Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

u spirali adenin-timin, guča- citozin.

:lol:

Posted

indoktrinacija tim prokletim darvinizmom je prožela sve pore našeg jadnog posrnulog društva, da samo ponekad plamičak istine uspe da obasja naše božanske gene, koji se onda veselo zavrte u svojoj spirali adenin-timin, guča- citozin.

Minijatura. :D

• 2 weeks later...
Posted

pa nek se uzimaju ljudi sto pre. mogu da razumem da neko ceka brak ali da neko onda odugovlaci a nema objektivnih prepreka (treba da postane, na primer, kralj gondora i pobedi saurona) to vec ne mogu da razumem.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted

samo još da kim skapira da je biković gejčina i onda se može reći da su svi shvatili :fantom:

Posted

samo još da kim skapira da je biković gejčina i onda se može reći da su svi shvatili :fantom:

:o

Posted

Izgleda da sam i ja konzerva. Izgleda mi kao lični izbor koji se u biti nikog ne tiče. Izljev sperme u mozak je legitimna motivacija. 

Posted

Meni je malo žao glumaca kojima duhovnici napume glavu mrakom. No, njegov izbor.

Posted

Izgleda da sam i ja konzerva. Izgleda mi kao lični izbor koji se u biti nikog ne tiče. Izljev sperme u mozak je legitimna motivacija. 

Naravno da bi to trebalo da bude licni izbor koji se ne tice javnosti. Medjutim, Bikovic je o tome pricao Kuriru. Meni deluje da je imao nameru da licni izbor nametne kao moralnu normu - sto je sasvim legitiman predmet za diskusiju, pa i za sprdnju.

Posted

Naravno da bi to trebalo da bude licni izbor koji se ne tice javnosti. Medjutim, Bikovic je o tome pricao Kuriru. Meni deluje da je imao nameru da licni izbor nametne kao moralnu normu - sto je sasvim legitiman predmet za diskusiju, pa i za sprdnju.

Ma kapiram da ima ambiciju da bude perjanica ove nove konzervativnosti. Ali tuđi lični izbori, na koje svojim primjerom želi utjecati, se ne brane dovođenjem u pitanje njegovog. Što se mene tiče za ovaj par je celibat jedini ispravan put. 

Posted (edited)

Ma slažem se, I was being mean. Nek su živi i zdravi i nek se uzmu već jednom, pobogu. Ko da nikad nisu gledali Sjaj u travi.

Edited by Syme
Posted

Što se mene tiče za ovaj par je celibat jedini ispravan put.

:lol:

Posted

Nek su živi i zdravi i nek se uzmu već jednom, pobogu.

Pa da nestane sva romantika. Polako, neka ih još malo.