independence, and good luck to NATO if they try to prevent Erdogan's proxies from attacking the Kurds. Good luck to the so called "international community" on trying to prevent a potential ethnic cleansing of minorities by "moderate rebels". Edited December 8 by vememah
Shan Jan Posted December 8 Posted December 8 Zar taj crveni deo nije isto zelen? Koliko shvatam trenutno samo jos Kurdi drze deo Sirije, ostalo je pod kontrolom koalicije umerenih dzihadista.
Eleniko Posted December 8 Posted December 8 1 hour ago, Bogotac said: Inače,lepa pokazna vežba za Ukrajince i Zelenskog. max 2 nedelje za predaju fwiw. do božićnog odmora.
vememah Posted December 8 Posted December 8 (edited) ^ Verovatno jeste, mapa je s jutrošnjim presekom, piše pri dnu. Edited December 8 by vememah 1
kipo Posted December 8 Posted December 8 27 minutes ago, Arthur Kirkland said: Moderate jihadist je jedna od najbesmislenijih i najludjih kovanica koje sam cuo u poslednjih X godina Upravo. Ovo su bukvalno najgori od najgorih, jednostavno se prelazi preko im ruzne proslosti, raduj se slobodni svete 1
Roger Sanchez Posted December 8 Posted December 8 Tankietown Vanessa izišla iz Sirije u Libanon. Nažalost, ostala je bez Assadove apanaže i državnog stana
zorglub Posted December 8 Posted December 8 Centar za istraživanje bojnih otrova u centru prestonice? 1
đorđe geprat Posted December 8 Posted December 8 ne pratim dešavanja u svetu. dosta mijemučno i ovo ovde. kažem da nije normalno da sin nasledi oca na političkoj funkciji. miriše na diktaturu. viđeno u severnoj koreji, najava je u beloj rusiji. dobro je što je otišao. ne znam kako će dalje da ide. da li će neki religiozni fanatici da zavedu svoj nazadni sistem kao što se desilo u iranu kada je svrgnut car. država kojoj je u osnovi religija, koja god bila, je nazadna.
Jeremija Posted December 8 Posted December 8 2 minutes ago, đorđe geprat said: ne pratim dešavanja u svetu. dosta mijemučno i ovo ovde. kažem da nije normalno da sin nasledi oca na političkoj funkciji. miriše na diktaturu. viđeno u severnoj koreji, najava je u beloj rusiji. dobro je što je otišao. ne znam kako će dalje da ide. da li će neki religiozni fanatici da zavedu svoj nazadni sistem kao što se desilo u iranu kada je svrgnut car. država kojoj je u osnovi religija, koja god bila, je nazadna. Reći ću ti ja kako će biti, ili možda bolje da citiram Kafku: 1
zorglub Posted December 8 Posted December 8 3 minutes ago, đorđe geprat said: ne znam kako će dalje da ide. Stvar je u tome što vrlo lako može da se nasluti kako će da ide. Takođe, niko pri čistoj svesti ne priželjkuje da diktatora zamene islamski fundamentalisti. 2
vememah Posted December 8 Posted December 8 Quote We are engaging with European and regional leaders and monitoring developments. 2
JozoMujica Posted December 8 Posted December 8 2 hours ago, Nikodije said: Reformisali su se. Preispitali su svoje stavove. Šta se čudiš, tako je i OVK od terorističke organizacije postala... 1
Roger Sanchez Posted December 8 Posted December 8 Ne bojte se, Mediteran, i u njemu Sirija, u sigurnim je rukama EK povjerenice za Mediteran 1
Recommended Posts