Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Molim vas da na ovaj topic lepite najidiotskije izjave na koje ste naleteli u medijima.Moj izbor za danas je glumac Milos Bikovic, a i inace slutim da ce glumci zauzeti dosta prostora na topicu.kul-bikovic_620x0.jpgDakle, Milos Bikovic, u izjavi Vecernjim novostima, o uzrocima Oktobarske revolucije.

"Kada je ukinuto ropstvo, seljaci, bivši robovi, bili su prepušteni sami sebi. Plemstvo više nije imalo interesa da brine o njima. A čoveku je bitno da pripada nekome ili nečemu. Kad ne pripada nikome, prost i neuk čovek se izrođuje, lako ga je osvojiti bajkom o komunizmu"
themuppetsbeeker.jpg
Posted

gledo sam jednom intervju sa ovim tipom :mellow:

Posted

dobro, mogao si ovo da cuvas barem mesec dana, tesko da ce nesto nadmasiti ovo.]inace, podrzavam topik.

Posted

Дабовић отворио и закључао топик :Hail: :Hail: :Hail:

Posted

Stvarno, bice tesko nadmasiti ovog tupana.

Posted

a to je inače sa snimanja serije Ravna Gora ? Već se vidi 1 objektivnost i uravnoteženost.

Posted
"Kada je ukinuto ropstvo, seljaci, bivši robovi, bili su prepušteni sami sebi. Plemstvo više nije imalo interesa da brine o njima. A čoveku je bitno da pripada nekome ili nečemu. Kad ne pripada nikome, prost i neuk čovek se izrođuje, lako ga je osvojiti bajkom o komunizmu"
7qvrsP2.gif
  • Haha 1
Posted
a to je inače sa snimanja serije Ravna Gora ? Već se vidi 1 objektivnost i uravnoteženost.
Snima nešto u Rusiji sa Mihalkovim, mislim da je odatle...
Posted

Ama jbš mi mater, ako nekad budem ponovo predavao negde to će da bude masakr od ocenjivanja.

Posted

Sram bilo vlastelu, prepustili ljude samima sebi, umesto da ih drže robovima. :cry:

Posted
KAUBOJI: Staljin i Lenjin pljačkali kočije, pa kupovali oružje!Staljinov mentor Lenjin isplanirao je prepad na kočiju s novcem u Tbilisiju i poslao Staljina u pljačku. Nije to bila ni prva ni posljednja pljačka mladoga Josifa Visarionoviča Džugašvilija, ali je svakako bila najvažnija.Prije nego što su se podijelili, vrh boljševičkog krila sastao se u Berlinu zbog planiranja pljačke. Na sastanku su bili Lenjin, Staljin, Maksim Litvinov, Leonid Krasin i Aleksandar Bogdanov.
Ne znam da li se nekakva pljačka zaista dogodila, ali ovo, ovako opisano, da se vrh partije sastaje u Berlinu da planira pljačku kočije sa novcem u Tbilisiju mi je fenomenalna stvar. Tačno se vidi da su četnici svoju propagandu izučavali u inozemstvu.
Posted (edited)
Molim vas da na ovaj topic lepite najidiotskije izjave na koje ste naleteli u medijima.Moj izbor za danas je glumac Milos Bikovic, a i inace slutim da ce glumci zauzeti dosta prostora na topicu.kul-bikovic_620x0.jpgDakle, Milos Bikovic, u izjavi Vecernjim novostima, o uzrocima Oktobarske revolucije.themuppetsbeeker.jpg
Jezivo. Edited by Schmeling
Posted (edited)

Današnji heroj je nešto pod imenom Simo Čulić, što radi (?) u kabinetu predsednika Srbije.318ed6206e769f0d8cec8277b1cb2357.jpegPozivam vas da obratite pažnju na osebujni melanž tuposti, neznanja i zlobe, u oštrom kontrastu sa prostodušnim i suštinski nezlobivim idiotizmom Miloša Bikovića.

cleaning-the-heads.gif Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

Sad ga baš pominju na topiku o Tomi. Simo briljira na mnogo frontovaedit: da li sam ja veći tupan od Sime ako uopšte ne razumem poentu oko ovog ostrva ?

Edited by Lezilebovich