adam Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 13 minutes ago, JozoMujica said: Evo, ne znam... ne bih da ti kvarim sneska al zena je ovo postavila dan pre picvajza. 4 1
JozoMujica Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 9 minutes ago, adam said: ne bih da ti kvarim sneska al zena je ovo postavila dan pre picvajza. Uh, sad i ja vidim.
adam Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 6 minutes ago, JozoMujica said: Uh, sad i ja vidim. moglo se i meni destiti. toliko losih vesti okolo, tesko je procesuirati sve na pravi nacin.
Profesionalac Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 6 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Ma lik trabunja, koristi neke velike reči da zbuni običnog čoveka i sakrije svoje neznanje.. Čuj "sociološko-psihološki izazovi" Spoiler 4
kralj Posted January 1 Posted January 1 Ovde se nije proslavio. Bio je jak momenat kada je buliju ispala olovka. Posle je govorio kako bi, da je zemlja okrugla na južnoj polulopti stvari padale na gore. 1
Milošica Posted January 1 Posted January 1 24 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovaj ne-bulat je super lik inače... Drugo nešto smeta kralju
Čutura Posted January 8 Posted January 8 (edited) On 3. 11. 2024. at 15:13, đorđe geprat said: pre neki dan, kviz na prvoj, naleteh na pitanje za dva učesnika: "kako se zove muž meg rajan s kojim je u braku od 2002.? obojica pojma nemaju da je muž denis kvejd. oni su se davno razveli, jos kad je imala aferu sa gladijatorom.. a bulat, zar on nije veliki fan star wars-a? kako se to uklapa sa ravnozemljastvom? Edited January 8 by Čutura
vememah Posted January 8 Posted January 8 Ahaha, bila u braku s njim od 1991. do 2001, razvela se pre nego što ovi u pitanju kažu da se venčala. https://en.wikipedia.org/wiki/Meg_Ryan https://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Quaid 1
Recommended Posts