Jump to content

Featured Replies

1 minute ago, Roger Sanchez said:

Gle, mogao si se i ne javiti na tu vijest, nitko te nije ni prizivao. lolol Nekad te se priziva da prozboriš o nečemu pa ne dođeš ili te se dovući mora D

Ali ovde, ne može vole da odole fantom

.

Dosao sam tek kad si preterao sa sipanjem gluposti na dva topika o Siriji...

Ovo je tvoj Djolani, njegovim sopstvenim rukama i recima.

Lik koji ne sto ne moze da pobijene ljude nazove mucenikam , jer je to pojam u Islamu mnogo siri...

....on govnar ne moze da napise rec HRISCANI i CRKVA... ISIS ideologija ispod jeftinog odela mora negde da se pojavi.

Ko je ubijen , gde je ubijen... Koga boli kita..

Screenshot_2025-06-24-13-11-39-203-edit_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edited by barba

• Replies 13.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam za Siriju, ali koaliciona lista Putin-Asad bi odnela ubedljivu pobedu u Srbiji.

• elem danas u fokusu i dalje Sednaja.  Ovo je bio ženski deo zatvora, ova deca na slici su "proizvod" silovanja ovih žena, rođena su u zatvoru i nikada nisu bila van ćelija. Imaju npr 5 godina, ni

• Osim u krugu dvojke, tu bi džihadisti počistili konkurenciju.

Posted Images

Jbt što ti njemu zamjeraš hailrolf

11 minutes ago, Roger Sanchez said:

Jbt što ti njemu zamjeraš hailrolf

.

Razumem ja da ti ne razumes sta znaci obezimenjivanje 10% Sirije, bezlicna masa sa oduzetim identitetom starim 2000 godina.. Ali lik zna odlicno , kao sto zna zasto to radi...

Kad 20 minuta posle zlocina Anas Hatab ministar UP kaze da je to ISIS, postavlja se pitanje ...

... Kako je frajer to tako brzo saznao?

Frajer koji je na americkom spisku terorista od 2012 a na spisku UN od 2014.

Kad takav lik kaze da je to ISIS , onda ceo slobodni svet i Roger veruju))))

.

Edited by barba

12 hours ago, Roger Sanchez said:

linak

Ne znam kako ovi asadofili foruma nisu uspjeli uvjeriti ove mase ljudi da se ne vraćaju u strašni novonastali pakao bezasadovskog postojanja?

.

Top kako kod tebe sve pocinje i zavrsava Asadom.. I predobrim Jolanijem.

Ti ljudi su otisli zbog humanitarne krize izazvane ratom,sankcijama, otimanjem ekonomskih resursa...cak i tekst tvog linka delomicno govori o tome.

Milioni koji su se vracali 2016 , 2017,2018,... direktno Asadu to samo potvrdjuju , ali ne , mora Roger napravi idiotsku "poentu".

Dinastija Asad je po ovom dijagramu uvelicala populaciju 300%, sa 5% godisnjeg rasta..a oni jesu bili diktatori. Videcemo sta ce Jolani prosveceni uraditi.

Screenshot_2025-06-24-14-08-09-245-edit_com.android.chrome.jpg

Edited by barba

l

Edited by barba