Shan Jan Posted December 6 Posted December 6 Ovi gradovi koji su tako lako pali su sa Suni populacijom. AL-Nusra, pardon, HTS je ranije sikanirao umerene muslimane i posebno hriscane. Sto znaci da ce prava borba biti kad krenu na zapad i jug gde su upravo hriscani i Alaviti vecina.
Lord Protector Posted December 6 Posted December 6 O hrišćanima na Bliskom Istoku ionako niko ne vodi računa 1
zorglub Posted December 6 Posted December 6 Rođa se javlja sa umerene šipke, još samo da objasni za koje to zlikovce ja navijam... misli iz svog babla da je ceo svet glup i pokvaren.
Gandalf Posted December 6 Posted December 6 (edited) 1 hour ago, Shan Jan said: Ovi gradovi koji su tako lako pali su sa Suni populacijom. AL-Nusra, pardon, HTS je ranije sikanirao umerene muslimane i posebno hriscane. Sto znaci da ce prava borba biti kad krenu na zapad i jug gde su upravo hriscani i Alaviti vecina. stara mapa. značajan procenat stanovništva (barem 15ak %) u Homsu su bili Alaviti pre 2011e - vojne baze i industrija su privukle veliki broj Alavita u grad i okolinu. verovatno je % Alavita danas znatno veći obzirom da je veliki broj sunita proteran/ubijen. Edited December 6 by Gandalf
zorglub Posted December 6 Posted December 6 3 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ne mogu binarni mozgici bas sve da razumeju. Lol, od koga je, kompliment je 3
Popular Post mackenzie Posted December 6 Popular Post Posted December 6 (edited) Al Kaida i Isis su bile samo faza Edited December 6 by mackenzie 1 9
theanswer Posted December 6 Posted December 6 4 hours ago, ObiW said: Ništa nisi razumeo. Ni ti ništa ne razumeš dobrih 50 godina pa te ne sprečava 2
askeladden Posted December 6 Posted December 6 1 hour ago, mackenzie said: Al Kaida i Isis su bile samo faza Sad je borac protiv Putinovaca,antifasista takoreci.A i ova odezda mi nekako poznata? 1
mackenzie Posted December 6 Posted December 6 9 minutes ago, askeladden said: Sad je borac protiv Putinovaca,antifasista takoreci.A i ova odezda mi nekako poznata? U pet banki da će ga roknuti neka auto bomba ispred ofisa u Idlibu kada bude trebao da seli hq u Damask. 1
steins Posted December 6 Posted December 6 2 hours ago, mackenzie said: Al Kaida i Isis su bile samo faza Pohvalno je i da je voditeljka onako, malo zabacila maramu.
Recommended Posts