Jump to content

Featured Replies

I tako: sve bi to oko kovacevica i Kovacevica i njima slicnih bilo OK, neka se zanimaju i teraju svoje sa sve stecenim iskustvom i analiziranjem srpske poljoprivrede, samo da nije jedne stvari:

izgubili bre smisao za humor, za zajebanciju.

A bili klasa.

• Replies 7.3k
  • Views 844k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• slepa živana
    slepa živana

ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu

Posted Images

Tru dat. Danojlić, koji mu je bio blizak prijatelj, piše o tome. (Njemu se nažalost desilo upravo suprotno.)

Gde? Ovo mi je baš interesantno.

Ovde

Edit: pogrešio knjigu

Edited by Turnbull

Michael Bloomberg, izumitelj konopca od kamilje dlake:
"I am telling you, if there is a God, when I get to heaven I'm not stopping to be interviewed. I am heading straight in. I have earned my place in heaven. It's not even close."

Ne znam koja mu to religija daje bonus poene za pare uložene u borbu protiv gojaznosti, pušenja, i NRA...

jel sam lud ili na kraju nismo imali glasanje za kvartalnog tupana ?

Nismo glasali. Cekamo Vasilija da postavi bazen™

Edited by Delija67

• 2 weeks later...
Čekati bebu je apsolutno pozitivna priča u životu svakog tenisera.

Bogdan Obradović, teniski trener.

Dočim sirotinji podmladak dođe k'o negativna priča. Kakav je komad budale taj Obradović.

Mladen Pavković

U tom filmu glumite ulogu oficira tzv. Jugoslavenske narodne armije, dakle, vojnika armije koja je neposredno prije toga razorila Vukovar (kada ste i gdje odigrali vojnika ili generala Hrvatske vojske?) To nije, kako ste jednom izjavili, nikakav "moralni film", to je film u kojem ste vi obukli odoru zločinačke vojske koja je načinila najstrašnije zločine nakon II. svjetskog rata u Europi!

giphy.gif

Nesto je i Rados Bajic nazvrljao ,povodom te polemike , u Politici.

Ali meni je super kako je ključni dokaz protiv "moralnosti" filma jeste to što Šerbedžija u igranom filmu nosi uniformu JNA!

Još je slađe traženje pariteta, što nisi nekad odigrao nekog hrvatskog generala, zlikovče :D

• 2 weeks later...
  • Author

Objasnio.

da fajgelj nije u pravu ojropa bi bila puna srba ali ih stalno vraćaju nazad kao fol lažni azilanti i zato svaka čast andreju fajgelje  :fantom: