Jump to content
IGNORED

Sirija

Budja

Recommended Posts

Posted

Ovi gradovi koji su tako lako pali su sa Suni populacijom. AL-Nusra, pardon, HTS je ranije sikanirao umerene muslimane i posebno hriscane. Sto znaci da ce prava borba biti kad krenu na zapad i jug gde su upravo hriscani i Alaviti vecina.

1kcv4tvmhd921.png

Posted

O hrišćanima na Bliskom Istoku ionako niko ne vodi računa

• +1 1
Posted

Rođa se javlja sa umerene šipke, još samo da objasni za koje to zlikovce ja navijam... misli iz svog babla da je ceo svet glup i pokvaren.

Posted

Ne mogu binarni mozgici bas sve da razumeju.

• +1 2
Posted (edited)
1 hour ago, Shan Jan said:

Ovi gradovi koji su tako lako pali su sa Suni populacijom. AL-Nusra, pardon, HTS je ranije sikanirao umerene muslimane i posebno hriscane. Sto znaci da ce prava borba biti kad krenu na zapad i jug gde su upravo hriscani i Alaviti vecina.

stara mapa. značajan procenat stanovništva (barem 15ak %) u Homsu su bili Alaviti pre 2011e - vojne baze i industrija su privukle veliki broj Alavita u grad i okolinu. verovatno je % Alavita danas znatno veći obzirom da je veliki broj sunita proteran/ubijen.

Edited by Gandalf
Posted
3 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Ne mogu binarni mozgici bas sve da razumeju.

Lol, od koga je, kompliment je :happy:

• +1 3
Posted
4 hours ago, ObiW said:

Ništa nisi razumeo.

Ni ti ništa ne razumeš dobrih 50 godina pa te ne sprečava 

• +1 2
Posted

pale su južne provincije, sledi trka za Damask.

Posted
1 hour ago, mackenzie said:

Al Kaida i Isis su bile samo faza

Sad je borac protiv Putinovaca,antifasista takoreci.A i ova odezda mi nekako poznata?

• +1 1
Posted
9 minutes ago, askeladden said:

Sad je borac protiv Putinovaca,antifasista takoreci.A i ova odezda mi nekako poznata?

U pet banki da će ga roknuti neka auto bomba ispred ofisa u Idlibu kada bude trebao da seli hq u Damask.

• +1 1
Posted
2 hours ago, mackenzie said:

Al Kaida i Isis su bile samo faza

Pohvalno je i da je voditeljka onako, malo zabacila maramu.

Posted
2 hours ago, vememah said:

• Create New...