namenski Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 I tako: sve bi to oko kovacevica i Kovacevica i njima slicnih bilo OK, neka se zanimaju i teraju svoje sa sve stecenim iskustvom i analiziranjem srpske poljoprivrede, samo da nije jedne stvari: izgubili bre smisao za humor, za zajebanciju. A bili klasa.
Ariel Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Tru dat. Danojlić, koji mu je bio blizak prijatelj, piše o tome. (Njemu se nažalost desilo upravo suprotno.) Gde? Ovo mi je baš interesantno.
Turnbull Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 (edited) Ovde Edit: pogrešio knjigu Edited April 9, 2014 by Turnbull
Weenie Pooh Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Michael Bloomberg, izumitelj konopca od kamilje dlake:"I am telling you, if there is a God, when I get to heaven I'm not stopping to be interviewed. I am heading straight in. I have earned my place in heaven. It's not even close."Ne znam koja mu to religija daje bonus poene za pare uložene u borbu protiv gojaznosti, pušenja, i NRA...
DarkAttraktor Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 jel sam lud ili na kraju nismo imali glasanje za kvartalnog tupana ?
Delija67 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Nismo glasali. Cekamo Vasilija da postavi bazen Edited April 17, 2014 by Delija67
notenoughreasonsforclaire Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Čekati bebu je apsolutno pozitivna priča u životu svakog tenisera. Bogdan Obradović, teniski trener.
James Marshall Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Dočim sirotinji podmladak dođe k'o negativna priča. Kakav je komad budale taj Obradović.
Turnbull Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Mladen Pavković U tom filmu glumite ulogu oficira tzv. Jugoslavenske narodne armije, dakle, vojnika armije koja je neposredno prije toga razorila Vukovar (kada ste i gdje odigrali vojnika ili generala Hrvatske vojske?) To nije, kako ste jednom izjavili, nikakav "moralni film", to je film u kojem ste vi obukli odoru zločinačke vojske koja je načinila najstrašnije zločine nakon II. svjetskog rata u Europi!
Frank Pembleton Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Nesto je i Rados Bajic nazvrljao ,povodom te polemike , u Politici.
Turnbull Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ali meni je super kako je ključni dokaz protiv "moralnosti" filma jeste to što Šerbedžija u igranom filmu nosi uniformu JNA!
Weenie Pooh Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Još je slađe traženje pariteta, što nisi nekad odigrao nekog hrvatskog generala, zlikovče :D
Turnbull Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Као што је крајем 19. и почетком 20 века у свету врхунац достигао антисемитизам, тако је сада водећи облик расизма у свету антисрбизам.
Hella Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 da fajgelj nije u pravu ojropa bi bila puna srba ali ih stalno vraćaju nazad kao fol lažni azilanti i zato svaka čast andreju fajgelje
Recommended Posts