copkillah Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ne znam kako neko ko sebe smatra ozbiljnim novinarom može toliko da promaši autora izjave. A sama izjava je inače van konkurencije.
Аврам Гојић Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 (edited) aa, ja sam potpuni idiot, pise FK Partizan, a ne KK Partizan idem da editujem i da se ubijem Edited April 6, 2014 by Грешни Василије
copkillah Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) trust mozgova FK Partizan Edited April 6, 2014 by copkillah
Аврам Гојић Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 (edited) au koji sam kreten. dobro, kolektivna nominacija ide u ruke trusta pilecih mozgova FK Partizan za sledecu primitivnu, neznalacku izjavu koja vredja zrtve najveceg zlocina XX veka. Da je u nacističkoj Nemačkoj postojao jevrejski klub on bi imao poštenije suđenje i bolji tretman od FK “Partizan” u zemlji Srbiji. usput nominujem i sebe Edited April 6, 2014 by Грешни Василије
DarkAttraktor Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 aa, ja sam potpuni idiot, pise FK Partizan, a ne KK Partizan idem da editujem i da se ubijem neoprostivo ! autoflagelacija uz mantranje "mea culpa, omnia mea culpa"
Turnbull Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) - U Rusiji bi mogao da se razvijam na duhovnom nivou, a u Americi postoji sistem koji dobro funkcioniše. Osnovne su razlike između duhovnog i materijalnog sveta, između sistema koji je u Americi vrlo šabloniziran i Rusije koja ne trpi nikakvu vrstu sistema. Originalno objavljeno na stranici www.hellomagazin.rs/top-story/milos-bikovic-u-americi-bih-mogao-da-radim-a-u-rusiji-da-zivim/ © Hello! magazin Edited April 6, 2014 by Turnbull
gospa buba Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) genije, u usa da uzme kintu, pa u majchici da im kenja kako ne znaju da cene kolko im je dobro. 1 genije. to ko ovi sto drobe iz tople fotelje kako je pravi zivot na selu, samo planetarnije Edited April 6, 2014 by gospa buba
Turnbull Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 ALi najjače što mu je Rusija zemlja okrenuta tim nekimtm duhovnim a ne materijalnim vrednostima.
Lezilebovich Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Damir Stojić, hrvatski sveštenik, tokom debate o pravu na život u jednom studentskom domu u Zagrebu, rekao je da želi da razbije “urbani mit” o silovanim ženama, te da je medicinski nemoguće da žene na taj način zatrudne. - Želim da razbijem urbani mit koji kruži o silovanim ženama. Najteži slučaj su silovane devojke i svi su skoncentrisani na njih. Neki ih optužuju, dok ih drugi sažaljevaju – rekao je sveštenik Damir Stojić. - Bog je stvorio predigru. Ne toliko zbog muškaraca koliko zbog žena. Njeno telo je veliki dar i Gospod je stvorio predigru kako bi se ona opustila – istakao je sveštenik i dodao da predigra ne zanima samo silovatelje i životinje. - Iz tog razloga, medicinski je nemoguće da devojka zatrudni tokom silovanja – završava Stojić, a prenosi Narod.hr. 1 kvalitetno razbijanje mita
*edited by mod Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Jel to znaci da radi predigra pre vestacke oplodnje? A ovaj da se diskvalifikuje zbog putovnice.
Patty Lee Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) i mi todd akina za trku imamo! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yKa5CY-KOHc ne znam sta bih jos rekla... the bar's been raised, ladies and gentlemen. Edited April 7, 2014 by Patty Lee
Weenie Pooh Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 To, the female body has ways of shutting that whole thing down :D predigra ne zanima samo silovatelje i životinje Pa kako se životinje razmnožavaju, jadne?
Bujodrag Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Ne razmnožavaju se, Bog ih stvara, kao i dinosauruse što je stvorio.
Recommended Posts