pacey defender Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 "Seksualnost je privatna stvar i tako treba da ostane. ali ćemo zato da pričamo da li se seksamo
ficfiric Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 a to sto srbi izumiru bas ih briga. Jebe se njima za to
AcaRadio Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Samo ne razumem da li se u potpunosti uzdržavaju od seksa ili samo čuvaju njenu vaginalnu nevinost... pa umesto toga koriste ovu taktiku: http://www.youtube.com/watch?v=KaM2JTkDREI :D
namenski Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Ne bih ja na rec nista verovao ovom srecnom paru, a i istorijske istine radi: patrijarhalno vaspitavanim, narocito rurarlnim mladima je u Srbiji, a i sire na Balkanu preporicivan analni sex pre braka, a zarad naravno ocuvanja preko potrebnog devicanstva, pa je tako isti, mislim sex, nasiroko upraznjavan i dugo se u literaturi oznacavao kao grcki. Stvar bi ostala nepoznata siroj naucnoj javnosti, da posle rata, kada je zdravstvena zasita prosirena, a doktori postali dostupniju, nije ucestao broj zalbi mladih seoskih bracnih parova na problem sa zatrudnjivanjem i proizvodnjom naslednika, manje naslednica i kada je na jedvite jade utvrdjeno da dobar deo pomenutih parova ne zna sa kojom se rupom telesnim otvorom zaista radi kada se pokusava napraviti potomak/potomkinja. Kasni tehnoloski rudiment pomenutog narodnog obicaja isplivao je negde devedesetih u Makedoniji, u jednom od onih kvizova u kojima bracni parovi, odvojeni da ne mogu da se dogovaraju, pokazuju koliko su bliski, odnosno poznaju jedno drugo i kada je jedan mladi par usaglaseno odgovorio na pitanje kada su zadnji put imali sex. Posle prigodnog skanjeranja, potstaknuti voditeljevim entuzijazmom, zamalo su se slozili su se da je to bilo juce. Medjutim, kada je voditelj ushiceno upitao snasu gde tacno, ona je porumenevsi i, istini za volju zestoko se skanjerajuci i crveneci odgovorila: Па у г'зата... Srecni muz je odgovorio da se sve zbilo u - kupatilu. Vredelo bi prekopati You Tube u svakom slucaju.
Аврам Гојић Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Ne bih ja na rec nista verovao ovom srecnom paru, a i istorijske istine radi: patrijarhalno vaspitavanim, narocito rurarlnim mladima je u Srbiji, a i sire na Balkanu preporicivan analni sex pre braka, a zarad naravno ocuvanja preko potrebnog devicanstva, pa je tako isti, mislim sex, nasiroko upraznjavan i dugo se u literaturi oznacavao kao grcki. Veoma je zanimljivo ovo što si rekao jer me podseća na vreme kada je mog počivšeg dedu sustigla demencija, pa je počeo da mi tumači prostački dodate stihove pesmi Tamo Daleko: "Braćo, Srbi, ne ljubite Grkinje, jer vas kod vaših kuća čekaju Srpkinje". On, kao stari Prizrenac (nije mi bio rođeni deda), dobro je poznavao jug, pa mi je, lišen svih kočnica, objasnio da "Grkinje daju u dupe". Ja se nadam da ovaj mladi par ipak uživa u čarima oralnog seksa, koji je mnogo adekvatnija i prijatnija zamena za vaginalni odnos.
kud u maglu Simoviću Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 JAKOB ROTŠILD, NESTANKOM MELEZIJSKOG AVIONA, POSTAO JEDINI VLASNIK MIKROČIPA BUDUĆNOSTI
teacher Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 JAKOB ROTŠILD, NESTANKOM MELEZIJSKOG AVIONA, POSTAO JEDINI VLASNIK MIKROČIPA BUDUĆNOSTI ali 'mikročip', kao da čitam Alan Ford jbt
atajlo Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) http://www.vestinet.rs/info/jakob-rotsild-nestankom-melezijskog-aviona-postao-jedini-vlasnik-mikrocipa-buducnosti Edited March 27, 2014 by šarulja
Hella Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 JAKOB ROTŠILD, NESTANKOM MELEZIJSKOG AVIONA, POSTAO JEDINI VLASNIK MIKROČIPA BUDUĆNOSTI makar je razjašnjeno pitanje svih pitanja gde žive melezi
Otto Katz Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Je li ovo moguće, ili je neka zajebancija? Palin Wonders If Flight 370 ‘Flew Directly to Heaven’ “Of course the looney liberal media can only imagine secular explanations for this mystery. They would never tell the American public that God might be involved! But I hope the Malaysian authorities and the NTSB take a look at the facts and seriously consider the idea that this flight crossed into Christ’s kingdom and isn't coming back.”
Weenie Pooh Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) Sa Sarom nikad nije zajebancija, nego svesno podilaženje ubedljivo najglupljim ljudima na planeti. Još kad bi joj neko objasnio da je u Maleziji državna religija ona najnehrišćanskija... Edited March 27, 2014 by Weenie Pooh
Recommended Posts