Jump to content

Featured Replies

Ima tupave oči. Koba je uvek imao nagoveštaj ciničnog osmeha, neku demonsku iskricu.

Ali dobar je dvojnik, poslužiće.

Edited by Аврам Гојић

• Replies 13.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam za Siriju, ali koaliciona lista Putin-Asad bi odnela ubedljivu pobedu u Srbiji.

• elem danas u fokusu i dalje Sednaja.  Ovo je bio ženski deo zatvora, ova deca na slici su "proizvod" silovanja ovih žena, rođena su u zatvoru i nikada nisu bila van ćelija. Imaju npr 5 godina, ni

• Osim u krugu dvojke, tu bi džihadisti počistili konkurenciju.

Posted Images

Mene brine što se Truman približava...

Nomen est omen.

:ph34r:

Kapiram da je skroz sa namerom napravio istu frizuru.

Kapiram da je skroz sa namerom napravio istu frizuru.

Са онаквим брковима могао је да личи само на Садама или Стаљина, и судећи по реакцијама изгледа да је паметно изабрао фризуру.

Ima tupave oči. Koba je uvek imao nagoveštaj ciničnog osmeha, neku demonsku iskricu.

Ali dobar je dvojnik, poslužiće.

+1

Dobili smo danas na poslu nalog da nađemo advokata u Siriji, kako bismo otpočeli postupak likvidacije neke prastare joint-venture kompanije  :isuse:  Nadam se da se od nas ne očekuje da putujemo sa njim na pregovore...

Dobili smo danas na poslu nalog da nađemo advokata u Siriji, kako bismo otpočeli postupak likvidacije neke prastare joint-venture kompanije  :isuse:  Nadam se da se od nas ne očekuje da putujemo sa njim na pregovore...

Ayatollah, advokat  na ročištu u Raki  :D

Vođa šiitske milicije Ayatollah Al-PePePei

Ayatollah, advokat  na ročištu u Raki  :D

Sumnjam da su tamo popularni bilo kakvi ajatolasi, što pravi, što virtuelni  :dry:

Pa zavisi gde se zadesiš. U Damasku mislim da bi te lepo dočekali, kao i u Latakiji, Tartusu, Homsu i jedno 70% Alepa.

Vođa šiitske milicije Ayatollah Al-PePePei

Ayatollah PPPasha al-Farmakomafii  -_-

(aludiram na njegov custom title, da ne bude zabune)

Vi se zajebavate, a ja još na poslu zbog ovakvih ideja  :fur: ... u petak uveče ....

... stativa.

.

Edited by Takeshi