Đipalo Junuz Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Jer bi mogla ova... hm... nagrada da dobije ime "Bikovićevo slovo" i da se njemu na taj način dodeli za životno delo? Time bi se on eliminisao iz budućih nadmetanja i omogućio ostalim misliocima da dođu do izražaja i pokušaju da osvoje to prestižno priznanje... Edited April 7, 2014 by Đipalo Junuz
Turnbull Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Aleksandar Vučić je na sebe preuzeo jednu samurajsku stvar: da ili učini nešto što je na granici mogućeg ili, kao što su radile kamikaze, da poleti, pa da leti dok ima goriva.
Turnbull Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Bergasa, aj se složimo da se, uprkos imena nagrade, ovde ne bira između celovitih osoba i njihovih životnih dela, nego između izjava. A ova izjava je... pa, tupava. Mada je možda i više od toga uvlakačka i ljigava. A nije da Kovačević u poslednje vreme nije imao i drugih tupavosti - seti se samo Ravne Gore i njegovih hvalospeva istoj.
Budja Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 ALi najjače što mu je Rusija zemlja okrenuta tim nekimtm duhovnim a ne materijalnim vrednostima. Odrastao covek na ruskim klasicima, pa mu se prividja.
bergasa19 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Bergasa, aj se složimo da se, uprkos imena nagrade, ovde ne bira između celovitih osoba i njihovih životnih dela, nego između izjava. A ova izjava je... pa, tupava. Mada je možda i više od toga uvlakačka i ljigava. A nije da Kovačević u poslednje vreme nije imao i drugih tupavosti - seti se samo Ravne Gore i njegovih hvalospeva istoj. Nikad se neću složiti da je Dušan Kovačević tupan, niti imam nameru da to pojašnjavam.
teacher Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Nikad se neću složiti da je Dušan Kovačević tupan, niti imam nameru da to pojašnjavam. Pojasni Sent from my iPad using Tapatalk HD
Turnbull Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Pa okej, ne moraš da se složiš, tupan se ne bira konsenzusom :)
Turnbull Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Ali super mi je ovo za kamikaze, i zato sam pre svega i stavio ovu izjavu ovde, a ne na Vučijev topik. On ne sme da ubije Vučića čak ni u metafori! Zato kamikaza na kraju ne uradi što svi znamo da kamikaze rade (crash&burn!), nego mora da "leti dokle ima goriva..." Edited April 7, 2014 by Turnbull
namenski Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Ali super mi je ovo za kamikaze, i zato sam pre svega i stavio ovu izjavu ovde, a ne na Vučijev topik. On ne sme da ubije Vučića čak ni u metafori! Zato kamikaza na kraju ne uradi što svi znamo da kamikaze rade (crash&burn!), nego mora da "leti dokle ima goriva..." ... ka suncu...
Weenie Pooh Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Kamikaze samuraji, jebotebog Može ponosno da stoji uz velikane ovog topika, ništa mu ne hvali ma koliko bergasa kukumavčio.
aram Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Kamikaze samuraji, jebotebog Može ponosno da stoji uz velikane ovog topika, ništa mu ne hvali ma koliko bergasa kukumavčio. bergasa je samo realan.
DarkAttraktor Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Ali super mi je ovo za kamikaze, i zato sam pre svega i stavio ovu izjavu ovde, a ne na Vučijev topik. On ne sme da ubije Vučića čak ni u metafori! Zato kamikaza na kraju ne uradi što svi znamo da kamikaze rade (crash&burn!), nego mora da "leti dokle ima goriva..." bravo za ovo. respect !
Recommended Posts