MayDay Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 indoktrinacija tim prokletim darvinizmom je prožela sve pore našeg jadnog posrnulog društva, da samo ponekad plamičak istine uspe da obasja naše božanske gene, koji se onda veselo zavrte u svojoj spirali adenin-timin, guča- citozin. Minijatura. :D
kim_philby Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 opet naš junak pa nek se uzimaju ljudi sto pre. mogu da razumem da neko ceka brak ali da neko onda odugovlaci a nema objektivnih prepreka (treba da postane, na primer, kralj gondora i pobedi saurona) to vec ne mogu da razumem. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Hella Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 samo još da kim skapira da je biković gejčina i onda se može reći da su svi shvatili
Turnbull Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 opet naš junak Sada je sve jasno! U pitanju je bio izliv sperme u mozak.
kim_philby Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 samo još da kim skapira da je biković gejčina i onda se može reći da su svi shvatili :o
Otto Katz Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Izgleda da sam i ja konzerva. Izgleda mi kao lični izbor koji se u biti nikog ne tiče. Izljev sperme u mozak je legitimna motivacija.
Аврам Гојић Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Meni je malo žao glumaca kojima duhovnici napume glavu mrakom. No, njegov izbor.
Aion Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Izgleda da sam i ja konzerva. Izgleda mi kao lični izbor koji se u biti nikog ne tiče. Izljev sperme u mozak je legitimna motivacija. Naravno da bi to trebalo da bude licni izbor koji se ne tice javnosti. Medjutim, Bikovic je o tome pricao Kuriru. Meni deluje da je imao nameru da licni izbor nametne kao moralnu normu - sto je sasvim legitiman predmet za diskusiju, pa i za sprdnju.
Otto Katz Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Naravno da bi to trebalo da bude licni izbor koji se ne tice javnosti. Medjutim, Bikovic je o tome pricao Kuriru. Meni deluje da je imao nameru da licni izbor nametne kao moralnu normu - sto je sasvim legitiman predmet za diskusiju, pa i za sprdnju. Ma kapiram da ima ambiciju da bude perjanica ove nove konzervativnosti. Ali tuđi lični izbori, na koje svojim primjerom želi utjecati, se ne brane dovođenjem u pitanje njegovog. Što se mene tiče za ovaj par je celibat jedini ispravan put.
Turnbull Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 (edited) Ma slažem se, I was being mean. Nek su živi i zdravi i nek se uzmu već jednom, pobogu. Ko da nikad nisu gledali Sjaj u travi. Edited March 20, 2014 by Syme
Аврам Гојић Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Što se mene tiče za ovaj par je celibat jedini ispravan put.
Otto Katz Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Nek su živi i zdravi i nek se uzmu već jednom, pobogu. Pa da nestane sva romantika. Polako, neka ih još malo.
Recommended Posts