giuseppe Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Mlada istočnica obrisala Ćirićev fb komentar :)
madazulu Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) spin offkao čovek koji je išao u gim. sa dotičnom AM, mogu da vam kažem da je ona jako srećna osoba i da je postigla šta je i naumila. samo ne znam što se vratila u palanku, kad se, iskreno posle FPN-a , razbijala od stipendija i putovanja na seminare/podučavanja(whatever). čudi me da nije negde mogla da ostane.evo ja sam se iskreno posramio kad sam pročitao te neke tekstove i video njen twitter. ne zato što imam neke veze sa njom, bili smo na "zdravo-zdravo", nego što takav model ponašanja bi svi da usvoje u mojoj okolini. što je krajnje mizerno.ne znam kako je uspela da se ubaci u politiku, ali znam da je jedno vreme silovala preko fb i drugih mreža svoj blog sajt.mislim da je bio u vezi "kako upisati master studije u inostranstvu", pa valjda ljudi vole te mlade lidere u pokušaju. kao čovek koji završava FON, totalno mi je njen model ponašanja poznat.takve ljude naši fakulteti izbacuju, a pritom je ona dostigla i postigla što većina želi. elem "svi bi mi hteli da budemo AM!" fazon. :isuse:grama off Edited August 31, 2013 by madazulu
yolo Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 jaooo, sad je ciric tovari i da lazira podatke vezane za studije zbog sorbone
Frank Pembleton Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 jaooo, sad je ciric tovari i da lazira podatke vezane za studije zbog sorboneDa tovari je za Sorbonu...Mau je potopila "savetnika" a ovaj ce nju ;)
Hella Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop @visnja_f koji god da imas stav, nacice se njih 100 sa kao nekim suprotnim stavom. A u stvari mahom zaludni ljudi. Visnja Filipovic @visnja_f 1m @AnaMarijaPop o da, plus ne umeju da prihvate tudj stav nikako...baš su vam super skresale da ste vi sa suprotnim stavovima zaludni jer ne umete da prihvatite njihove stavove, hehe.
Аврам Гојић Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 (edited) ovo za sorbonu je do jaja, verovatno joj je istok rekao da ce povecati uticajnost ako malo spinuje taj semestar u Parizu :lolol:prognoza: mala ce biti pomocnik ministra u roku od 5 godina. Edited August 31, 2013 by Marko M. Dabovic
Budja Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Dobro, de, rekla je poluistinu, samo meni nije jasno zasto je Pariz 1 Panteon - Sorbona nuzno prestizniji od Katolickog univerziteta u Leuvenu.
giuseppe Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) Uostalom, "nacice se njih 100 sa kao nekim suprotnim stavom"Call me grammar nazi, ali ja ono gore nemogu... pardon, ne mogu. Edited August 31, 2013 by giuseppe
MayDay Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Bilo i to da brani master kod "PanteNona ". Mada, možda je i typo.
čekmeže Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Uostalom, "nacice se njih 100 sa kao nekim suprotnim stavom"Call me grammar nazi, ali ja ono gore nemogu... pardon, ne mogu.GRAMMAR NAZI!
Recommended Posts