Bujodrag Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Malo je osoba koje više boli kita za Srbiju od Fajgelja, on gura tu priču samo zato što nailazi na uši koje žele da je čuju.
Аврам Гојић Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Objasnio je Toni u Sopranosima. Gej si ako te jebu. Ako ti jebeš i ako to radiš na muški, ne-gej način, onda nisi gej.
Caligula Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Objasnio je Toni u Sopranosima. Gej si ako te jebu. Ako ti jebeš i ako to radiš na muški, ne-gej način, onda nisi gej. Tek sad sam u dilemi. Imam sliku kako bezdusno jebem Roko Sifredi i kao kontra sliku kako ga tura gej, onako, nezno puceci usta. Nije mi trebalo ni ovo pitanje ni ovaj odgovor.
Bujodrag Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Objasnio je Toni u Sopranosima. Gej si ako te jebu. Ako ti jebeš i ako to radiš na muški, ne-gej način, onda nisi gej. K'o onaj stari vic -Mujo, jesi jeb'o nekad pedera? -Nisam, al' sam jeb'o jednog što je jeb'o pedera.
Turnbull Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Ko je uopšte ovaj lik? I zašto je na ovom svetom topiku?
Bujodrag Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Da, nije on za tupana, nego autor novinskog teksta. K'o da čo'ek ne mož' da bude bi?!
Caligula Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Ko je uopšte ovaj lik? I zašto je na ovom svetom topiku? Nije ovaj gej za tupana no novinar.
sailorman Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ovo nije tupan, ovo je nesto sto treba da bude krivicno gonjeno kao govor mrznje.
beatakeshi Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Mislim da je prethodno potrebno stručno veštačenje (duševno). Pa tek onda, ako je potrebno, upoznati tužioca sa ovim.
copkillah Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ja mislim da je potrebno nešto drugo ali ne bih o tome
Recommended Posts