Jump to content

Featured Replies

Iz rubrike gde su, šta rade, a pošto sam ga video na billboardu...

Milos-Bikovi%C4%87-za-Avon-Sport_Slika-1

Milos-Bikovi%C4%87-za-Avon-Sport_Slika-2

Milos-Bikovi%C4%87-za-Avon-Sport_Slika-3

Milos-Bikovi%C4%87-za-Avon-Sport_Slika-4

edit: :lol:

Edited by Töölönlahti

• Replies 7.3k
  • Views 839.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• slepa živana
    slepa živana

ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu

Posted Images

Jao pobobu, videla sam negde poster sa tegovima, umal' se ne udavih od smeha :D

koliko on može da zaradi od ovakvog advertiranja approx :fantom:

5+ soma pa čak i do 10k, zavisi koliko su retardirani ovi iz marketinga.

e fala lepo to mi je trebalo

aj sad vi pametni da kažete kako to biković tupan pa dobije 5000 evra za tri slike a vi za vaše 5 lajkova na fb :fantom:

Edited by Hella

Biković se slika za džabe.

Sve ostalo je marketing

koliko on može da zaradi od ovakvog advertiranja approx :fantom:

Akcenat nije na zaradi, nego na tome što uspeva da kontinuirano izgleda retardirano. ^_^ ... ne budi na silu varagić™, you can do better. Eno ga i Toma sa kombinacijama i stanom, a Tadi sa baštom na Dunavu, pa tamo poredi. -_-

Pitanja o opoziciji u Belorusiji? Kada god dođe do nekih demonstracija opozicije u Minsku, šefovi KGB-a, koji se nalaze u jednoj velikoj sivosmeđoj zgradi u gradu, pozovu lidere opozicije na čaj i kafu. Onda tim liderima daju po dve, ili tri hiljade evrića i demonstracije se odmah smire. Čudno je kako opozicija u svetu pada na pare koje joj daje vlast! No, pre četiri godine došlo je do velike eksplozije i bilo je mrtvih u metrou u Minsku, a istraga je otkrila dvojicu atentatora. Priznali su veze s opozicijom. Onda je vlast rekla: niste više opozicija, sada ste teroristi.

Nekada je Minsk bio omiljena destinacija za kocku i seks-turizam, a i Moskva za iste poroke. Onda je Minsk ukinuo seks-turizam, a ostavio kocku, dok je Moskva ostavila seks-turizam, a zabranila kocku. No, obe zemlje su u savezu.

:wacko:

• 2 weeks later...

Ovo je nešto najmoronskije što sam skoro pročitao. A danas sam pročitao i Kaićev tekst. pa vi vidite.

Ne bi bilo ništa čudno sa spotom albanske pevačice Ere Istrefi - onako, bleda vokalna i izvedbna kopija Lejdi Gage i Rikače... khm, pardon, Rijane; da se ne dešava u napuštenom i oskrnavljenom zdanju crkve Hrista Spasa u Prištini, zadužbini počivšeg Patrijarha Pavla.

Nije mi mlada Era, pa ni skupina mladih Albanaca koji plešu s njom, toliko intrigantna već mogući policijski, inspektorski pristup ovome. Pre toga važno je naglasiti da su policijsku antihrišćansku kulturu, u novijoj istoriji srpske državnosti, u Prištini uveli Srbi sami, pod okriljem FNRJ. Iz istog izvora potiče i jak antihrišćanski, po karakteru a po projavi više antipravoslavni i u manjoj meri antikatolički, sentiment koji je i danas izražen i čak uvrežen u društva širom raspršenih državica, nekada skupno u sastavu ponosne Republike. 

Da je Srbija ozbiljna država, moguć inspektorski pristup bi bio, ne bahat poput iranske policije koja je privela i zastrašila celu grupu mladih plesača (i plesačica, izraženije, u prvom planu); ili ruske, kada smo već kod toga, ali svakako bi bilo logično da srpska policija tiho i diskretno privede producenta spota na saslušanje. Eh, a pošto iz objektivnih razloga Srbija nije od takvog soja država, ostaje nam da se bijemo u prsa i molimo neuslišene molitve, a racionalno Albance upozorimo da je istorija prevrtljiv činilac.

Da li neko kontroliše pristup i upotrebu navedene lokacije u komercijalne svrhe?

U normalnoj državi ne može se ući na privatni posed i snimati spot. 

To treba da bude linija argumentacije. 

Edited by pacey defender

Ma bre, ovo je dnevni tupan, ako bi ozbiljno o temi, eno ti kosovkog topića, pa tamo mudruj :)

Edited by Turnbull

koja srpska policija u pristini?! on to predlaze da tajno otmu producenta? i da ga malo saslusaju™.

krik iz sanatorijuma.

et Takeshi

Pa izgleda! Kad već ne može kao u Iranu, ili u Rusiji sa Pusi Rajot :)

Edited by Turnbull

Fuchs mossadiše.

Inače, jebem mater onima koji snimaju spot u spaljenoj crkvi.