James Marshall Posted December 8 Posted December 8 A šta fali Al-Kaidi i ISIS-u, Al Nusri, onako generalno pitam, zar oni nisu svojevremeno bili protiv mrskog zapada, što ih sad ne volimo odjedared. 2 2 1
Nikodije Posted December 8 Posted December 8 Just now, James Marshall said: A šta fali Al-Kaidi i ISIS-u, Al Nusri, onako generalno pitam, zar oni nisu svojevremeno bili protiv mrskog zapada, što ih sad ne volimo odjedared. Reformisali su se. Preispitali su svoje stavove.
James Marshall Posted December 8 Posted December 8 Just now, Nikodije said: Reformisali su se. Preispitali su svoje stavove. Pa dobro, živi smo ljudi, evo i Putin je preispitao svoju podršku Asadu, šta sad, panta rei. 4
Bogotac Posted December 8 Posted December 8 (edited) Inače,lepa pokazna vežba za Ukrajince i Zelenskog. Edited December 8 by Bogotac
Tutankamon Posted December 8 Posted December 8 12 minutes ago, Bogotac said: Inače,lepa pokazna vežba za Ukrajince i Zelenskog. ?
Vasilij Zajcev Posted December 8 Posted December 8 17 minutes ago, Nikodije said: Da, reformisana al kaida. Nekada teroristi, kasnije ih je imperija zla reformisala u oslobodioce. Brt, ironija, pisao sam pre par dana da ne verujem da bi ih US držala na listi terorističkih organizacija i Jolanijevu glavu ucenjenu (da je njihov proxy) Ukazao sam ti da prenosiš postove sa myciti military gde su citirani tvitovi o tome pre par minuta.. 1
Roger Sanchez Posted December 8 Posted December 8 Možda bi nekima lakše palo ako bi se proteklih 13 godina u Siriji tumačilo da je Bashar ''uterivao demokratiju'' Sirijcima? To znamo da je no-no i da loše završi. Svašta se smije uterivati, samo demokratija ne. sačuvajbože 1
Popular Post James Marshall Posted December 8 Popular Post Posted December 8 Mada i ovo sad može da bude Libija all over again, mogućnost dobrog ishoda je opasno mala, što ne znači da ja endorsujem ili sam ikad endorsovao Asada, jednostavno tamo dole su neke stvari FUBAR i bar meni onemogućavaju da biram ovo ili ono, taj dualizam nije nešto što bih prihvatio, da mora jedno ili drugo. Jedino se nadam da će Kurdi da dobiju nešto iz svega ovoga, ili makar da im život ne bude dodatno zagorčan. 12
Tribun_Populi Posted December 8 Posted December 8 2 hours ago, Roger Sanchez said: Ispada da je zaista došao RASAP, puno brže nego što je @Tribun_Populi zamišljao, ali avaj, na krivome mjestu Pa polako, ima do pravog rasapa bar još 5 godina. Taman da se na vreme prestrojiš. 1
Roger Sanchez Posted December 8 Posted December 8 Just now, Tribun_Populi said: Pa polako, ima do pravog rasapa bar još 5 godina. Taman da se na vreme prestrojiš. Osuđen sam dakle da čekam ko Nikodije. 5 godina brate, nije to malo Inače, terorist/borac za slobodu al-Golani vam je danas u Damasku u sklopu svog vrlo uspješnog PR projekta želio pokazati i da ima dobro reformisano dupe
Tribun_Populi Posted December 8 Posted December 8 Just now, Roger Sanchez said: 5 godina brate, nije to malo Izdrži, legendo!
Arthur Kirkland Posted December 8 Posted December 8 Moderate jihadist je jedna od najbesmislenijih i najludjih kovanica koje sam cuo u poslednjih X godina 5 1
radisa Posted December 8 Posted December 8 4 minutes ago, Arthur Kirkland said: Moderate jihadist je jedna od najbesmislenijih i najludjih kovanica koje sam cuo u poslednjih X godina Ako može da bude umereni pripadnik SS trupa, zašto ne bi mogao da bude i umereni džihadista? 5
Shan Jan Posted December 8 Posted December 8 59 minutes ago, Tutankamon said: ? U prevodu sta bi cekalo Ukrajinu onog trenutka kad bi se Zapad povukao iz rata. Mada ne bih rekao da je jednako jer Ukrajina ima ogroman deo populacije i vojske koji zeli da se bori protiv Rusa.
Recommended Posts