Jump to content
IGNORED

Sirija

Budja

Recommended Posts

Posted

A šta fali Al-Kaidi i ISIS-u, Al Nusri, onako generalno pitam, zar oni nisu svojevremeno bili protiv mrskog zapada, što ih sad ne volimo odjedared. :fantom:

• Wub 2
  • Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, James Marshall said:

A šta fali Al-Kaidi i ISIS-u, Al Nusri, onako generalno pitam, zar oni nisu svojevremeno bili protiv mrskog zapada, što ih sad ne volimo odjedared. :fantom:

Reformisali su se. Preispitali su svoje stavove.

Posted
Just now, Nikodije said:

Reformisali su se. Preispitali su svoje stavove.

Pa dobro, živi smo ljudi, evo i Putin je preispitao svoju podršku Asadu, šta sad, panta rei. 

• +1 4
Posted (edited)

Inače,lepa pokazna vežba za Ukrajince i Zelenskog.

Edited by Bogotac
Posted
12 minutes ago, Bogotac said:

Inače,lepa pokazna vežba za Ukrajince i Zelenskog.

?

Posted
17 minutes ago, Nikodije said:

:rolf:

Da, reformisana al kaida. Nekada teroristi, kasnije ih je imperija zla reformisala u oslobodioce.

Brt, ironija, pisao sam pre par dana da ne verujem da bi ih US držala na listi terorističkih organizacija i Jolanijevu glavu ucenjenu (da je njihov proxy)

Ukazao sam ti da prenosiš postove sa myciti military gde su citirani tvitovi o tome pre par minuta..

• -1 1
Posted

Možda bi nekima lakše palo ako bi se proteklih 13 godina u Siriji tumačilo da je Bashar ''uterivao demokratiju'' Sirijcima? To znamo da je no-no i da loše završi. Svašta se smije uterivati, samo demokratija ne. sačuvajbože

• +1 1
Posted
2 hours ago, Roger Sanchez said:

Ispada da je zaista došao RASAP, puno brže nego što je @Tribun_Populi zamišljao, ali avaj, na krivome mjestu :cry:

Pa polako, ima do pravog rasapa bar još 5 godina. Taman da se na vreme prestrojiš. :naughty: 

• +1 1
Posted
Just now, Tribun_Populi said:

Pa polako, ima do pravog rasapa bar još 5 godina. Taman da se na vreme prestrojiš. :naughty: 

Osuđen sam dakle da čekam ko Nikodije. :sad: 5 godina brate, nije to malo 

Inače, terorist/borac za slobodu al-Golani vam je danas u Damasku u sklopu svog vrlo uspješnog PR projekta želio pokazati i da ima dobro reformisano dupe

Posted
Just now, Roger Sanchez said:

5 godina brate, nije to malo 

Izdrži, legendo!

Posted

Moderate jihadist je jedna od najbesmislenijih i najludjih kovanica koje sam cuo u poslednjih X godina

• +1 5
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Moderate jihadist je jedna od najbesmislenijih i najludjih kovanica koje sam cuo u poslednjih X godina

Ako može da bude umereni pripadnik SS trupa, zašto ne bi mogao da bude i umereni džihadista? :fantom:

• Haha 5
Posted
59 minutes ago, Tutankamon said:

?

U prevodu sta bi cekalo Ukrajinu onog trenutka kad bi se Zapad povukao iz rata. Mada ne bih rekao da je jednako jer Ukrajina ima ogroman deo populacije i vojske koji zeli da se bori protiv Rusa.

• Create New...