vathra Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 kako to moze biti zanimljivo ? У светлу ове расправе, како се пише по новинама. У исто време са Алепом се води још крвавија битка у Мосулу. А и скорашње ослобађање Манбиџа није било нимало блаже по цивиле. Али се о томе далеко мање писало, камоли да је стигло до УН.
cedo Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) У светлу ове расправе, како се пише по новинама. У исто време са Алепом се води још крвавија битка у Мосулу. А и скорашње ослобађање Манбиџа није било нимало блаже по цивиле. Али се о томе далеко мање писало, камоли да је стигло до УН. ma kazi ti meni sta je zanimljivo u uporedjivanju broja poginulih civila? zanimljivo je sta, onako statisticki? rezultat je zanimljiv ? zato sto je netko pobio manje, ili vise ? Edited December 15, 2016 by cedo
vathra Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Опет ти кажем да говорим о томе колико се дрви по медијима о ослобађању Алепа и страдању цивила, а јако мало се писало о Манбиџу и тренутно Мосулу који су далеко крвавији.
Prospero Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=7ckw6HZPxgc
cedo Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Опет ти кажем да говорим о томе колико се дрви по медијима о ослобађању Алепа и страдању цивила, а јако мало се писало о Манбиџу и тренутно Мосулу који су далеко крвавији. a ja te opet pitam sta je zanimljivo u posmatranju broja civilnih zrtava? da li je jednako zanimljivo kao posmatranje nekog eksperimenta ? da li zanilmljivije ako su amerikanci pobili vise ili je pak zanimljivije ukoliko su rusi to ucinili ?
theanswer Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) joe je odvratan lik ali je mika još 1523452345 puta odvratnija, taj njeni fake outrage je lažniji od njegovog fake rage-a Edited December 15, 2016 by theanswer
Ayatollah Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) Fuah i Kafraya - opsednuta šiitska enklava u okolini Idliba, je izgleda u paketu sa relokacijom stanovništva iz Alepa. Edited December 15, 2016 by Ayatollah
Lord Protector Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) joe je odvratan lik ali je mika još 1523452345 puta odvratnija, taj njeni fake outrage je lažniji od njegovog fake rage-a+1 Mika je ćerka Zbignjeva Bžežinskog, ona je rusofobiju posisala sa majčinim mlekom. Isto važi i za Evelin Farkaš. I ona je tatina srednjeevropska ćera, Čarlsa Farkaša. Kongresmen nije imao nikakve šanse. Edited December 15, 2016 by slow
apostata Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Poklon-kalendar sirijskih treba ruskim oficirima: http://www.fromsyriawithlove.ru/ Najbolja slika:
theanswer Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) +1 Mika je ćerka Zbignjeva Bžežinskog, ona je rusofobiju posisala sa majčinim mlekom. Isto važi i za Evelin Farkaš. I ona je tatina srednjeevropska ćera, Čarlsa Farkaša. Kongresmen nije imao nikakve šanse. Ma znam ja ko je Mika. Nego kako su njih dvoje tako fejk, Joe sa njegovim nekontrolisanim kao rant-om a u stvari sve skriptovano 1 kroz 1 a ona sa svojim eskpresijama facijalnim kako se kao čudi ili sblažnjava, od vra tno. I ne samo po ovoj temi nego generalno po svim. Edited December 15, 2016 by theanswer
Lord Protector Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) Ma znam ja ko je Mika. Nego kako su njih dvoje tako fejk, Joe sa njegovim nekontrolisanim kao rant-om a u stvari sve skriptovano 1 kroz 1 a ona sa svojim eskpresijama facijalnim kako se kao čudi ili sblažnjava, od vra tno. I ne samo po ovoj temi nego generalno po svim. Ja da sam na mestu sagovornika bih je pitao zašto pravi takvu facu i što se folira. Odgovori takvih osoba su još porazniji od njihovih facijalnih ekspresija. Edited December 15, 2016 by slow
MNE Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 mislim da young turks prednjače po tome, dovoljno mi je bilo da pogledam onu emisiju o izbornoj noći previše očigledna izvještačenost
Lord Protector Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Poklon-kalendar sirijskih treba ruskim oficirima: http://www.fromsyriawithlove.ru/ Najbolja slika: Ove su sve zakopčane do grla. Pa nije to kalendar za ISIS već za Ruse...
apostata Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 A izgleda i da nije tačno A možda i jeste - ko će znat' šta se tu dešava?
Recommended Posts