Прслин Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Извини што се нисам извинио и теби и хвала ти што се ми се захвалио што сам се извинио Араму.
belch Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 da nije praslin bota u stvari, mnogo mi se nešto izvinjava i gde treba i gde ne
Прслин Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Хвала ти што си приметила да се извињавам где треба и извини што се извињавам где не треба.
namenski Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Извини што се нисам извинио и теби и хвала ти што се ми се захвалио што сам се извинио Араму.Proci ce to, ne brini.
*edited by mod Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 http://nedeljnik.co.rs/sr/2014/02/20/ekskluzivno/ipka-je-srce-srbije Urednik pressa krece u jak napad. Ima za svakog po nesto, evropske vrednosti u vidu zabrane striptiz klubova, Vucic, Dacic i Nikolic durade nesto, Narodni Muzej koji (ne)radi i "Pa to ima samo kod nas!" element. Plus my personal favorite
DarkAttraktor Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 (edited) ovo je vise za dnevnog poremecenika nego tupana. tekst je vise odvratan, no tupav. jedini tupavi momenti su Paja Jovanovic kao nesto sto treba da spreci ljude da odu odavde i pitanje da li smo mi privremena nacija (ne, vecna smo retarde ), a sve ostalo su izlivi vitriola prema siromastvu, zenama, orijentu, ciganima, trecem svetu. malogradjanska zalopojka sto bg nije zapadna metropola, ocajnicki vapaj za dzentrifikacijom. inace moj omiljeni kvout koji zadire u samo srce njegove bolesti je sledeci Taj veliki kiosk, spomenik provincijskog duha na mestu gde se okupljaju stranci, prijatelji, zaljubljeni. Zamislite te poljupce ispred kioska a da niste radnik Štampe ili Future. Fuj. nesretnik je toliko opterecen slikama da kada se ljubi razmislja o adekvatnoj fasadi. a ako se kojim slucajem ljube ljudi koji ne razmisljaju o tome onda su to svakako radnici Stampe ili Future - a to je fuj jer su oni socijala. bolesnik. Edited February 20, 2014 by DarkAttraktor
Аврам Гојић Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 pričamo o čoveku koji, kad mu kažu na kakvom kolegijumu, da postoji priča o bolesnoj deci koja žive u barakama ili tako nešto, prvo pita "Da li su to neki Cigani?" ako jesu, onda o tome nema pisanja. ortak Šapera i Dragoslava Bokana. eurotrash najgore vrste.
Аврам Гојић Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Očekujmo nove bravure Miloša Bikovića. Dobio je ulogu Ljube Vrapčeta u novoj postavci "Kad su cvetale tikve" u BDP-u.
Pontijak Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 ^^ procitao juce taj text. tip je ogavan. narocito ono o moldavkama i hanoju i ne pamtim kada sam procitao odvratniji tekst od ovoga
Hella Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 napravite flešmob i ispišite po trgu 200 grafita veljko lalić cigan.
Hella Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 ja sam ozbiljan treba ga jebat tamo gde je najslabiji
Pontijak Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) Edited February 21, 2014 by Pontijak
Recommended Posts