Аврам Гојић Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Molim vas da na ovaj topic lepite najidiotskije izjave na koje ste naleteli u medijima.Moj izbor za danas je glumac Milos Bikovic, a i inace slutim da ce glumci zauzeti dosta prostora na topicu.Dakle, Milos Bikovic, u izjavi Vecernjim novostima, o uzrocima Oktobarske revolucije. "Kada je ukinuto ropstvo, seljaci, bivši robovi, bili su prepušteni sami sebi. Plemstvo više nije imalo interesa da brine o njima. A čoveku je bitno da pripada nekome ili nečemu. Kad ne pripada nikome, prost i neuk čovek se izrođuje, lako ga je osvojiti bajkom o komunizmu"
Кристофер Лумумбо Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 dobro, mogao si ovo da cuvas barem mesec dana, tesko da ce nesto nadmasiti ovo.]inace, podrzavam topik.
ficfiric Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) Tupan danakojotToday, 13:43:08 :PEdit: Oh, wait... <_< Edited August 26, 2013 by ficfiric
Cane Vukic Prebranac Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Дабовић отворио и закључао топик :Hail:
pacey defender Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Stvarno, bice tesko nadmasiti ovog tupana.
Lezilebovich Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 a to je inače sa snimanja serije Ravna Gora ? Već se vidi 1 objektivnost i uravnoteženost.
MancMellow Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 "Kada je ukinuto ropstvo, seljaci, bivši robovi, bili su prepušteni sami sebi. Plemstvo više nije imalo interesa da brine o njima. A čoveku je bitno da pripada nekome ili nečemu. Kad ne pripada nikome, prost i neuk čovek se izrođuje, lako ga je osvojiti bajkom o komunizmu" 1
zoki Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 a to je inače sa snimanja serije Ravna Gora ? Već se vidi 1 objektivnost i uravnoteženost.Snima nešto u Rusiji sa Mihalkovim, mislim da je odatle...
MancMellow Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ama jbš mi mater, ako nekad budem ponovo predavao negde to će da bude masakr od ocenjivanja.
Filipenko Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Sram bilo vlastelu, prepustili ljude samima sebi, umesto da ih drže robovima.
Filipenko Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 KAUBOJI: Staljin i Lenjin pljačkali kočije, pa kupovali oružje!Staljinov mentor Lenjin isplanirao je prepad na kočiju s novcem u Tbilisiju i poslao Staljina u pljačku. Nije to bila ni prva ni posljednja pljačka mladoga Josifa Visarionoviča Džugašvilija, ali je svakako bila najvažnija.Prije nego što su se podijelili, vrh boljševičkog krila sastao se u Berlinu zbog planiranja pljačke. Na sastanku su bili Lenjin, Staljin, Maksim Litvinov, Leonid Krasin i Aleksandar Bogdanov.Ne znam da li se nekakva pljačka zaista dogodila, ali ovo, ovako opisano, da se vrh partije sastaje u Berlinu da planira pljačku kočije sa novcem u Tbilisiju mi je fenomenalna stvar. Tačno se vidi da su četnici svoju propagandu izučavali u inozemstvu.
Schmeling Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) Molim vas da na ovaj topic lepite najidiotskije izjave na koje ste naleteli u medijima.Moj izbor za danas je glumac Milos Bikovic, a i inace slutim da ce glumci zauzeti dosta prostora na topicu.Dakle, Milos Bikovic, u izjavi Vecernjim novostima, o uzrocima Oktobarske revolucije.Jezivo. Edited August 28, 2013 by Schmeling
Аврам Гојић Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 (edited) Današnji heroj je nešto pod imenom Simo Čulić, što radi (?) u kabinetu predsednika Srbije.Pozivam vas da obratite pažnju na osebujni melanž tuposti, neznanja i zlobe, u oštrom kontrastu sa prostodušnim i suštinski nezlobivim idiotizmom Miloša Bikovića. Simo Čulić @culicsimo13h#DaJeSrbijaOstrvo Ješić bi merio nivo #aflatoksin u okeanu. Edited August 28, 2013 by Marko M. Dabovic
Lezilebovich Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) Sad ga baš pominju na topiku o Tomi. Simo briljira na mnogo frontovaedit: da li sam ja veći tupan od Sime ako uopšte ne razumem poentu oko ovog ostrva ? Edited August 28, 2013 by Lezilebovich
Recommended Posts