Eraserhead Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Ja pričam o ratu u Siriji, i u tom kontekstu ulozi USA u tom ratu. Za sad im ide odlično da vaskrsavaju al kaide i isise, velika radost za nas stanovnike Evrope. A evo i u Srbiji Soros rusi Vucica (to je taj nivo price).
Dagmar Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 A evo i u Srbiji Soros rusi vaskrsava Vucica (to je taj nivo price). Tako je.
Redoran Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Ako pogledas mapu on je gubio teritorije gde njegovi Alaviti nisu cinili jasnu vecinu. Ta priča da njega podržavaju samo Alaviti i niko drugi je šuplja sa svih strana. Jer da je zaista tako on danas ne bi držao Damask, Alepo i druge velike gradove nego bi sedeo opkoljen u Tartusu sa njegovim Alavitima. Njegova podrška je malkice kompleksnija priča od samo i jedno Alavita, ima tu i malo klasnog momenta i koječega drugog. Ali ono najbitnije od svega je to da većina Sirijaca koji su ostali u Siriji, Asada verovatno ne mogu da smisle ali će u svim varijantama radije odabrati njega nego one vehabitske budaletine koje su na njih pustili Katar i Saudijska Arabija nakon što su ih sakupili sa svih strana sveta.
Dagmar Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Ta priča da njega podržavaju samo Alaviti i niko drugi je šuplja sa svih strana. Jer da je zaista tako on danas ne bi držao Damask, Alepo i druge velike gradove nego bi sedeo opkoljen u Tartusu sa njegovim Alavitima. Njegova podrška je malkice kompleksnija priča od samo i jedno Alavita, ima tu i malo klasnog momenta i koječega drugog. Ali ono najbitnije od svega je to da većina Sirijaca koji su ostali u Siriji, Asada verovatno ne mogu da smisle ali će u svim varijantama radije odabrati njega nego one vehabitske budaletine koje su na njih pustili Katar i Saudijska Arabija nakon što su ih sakupili sa svih strana sveta. Lepo je što se Saudijci raduju pomoći koju im je Trump tu pružio napadom na Asada.
Weenie Pooh Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Pshyeah, pa opšte je poznato da samo Alaviti slušaju Gorrilaz -_-
Eraserhead Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Koncert Gorillaz je prakticno zamena za izbore. Svako ko je bio je civilizovani postovalac diktatora, a oni koji nisu su bradati divljaci i valja ih pobiti gasom ne bi li koncert bio nastavljen.
iDemo Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Pshyeah, pa opšte je poznato da samo Alaviti slušaju Gorrilaz -_- Vaistinu Alaviti...
Meazza Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) Koncert Gorillaz je prakticno zamena za izbore. Svako ko je bio je civilizovani postovalac diktatora, a oni koji nisu su bradati divljaci i valja ih pobiti gasom ne bi li koncert bio nastavljen. Ala si poceo da bagujes. Sta te je sad iznerviralo? Najjace je sto ti u svojoj zemlji branis svog diktatora Djukanovica od onih koji bi da ga skinu jer mislis da su gori od njega, a osporavas to pravo Sirijcima. Ili evo razmisli - za koga bismo bili svi na ovom forumu, ukljucujuci tebe i mene, kad bi glavna pretnja Vucicu bili naoruzani klerofasisticki talibani finansirani od Putina? Da, Vucic bi bio kriv sto je do takve situacije uopste i doslo, ali - sta mi imamo od toga ako bismo se hiljadu puta gore proveli kad bi pobedili ovi drugi? Edited April 13, 2017 by IndridCold
Lord Protector Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) Koncert Gorillaz je prakticno zamena za izbore. Svako ko je bio je civilizovani postovalac diktatora, a oni koji nisu su bradati divljaci i valja ih pobiti gasom ne bi li koncert bio nastavljen. Edited April 13, 2017 by slow
iDemo Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Sta vredi i razum i logika i sve ostalo sto u tom paketu stize kad svaka ziva dusha moze da iskoristi svoje izborno i zivotno pravo da bude nerazumna i/ili da ostavlja logiku zajedno s mozgom kod kuce 'u fioci' kad krene 'u zivot', ne?
Takeshi Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 kakva iznenadjenja u wikileaks arhivama From: Jake Sullivan To: Hillary Clinton Date: 2012-02-12 09:01 Subject: SPOT REPORT 02/12/IIUNCLASSIFIED U.S. Department of State Case No. F-2014-20439 Doc No. C05789138 Date: 10/30/2015 RELEASE IN FULL From: Sullivan, JacobJ <SullivanJJ@state.gov> Sent: Sunday, February 12, 2012 4:01 PM To: Subject: Fw:SPOTREPORT02/12/11(SBU) See last item - AQ is on our side in Syria. Otherwise, things have basically turned out as expected.
Eraserhead Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 eraserhead ko krlo Ne znam ko je ko krlo da li ja koji sam protiv diktatora ili oni koji ga brane kao da su mu rod rodjeni. Tako i krlo brani svog diktatora.
Recommended Posts