April 7, 201411 yr I tako: sve bi to oko kovacevica i Kovacevica i njima slicnih bilo OK, neka se zanimaju i teraju svoje sa sve stecenim iskustvom i analiziranjem srpske poljoprivrede, samo da nije jedne stvari: izgubili bre smisao za humor, za zajebanciju. A bili klasa.
April 9, 201411 yr On 7. 4. 2014. at 21:41, Turnbull said: Tru dat. Danojlić, koji mu je bio blizak prijatelj, piše o tome. (Njemu se nažalost desilo upravo suprotno.) Gde? Ovo mi je baš interesantno.
April 16, 201411 yr Michael Bloomberg, izumitelj konopca od kamilje dlake:"I am telling you, if there is a God, when I get to heaven I'm not stopping to be interviewed. I am heading straight in. I have earned my place in heaven. It's not even close."Ne znam koja mu to religija daje bonus poene za pare uložene u borbu protiv gojaznosti, pušenja, i NRA...
April 17, 201411 yr Nismo glasali. Cekamo Vasilija da postavi bazen Edited April 17, 201411 yr by Delija67
April 27, 201411 yr Quote Čekati bebu je apsolutno pozitivna priča u životu svakog tenisera. Bogdan Obradović, teniski trener.
April 27, 201411 yr Dočim sirotinji podmladak dođe k'o negativna priča. Kakav je komad budale taj Obradović.
April 29, 201411 yr Mladen Pavković Quote U tom filmu glumite ulogu oficira tzv. Jugoslavenske narodne armije, dakle, vojnika armije koja je neposredno prije toga razorila Vukovar (kada ste i gdje odigrali vojnika ili generala Hrvatske vojske?) To nije, kako ste jednom izjavili, nikakav "moralni film", to je film u kojem ste vi obukli odoru zločinačke vojske koja je načinila najstrašnije zločine nakon II. svjetskog rata u Europi!
April 29, 201411 yr Ali meni je super kako je ključni dokaz protiv "moralnosti" filma jeste to što Šerbedžija u igranom filmu nosi uniformu JNA!
April 29, 201411 yr Još je slađe traženje pariteta, što nisi nekad odigrao nekog hrvatskog generala, zlikovče :D
May 11, 201411 yr Quote Као што је крајем 19. и почетком 20 века у свету врхунац достигао антисемитизам, тако је сада водећи облик расизма у свету антисрбизам.
May 11, 201411 yr da fajgelj nije u pravu ojropa bi bila puna srba ali ih stalno vraćaju nazad kao fol lažni azilanti i zato svaka čast andreju fajgelje