Töölönlahti Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 (edited) Iz rubrike gde su, šta rade, a pošto sam ga video na billboardu... edit: Edited June 13, 2014 by Töölönlahti
nera Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Jao pobobu, videla sam negde poster sa tegovima, umal' se ne udavih od smeha :D
Hella Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 koliko on može da zaradi od ovakvog advertiranja approx
Ariel Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 5+ soma pa čak i do 10k, zavisi koliko su retardirani ovi iz marketinga.
Hella Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 (edited) e fala lepo to mi je trebalo aj sad vi pametni da kažete kako to biković tupan pa dobije 5000 evra za tri slike a vi za vaše 5 lajkova na fb Edited June 13, 2014 by Hella
Bujodrag Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Biković se slika za džabe. Sve ostalo je marketing
Töölönlahti Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 koliko on može da zaradi od ovakvog advertiranja approx Akcenat nije na zaradi, nego na tome što uspeva da kontinuirano izgleda retardirano. ^_^ ... ne budi na silu varagić, you can do better. Eno ga i Toma sa kombinacijama i stanom, a Tadi sa baštom na Dunavu, pa tamo poredi. -_-
Roger Sanchez Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Pitanja o opoziciji u Belorusiji? Kada god dođe do nekih demonstracija opozicije u Minsku, šefovi KGB-a, koji se nalaze u jednoj velikoj sivosmeđoj zgradi u gradu, pozovu lidere opozicije na čaj i kafu. Onda tim liderima daju po dve, ili tri hiljade evrića i demonstracije se odmah smire. Čudno je kako opozicija u svetu pada na pare koje joj daje vlast! No, pre četiri godine došlo je do velike eksplozije i bilo je mrtvih u metrou u Minsku, a istraga je otkrila dvojicu atentatora. Priznali su veze s opozicijom. Onda je vlast rekla: niste više opozicija, sada ste teroristi. Nekada je Minsk bio omiljena destinacija za kocku i seks-turizam, a i Moskva za iste poroke. Onda je Minsk ukinuo seks-turizam, a ostavio kocku, dok je Moskva ostavila seks-turizam, a zabranila kocku. No, obe zemlje su u savezu.
Turnbull Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ovo je nešto najmoronskije što sam skoro pročitao. A danas sam pročitao i Kaićev tekst. pa vi vidite. Ne bi bilo ništa čudno sa spotom albanske pevačice Ere Istrefi - onako, bleda vokalna i izvedbna kopija Lejdi Gage i Rikače... khm, pardon, Rijane; da se ne dešava u napuštenom i oskrnavljenom zdanju crkve Hrista Spasa u Prištini, zadužbini počivšeg Patrijarha Pavla. Nije mi mlada Era, pa ni skupina mladih Albanaca koji plešu s njom, toliko intrigantna već mogući policijski, inspektorski pristup ovome. Pre toga važno je naglasiti da su policijsku antihrišćansku kulturu, u novijoj istoriji srpske državnosti, u Prištini uveli Srbi sami, pod okriljem FNRJ. Iz istog izvora potiče i jak antihrišćanski, po karakteru a po projavi više antipravoslavni i u manjoj meri antikatolički, sentiment koji je i danas izražen i čak uvrežen u društva širom raspršenih državica, nekada skupno u sastavu ponosne Republike. Da je Srbija ozbiljna država, moguć inspektorski pristup bi bio, ne bahat poput iranske policije koja je privela i zastrašila celu grupu mladih plesača (i plesačica, izraženije, u prvom planu); ili ruske, kada smo već kod toga, ali svakako bi bilo logično da srpska policija tiho i diskretno privede producenta spota na saslušanje. Eh, a pošto iz objektivnih razloga Srbija nije od takvog soja država, ostaje nam da se bijemo u prsa i molimo neuslišene molitve, a racionalno Albance upozorimo da je istorija prevrtljiv činilac.
pacey defender Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Da li neko kontroliše pristup i upotrebu navedene lokacije u komercijalne svrhe?U normalnoj državi ne može se ući na privatni posed i snimati spot. To treba da bude linija argumentacije. Edited June 25, 2014 by pacey defender
Turnbull Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Ma bre, ovo je dnevni tupan, ako bi ozbiljno o temi, eno ti kosovkog topića, pa tamo mudruj :) Edited June 25, 2014 by Turnbull
Takeshi Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 koja srpska policija u pristini?! on to predlaze da tajno otmu producenta? i da ga malo saslusaju.
Turnbull Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) et Takeshi Pa izgleda! Kad već ne može kao u Iranu, ili u Rusiji sa Pusi Rajot :) Edited June 25, 2014 by Turnbull
Dr Arslanagić Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Fuchs mossadiše. Inače, jebem mater onima koji snimaju spot u spaljenoj crkvi.
Recommended Posts