Кристофер Лумумбо Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop 40mSvako brendiranje mora da krene iznutra...mala ima potencijal. gotivac, ana marija zeli da je brendiras.dzentrifikacija, moja nova omiljena rec. :0.6: Edited August 29, 2013 by kojot
ficfiric Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) sta ce radnici na reci uostalom? imaju li oni para za Sound i Hot Mess?Ne moraju biti samo na reci. Vidis da uvazena tupanica ukazuje na to da su ovi prljavi, d' izvines, radnici zaposeli najbolje lokacije u gradu i tu su podigli isto tako prljave magacinske prostore. Bljak, fuj! Edited August 29, 2013 by ficfiric
Turnbull Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) Jesam li ja jedini koji uočava sličnost Velike džentrifikatorke sa Anom Nikolić, estradnom umetnicom? Edited August 29, 2013 by Syme
reg Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Kolumna ima previse gluposti za ovaj jon-stewart-moment-of-zen topik.
Patty Lee Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Jesam li ja jedini koji uočava sličnost Velike džentrifikatorke sa Anom Nikolić, estradnom umetnicom?pobogu, naravno da ne. sad sam opet procitala tekst... 'naci, overload. milos bikovic da se pokunjeno povuce u neku rupu.
sailorman Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ali tvitovi ove nestretnice, aaaaaaa! Davno nisam čitala ništa jadnije. I tviter drugovanje sa Srbljanović i onom Lanom (valjda ženom Srđe Popovića) što joj je zanimanje Bikina drugarica, diskusije na modne teme.. Sve pršti od pripadanja višoj srednjoj kreativnoj klasi.
Turnbull Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Šta se dobije kad se ukrste Ana Marija i Simo Čulić? Đžentrifikacija!:jovaradovanović:
ficfiric Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Šta se dobije kad se ukrste Ana Marija i Simo Čulić? Đžentrifikacija!:jovaradovanović:
giuseppe Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) Grešni Simo obrisao Twitter... (valjda svoj nalog, al kad Press javlja, nikad se ne zna)http://www.pressonli...sao-tviter.html Edited August 31, 2013 by giuseppe
yolo Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 bas sam krenuo da to okacim, kakvo nalupavanje samara mladoj istocnici
Recommended Posts