May 11, 201410 yr Malo je osoba koje više boli kita za Srbiju od Fajgelja, on gura tu priču samo zato što nailazi na uši koje žele da je čuju.
May 13, 201410 yr Author Objasnio je Toni u Sopranosima. Gej si ako te jebu. Ako ti jebeš i ako to radiš na muški, ne-gej način, onda nisi gej.
May 13, 201410 yr Objasnio je Toni u Sopranosima. Gej si ako te jebu. Ako ti jebeš i ako to radiš na muški, ne-gej način, onda nisi gej. Tek sad sam u dilemi. Imam sliku kako bezdusno jebem Roko Sifredi i kao kontra sliku kako ga tura gej, onako, nezno puceci usta. Nije mi trebalo ni ovo pitanje ni ovaj odgovor.
May 13, 201410 yr Objasnio je Toni u Sopranosima. Gej si ako te jebu. Ako ti jebeš i ako to radiš na muški, ne-gej način, onda nisi gej. K'o onaj stari vic -Mujo, jesi jeb'o nekad pedera? -Nisam, al' sam jeb'o jednog što je jeb'o pedera.
May 13, 201410 yr Da, nije on za tupana, nego autor novinskog teksta. K'o da čo'ek ne mož' da bude bi?!
May 13, 201410 yr Ko je uopšte ovaj lik? I zašto je na ovom svetom topiku? Nije ovaj gej za tupana no novinar.
May 19, 201410 yr Mislim da je prethodno potrebno stručno veštačenje (duševno). Pa tek onda, ako je potrebno, upoznati tužioca sa ovim.