copkillah Posted October 31 Share Posted October 31 Da, brane ga oni što ga lično znaju (ne mislim na forum konkretno), što generalno važi za sve životne situacije, da ne podsećam na Gondžu i ostale slučajeve gde su se branili ortaci/poznanici/kolege. Link to comment
Filozof manijak Posted October 31 Share Posted October 31 A šta ako Georgijev troluje na twitteru? Jel postoji i ta mogućnost? Link to comment
kralj Posted October 31 Share Posted October 31 Naravno da postoji. Osim servisnih informacija tipa bend objavljuje new album release date, ništa smisleno na vašljivom tviteru nema da se pročita. Sve same ekipice na borbenim položajima koje, sirote, nemaju kapacitet da smatraju u privatnom životu pa u najgori model "primeti me" megafona ispaljuju egzibicionističke teze. Simbolično, u ovo što je danas, abortirala ga je kohabitacija Maska i Trampa, a Barba ga je samo detaljno dekonstruisao. Njega jedino vredi pratiti. Izumrli fejsbuk statusi su se bar obraćali i određenom krugu poznanika. Danas kad čujem "na lajni" prelazim ulicu (ukoliko nisam naoružan). 1 4 Link to comment
đorđe geprat Posted November 3 Share Posted November 3 pre neki dan, kviz na prvoj, naleteh na pitanje za dva učesnika: "kako se zove muž meg rajan s kojim je u braku od 2002.? obojica pojma nemaju da je muž denis kvejd. Link to comment
JozoMujica Posted November 3 Share Posted November 3 50 minutes ago, đorđe geprat said: pre neki dan, kviz na prvoj, naleteh na pitanje za dva učesnika: "kako se zove muž meg rajan s kojim je u braku od 2002.? obojica pojma nemaju da je muž denis kvejd. Svašta, zašto bi bilo ko trebalo da zna ko je muž neke glumice? Ne čitaju svi žutu štampu. 2 Link to comment
villiem Posted November 3 Share Posted November 3 Dobio bih silne pare, znam i film, Innerspace Link to comment
copkillah Posted November 3 Share Posted November 3 On 31. 10. 2024. at 12:14, Filozof manijak said: A šta ako Georgijev troluje na twitteru? Jel postoji i ta mogućnost? i dalje je retard, jer ga svi smatraju retardom a ne trolom Link to comment
Filozof manijak Posted November 3 Share Posted November 3 Ako uzmemo da je moja pretpostavka tačna onda je vrhunski trol, ne? Link to comment
copkillah Posted November 3 Share Posted November 3 33 minutes ago, Filozof manijak said: Ako uzmemo da je moja pretpostavka tačna onda je vrhunski trol, ne? Ne, onda je i delulu pored toga što je glup. Kakvo je to tačno trolovanje gde si ti "zajebao" ljude da si glup, a u stvari nisi iako ti se svako ko ti nije drugar™ smeje i smatra te budalom? U tom slučaju, jedini kog je zajebao je samog sebe. Link to comment
Eleniko Posted November 3 Share Posted November 3 Vidi ko raspravlja da li ne neko (bilo ko bukvalno) retard ili trol. Ne, ovo se ne mere izmisliti. Link to comment
Filozof manijak Posted November 3 Share Posted November 3 23 minutes ago, copkillah said: Ne, onda je i delulu pored toga što je glup. Kakvo je to tačno trolovanje gde si ti "zajebao" ljude da si glup, a u stvari nisi iako ti se svako ko ti nije drugar™ smeje i smatra te budalom? U tom slučaju, jedini kog je zajebao je samog sebe. Ako me neko svesno troluje, i piše ono što ne misli da bi namerno izazvao moju negativnu reakciju, i plus ja to ne provaljujem nego se upecam i nazivam ga retardom, dobrano bih porazmislio da nisam možda ja taj koji je retard Disklejmer: ne tvrdim da je to slučaj sa Georgijevim,ali bih uzeo u razmatranje i tu opciju. Ako sam nešto naučio u bespućima interneta, to je da ne reagujem na tuđe postove impulsivno i na prvu loptu. Mada, umem i ja da se zajebem ponekad Link to comment
copkillah Posted November 3 Share Posted November 3 10 minutes ago, Filozof manijak said: Ako me neko svesno troluje, i piše ono što ne misli da bi namerno izazvao moju negativnu reakciju, i plus ja to ne provaljujem nego se upecam i nazivam ga retardom, dobrano bih porazmislio da nisam možda ja taj koji je retard Disklejmer: ne tvrdim da je to slučaj sa Georgijevim,ali bih uzeo u razmatranje i tu opciju. Ako sam nešto naučio u bespućima interneta, to je da ne reagujem na tuđe postove impulsivno i na prvu loptu. Mada, umem i ja da se zajebem ponekad Ma jok bre, šta on ima tačno od toga što se drugi pecaju na to da je retard? Tu ide onaj delulu momenat, ako misli da je bilo koga zajebao, jer je praktično konsenzus da je on retard. Ako on ima ličnu satisfakciju što je druge uspeo da zAjEbE da misle da je retard, onda je to samo potvrda da jeste retard Šta, jednog dana će da kaže: "Ha, kako sam vas zajebao, ja u stvari nisam debil!"? I ovde se priča o njegovom dugogodišnjem nastupu na TW, ne o impulsivnom reagovanju Ovo je bila samo poslednja glupost u veoma dugom nizu istih. Takođe, imaš ljude koji jesu debili na internetu, a da su uživo potpuno drugačija priča, ali u ovom konkretnom slučaju je to irelevantno, jer pričamo o njegovom nastupu na internetu koji je konstantno glup već poduže, kao što rekoh. Link to comment
JozoMujica Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago On 3. 11. 2024. at 17:37, Filozof manijak said: Ako me neko svesno troluje, i piše ono što ne misli da bi namerno izazvao moju negativnu reakciju, i plus ja to ne provaljujem nego se upecam i nazivam ga retardom, dobrano bih porazmislio da nisam možda ja taj koji je retard Mnogo onda troluje. Similis simili gaudet... 1 2 Link to comment
Recommended Posts