August 29, 201311 yr Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop 40mSvako brendiranje mora da krene iznutra...mala ima potencijal. gotivac, ana marija zeli da je brendiras.dzentrifikacija, moja nova omiljena rec. :0.6: Edited August 29, 201311 yr by kojot
August 29, 201311 yr sta ce radnici na reci uostalom? imaju li oni para za Sound i Hot Mess?Ne moraju biti samo na reci. Vidis da uvazena tupanica ukazuje na to da su ovi prljavi, d' izvines, radnici zaposeli najbolje lokacije u gradu i tu su podigli isto tako prljave magacinske prostore. Bljak, fuj! Edited August 29, 201311 yr by ficfiric
August 29, 201311 yr Jesam li ja jedini koji uočava sličnost Velike džentrifikatorke sa Anom Nikolić, estradnom umetnicom? Edited August 29, 201311 yr by Syme
August 29, 201311 yr Jesam li ja jedini koji uočava sličnost Velike džentrifikatorke sa Anom Nikolić, estradnom umetnicom?pobogu, naravno da ne. sad sam opet procitala tekst... 'naci, overload. milos bikovic da se pokunjeno povuce u neku rupu.
August 29, 201311 yr Ali tvitovi ove nestretnice, aaaaaaa! Davno nisam čitala ništa jadnije. I tviter drugovanje sa Srbljanović i onom Lanom (valjda ženom Srđe Popovića) što joj je zanimanje Bikina drugarica, diskusije na modne teme.. Sve pršti od pripadanja višoj srednjoj kreativnoj klasi.
August 29, 201311 yr Šta se dobije kad se ukrste Ana Marija i Simo Čulić? Đžentrifikacija!:jovaradovanović:
August 30, 201311 yr Šta se dobije kad se ukrste Ana Marija i Simo Čulić? Đžentrifikacija!:jovaradovanović:
August 31, 201311 yr Grešni Simo obrisao Twitter... (valjda svoj nalog, al kad Press javlja, nikad se ne zna)http://www.pressonli...sao-tviter.html Edited August 31, 201311 yr by giuseppe