Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Da, brane ga oni što ga lično znaju (ne mislim na forum konkretno), što generalno važi za sve životne situacije, da ne podsećam na Gondžu i ostale slučajeve gde su se branili ortaci/poznanici/kolege.

Naravno da postoji. Osim servisnih informacija tipa bend objavljuje new album release date, ništa smisleno na vašljivom tviteru nema da se pročita. Sve same ekipice na borbenim položajima koje, sirote, nemaju kapacitet da smatraju u privatnom životu pa u najgori model "primeti me" megafona ispaljuju egzibicionističke teze. Simbolično, u ovo što je danas, abortirala ga je kohabitacija Maska i Trampa, a Barba ga je samo detaljno dekonstruisao. Njega jedino vredi pratiti.

Izumrli fejsbuk statusi su se bar obraćali i određenom krugu poznanika. Danas kad čujem "na lajni" prelazim ulicu (ukoliko nisam naoružan).

• +1 1
  • Haha 4

pre neki dan, kviz na prvoj, naleteh na pitanje za dva učesnika:

"kako se zove muž meg rajan s kojim je u braku od 2002.?

obojica pojma nemaju da je muž denis kvejd.

50 minutes ago, đorđe geprat said:

pre neki dan, kviz na prvoj, naleteh na pitanje za dva učesnika:

"kako se zove muž meg rajan s kojim je u braku od 2002.?

obojica pojma nemaju da je muž denis kvejd.

Svašta, zašto bi bilo ko trebalo da zna ko je muž neke glumice?  Ne čitaju svi žutu štampu.

• +1 2
On 31. 10. 2024. at 12:14, Filozof manijak said:

A šta ako Georgijev troluje na twitteru?

Jel postoji i ta mogućnost?

i dalje je retard, jer ga svi smatraju retardom a ne trolom

33 minutes ago, Filozof manijak said:

Ako uzmemo da je moja pretpostavka tačna onda je vrhunski trol, ne? 

Ne, onda je i delulu pored toga što je glup.

Kakvo je to tačno trolovanje gde si ti "zajebao" ljude da si glup, a u stvari nisi iako ti se svako ko ti nije drugar™ smeje i smatra te budalom? U tom slučaju, jedini kog je zajebao je samog sebe.

23 minutes ago, copkillah said:

Ne, onda je i delulu pored toga što je glup.

Kakvo je to tačno trolovanje gde si ti "zajebao" ljude da si glup, a u stvari nisi iako ti se svako ko ti nije drugar™ smeje i smatra te budalom? U tom slučaju, jedini kog je zajebao je samog sebe.

Ako me neko svesno troluje, i piše ono što ne misli da bi namerno izazvao moju negativnu reakciju, i plus ja to ne provaljujem nego se upecam i nazivam ga retardom, dobrano bih porazmislio da nisam možda ja taj koji je retard :D

Disklejmer: ne tvrdim da je to slučaj sa Georgijevim,ali bih uzeo u razmatranje i tu opciju. Ako sam nešto naučio u  bespućima interneta, to je da ne reagujem na tuđe postove impulsivno i  na prvu loptu. Mada, umem i ja da se zajebem ponekad :D

10 minutes ago, Filozof manijak said:

Ako me neko svesno troluje, i piše ono što ne misli da bi namerno izazvao moju negativnu reakciju, i plus ja to ne provaljujem nego se upecam i nazivam ga retardom, dobrano bih porazmislio da nisam možda ja taj koji je retard :D

Disklejmer: ne tvrdim da je to slučaj sa Georgijevim,ali bih uzeo u razmatranje i tu opciju. Ako sam nešto naučio u  bespućima interneta, to je da ne reagujem na tuđe postove impulsivno i  na prvu loptu. Mada, umem i ja da se zajebem ponekad :D

Ma jok bre, šta on ima tačno od toga što se drugi pecaju na to da je retard? Tu ide onaj delulu momenat, ako misli da je bilo koga zajebao, jer je praktično konsenzus da je on retard. Ako on ima ličnu satisfakciju što je druge uspeo da zAjEbE da misle da je retard, onda je to samo potvrda da jeste retard :D Šta, jednog dana će da kaže: "Ha, kako sam vas zajebao, ja u stvari nisam debil!"? :D

I ovde se priča o njegovom dugogodišnjem nastupu na TW, ne o impulsivnom reagovanju Ovo je bila samo poslednja glupost u veoma dugom nizu istih.

Takođe, imaš ljude koji jesu debili na internetu, a da su uživo potpuno drugačija priča, ali u ovom konkretnom slučaju je to irelevantno, jer pričamo o njegovom nastupu na internetu koji je konstantno glup već poduže, kao što rekoh.

• 2 weeks later...
On 3. 11. 2024. at 17:37, Filozof manijak said:

Mnogo onda troluje.

GcMNgzNXwAAwZ1g.jpeg

Similis simili gaudet...

• +1 1
  • Hvala 2