Jump to content

Featured Replies

Ima tupave oči. Koba je uvek imao nagoveštaj ciničnog osmeha, neku demonsku iskricu.

Ali dobar je dvojnik, poslužiće.

Edited by Аврам Гојић

Mene brine što se Truman približava...

Nomen est omen.

:ph34r:

Kapiram da je skroz sa namerom napravio istu frizuru.

Kapiram da je skroz sa namerom napravio istu frizuru.

Са онаквим брковима могао је да личи само на Садама или Стаљина, и судећи по реакцијама изгледа да је паметно изабрао фризуру.

Ima tupave oči. Koba je uvek imao nagoveštaj ciničnog osmeha, neku demonsku iskricu.

Ali dobar je dvojnik, poslužiće.

+1

Dobili smo danas na poslu nalog da nađemo advokata u Siriji, kako bismo otpočeli postupak likvidacije neke prastare joint-venture kompanije  :isuse:  Nadam se da se od nas ne očekuje da putujemo sa njim na pregovore...

Dobili smo danas na poslu nalog da nađemo advokata u Siriji, kako bismo otpočeli postupak likvidacije neke prastare joint-venture kompanije  :isuse:  Nadam se da se od nas ne očekuje da putujemo sa njim na pregovore...

Ayatollah, advokat  na ročištu u Raki  :D

Vođa šiitske milicije Ayatollah Al-PePePei

Ayatollah, advokat  na ročištu u Raki  :D

Sumnjam da su tamo popularni bilo kakvi ajatolasi, što pravi, što virtuelni  :dry:

Pa zavisi gde se zadesiš. U Damasku mislim da bi te lepo dočekali, kao i u Latakiji, Tartusu, Homsu i jedno 70% Alepa.

Vođa šiitske milicije Ayatollah Al-PePePei

Ayatollah PPPasha al-Farmakomafii  -_-

(aludiram na njegov custom title, da ne bude zabune)

Vi se zajebavate, a ja još na poslu zbog ovakvih ideja  :fur: ... u petak uveče ....

... stativa.

.

Edited by Takeshi