Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

najgluplji među novinarima koji nisu deo ove vlasti

• +1 3
  • -1 1
Posted
38 minutes ago, copkillah said:

najgluplji među novinarima koji nisu deo ove vlasti

Ok, ali da li je stvarno toliko retardiran ili se malo i pravi?

Posted
7 minutes ago, Mel said:

Ok, ali da li je stvarno toliko retardiran ili se malo i pravi?

to je neki trenutni sevdah, daleko je on od glupog čoveka.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, utilitarist said:

to je neki trenutni sevdah, daleko je on od glupog čoveka.

Šta, odabrao je da mu internet persona bude retard? Pošto je takav oduvek.

Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Šta, odabrao je da mu internet persona bude retard? Pošto je takav oduvek.

ne se slažem, ni za internet, ni za ukupni nastup. i znam da nisam usamljen glas. to je sve što mogu da kažem na konstataciju da je neko glup a da jednostavno nije. to što neko samo lovi tvitove i rečenice gde deluje da se zaleteo ili se stvarno zaleteo mi je ona stara potreba ljudi da svakog ko im se ne sviđa otpiše kao glupandera.

• +1 5
Posted
2 minutes ago, utilitarist said:

ne se slažem, ni za internet, ni za ukupni nastup. i znam da nisam usamljen glas. to je sve što mogu da kažem na konstataciju da je neko glup a da jednostavno nije. to što neko samo lovi tvitove i rečenice gde deluje da se zaleteo ili se stvarno zaleteo mi je ona stara potreba ljudi da svakog ko im se ne sviđa otpiše kao glupandera.

Ja nemam potrebu n iza sta jer nemam pojma ko je on, ali za ovo sto je napisao, ako nije sarkastican, malo je nerealno. zato i pitam jel to neka fora koncept ili glupost?

Posted
Just now, Mel said:

Ja nemam potrebu n iza sta jer nemam pojma ko je on, ali za ovo sto je napisao, ako nije sarkastican, malo je nerealno. zato i pitam jel to neka fora koncept ili glupost?

nisam mislio na tebe, konkretno ovde sam u vidu imao @JozoMujica jer od njega je krenulo. no ne bih izdvajao nikog posebno iako su mu pojedini skloniji, to je fenomen koji je čest ne samo na ovoj temi a meni skače po živcima čak i kad se učitava šampionu teme 1 nebojši krstiću. jer nije ni on glup nego jezivo kvaran. sloba ima trenutke kad je koncept ali rekao bih da je hrabro odlutao u analizi :) ja to gledam dobronamerno, smatra čovek mnogo, tu i tamo će da odvali. 

• +1 3
Posted
1 minute ago, utilitarist said:

nisam mislio na tebe, konkretno ovde sam u vidu imao @JozoMujica jer od njega je krenulo. no ne bih izdvajao nikog posebno iako su mu pojedini skloniji, to je fenomen koji je čest ne samo na ovoj temi a meni skače po živcima čak i kad se učitava šampionu teme 1 nebojši krstiću. jer nije ni on glup nego jezivo kvaran. sloba ima trenutke kad je koncept ali rekao bih da je hrabro odlutao u analizi :) ja to gledam dobronamerno, smatra čovek mnogo, tu i tamo će da odvali. 

Bukvalno sam razmisljala o Nikoli Krsticu dok sam pisala, kao o nekom ko se smatra za glupog ali je ustvari "samo" vrlo bestidan.

• +1 1
Posted

Možda nije glup, ali piše ozbiljne gluposti otkako ima Tviter pa ne možeš da zameriš ako ga neko smatra takvim, a ne druže se privatno.

• -1 1
Posted
17 minutes ago, utilitarist said:

Ovo što je napisao je izuzetno glupo, zato je na topiku. Ne zato što ga smatram glupim, ne znam ništa o njemu više nego da je novinar i da često piše gluposti ili bar ono što meni tako zvuči.

• +1 1
  • -1 1
Posted
2 minutes ago, JozoMujica said:

Ne zato što ga smatram glupim

onda je moja greška, mislio sam da pokušavaš nešto da dokažeš iz razloga što si neobično aktivan na temi. 

• Hvala 1
Posted
6 hours ago, utilitarist said:

onda je moja greška, mislio sam da pokušavaš nešto da dokažeš iz razloga što si neobično aktivan na temi. 

Neobično aktivan? Šta znači neobično aktivan, poslednji post pre ovoga sam ostavio pre 4 meseca? Ti u poslenjih 8 sati imaš 4 posta, šta pokušavaš da dokažeš? :lolol:

• Haha 2
Posted
18 minutes ago, JozoMujica said:

Šta znači neobično aktivan, poslednji post pre ovoga sam ostavio pre 4 meseca? 

stvarno? mora da je onda i tema zamrla jer mi je utisak da si vazda kolovođa na njoj.

kad se već ušlo u razrađivanje to je neka moja impresija kojom se nisam bavio preterano, al iskreno nisam te tagovao jer želim nešto da dokažem o tebi nego sam hteo direktno da odgovorim mel. dakle šira priča, ti si mi okinuo asocijaciju na stvar koja mi bode oči generalno.

rekao bih zaboravi, ali svestan sam da komentar zvuči neuviđajno i da zaslužuješ podjednako zvučeću reakciju. :D

• +1 1
Posted
On 30. 10. 2024. at 9:54, Mel said:

Ko je gospodin? Nisu mi bas poznati lik i delo.

Novinar Vremena, direktor Newsmax Adria, programski koordinator BIRN, redovan gost u Utisku nedelje, neumorni borac protiv komunizma, boljševizma, i vučićizma.

Tupan ordinarni, u pravu je copi. Ovi što ga brane jer je dobronameran, aferim, verovatno ga znaju lično pa moraju, kao PT kad je branila onog litijumskog gmaza Cvetkovića. 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Ne postoji Newsmax Adria, raskinuo je SBB franšizu odavno pošto su odustali od pokretanja kanala. Imali su pod tim brendom samo vesti na Novoj S.

Sloba je trenutno urednik vesti na Novoj S.

U međuvremenu je Telekom preuzeo franšizu i pokrenuo Newsmax Balkans:

https://newsmaxbalkans.com/

Edited by vememah